• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eskişehir de doktor tavsiyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

avtugba

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
46
53
8
32
Merhaba sevgili herkes,
Ben üç yıllık evli pcos bir kadınım. Son bir yıldır çocuk için çabalamamıza rağmen henüz bir sonuç elde edemedik. Eskişehir’de yaşıyorum ve Doktor olarak Metin Acu’ya gidiyordum fakat tam istediğim gibi olmadığını düşünüyorum. Varsa doktor tavsiyeniz duymak isterim.

Eskisehirde Yusuf Öztürk batıkent ümitte kesinlikle gidin derim cok ilgili cok yardımsever ve cozumodaklı bi doktor

Merhaba sevgili herkes,
Ben üç yıllık evli pcos bir kadınım. Son bir yıldır çocuk için çabalamamıza rağmen henüz bir sonuç elde edemedik. Eskişehir’de yaşıyorum ve Doktor olarak Metin Acu’ya gidiyordum fakat tam istediğim gibi olmadığını düşünüyorum. Varsa doktor tavsiyeniz duymak isterim.
Canım merhaba metin acunun muayene ücreti ne kadar? Ben batıkent özel ümitte dilek ulusoya gitmiştim memnundum aslında ama bir kaybım oldu şimdi kontrol amaçlı Vişnelik özel ümitte sabahattin akyıla gidiyorum onu da çok sevdim. Birde çok tavsiye ediliyor batıkent özel ümitte murat şenolu duydum.

Canım merhaba metin acunun muayene ücreti ne kadar? Ben batıkent özel ümitte dilek ulusoya gitmiştim memnundum aslında ama bir kaybım oldu şimdi kontrol amaçlı Vişnelik özel ümitte sabahattin akyıla gidiyorum onu da çok sevdim. Birde çok tavsiye ediliyor batıkent özel ümitte murat şenolu duydum.
Metin acunun muayene ücreti 400 TL, kesinlikle insanın muayene esnasında kendini rahat hissettiği bir doktor fakat tam çözüm odaklı değil gibi geliyor bana. Murat Şenolu ben de duydum ama pcos uzmanlık alanı mıdır acaba bir bilginiz var mı

Merhabalar ben de Ümit hastanesinde Dilek Ulusoy’a gidiyorum. Harika bir doktor, çok ilgili ve çok nazik biri istediğiniz her zaman ulaşabiliyorsunuz. Bir süredir bebek istiyorduk maalesef olmamıştı Dilek hanıma gidip onun yönlendirmeleriyle bir ayda hamile kaldım. Kesinlikle tavsiyemdir ☺️☺️

Merhabalar ben de Ümit hastanesinde Dilek Ulusoy’a gidiyorum. Harika bir doktor, çok ilgili ve çok nazik biri istediğiniz her zaman ulaşabiliyorsunuz. Bir süredir bebek istiyorduk maalesef olmamıştı Dilek hanıma gidip onun yönlendirmeleriyle bir ayda hamile kaldım. Kesinlikle tavsiyemdir ☺☺
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ☺️ Batıkentte mi?

Metin acunun muayene ücreti 400 TL, kesinlikle insanın muayene esnasında kendini rahat hissettiği bir doktor fakat tam çözüm odaklı değil gibi geliyor bana. Murat Şenolu ben de duydum ama pcos uzmanlık alanı mıdır acaba bir bilginiz var mı
Bilgim yok ama sabahattin bey tecrübeli bir doktor. Pcos alanında da iyidir bence Dilek hanımda öyledir muhtemelen çoğu kadında var şimdi pcos

Pcos uzmanlık alanında mı acaba bir bilginiz var mı
Kesinlikle uzmanlık alanı imiş ben denemenizi oneririm hastaneden baska bir doktorun yardimcısından teyit istedim yani gercekten kendisi ile ilerlerseniz memnun kalırsınız o kadar iyi bi doktor

Kesinlikle uzmanlık alanı imiş ben denemenizi oneririm hastaneden baska bir doktorun yardimcısından teyit istedim yani gercekten kendisi ile ilerlerseniz memnun kalırsınız o kadar iyi bi doktor
İlginiz için teşekkür ediyorum. Adet dönemim biter bitmez iki doktordan birini mutlaka ziyaret edeceğim.

Back