• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir burun estetiği doktor tavsiyesi istiyorum

Ofhadicommon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1
0
1
25
Merhaba arkadaşlar bütçem 4-6bin TL civarıdır. Eskişehirde burnumu yaptırmak istiyorum. Kalkık, kavisli ve küçük bir burun istiyorum. İyi bir cerrah tavsiye edebilecek var mı?

Ben 1 hafta önce devlet hastanesinde ameliyat oldum..şuana kadar her şey yolunda ve çok rahat geçti..henüz atelim çıkmadı gerçi,24 nisanda çıkacak ve o zaman da sonuçtan memnun kalırsam sana doktorumu tavsiye ederim:) üstelik 2.300 tl ödedim..

Ben 1 hafta önce devlet hastanesinde ameliyat oldum..şuana kadar her şey yolunda ve çok rahat geçti..henüz atelim çıkmadı gerçi,24 nisanda çıkacak ve o zaman da sonuçtan memnun kalırsam sana doktorumu tavsiye ederim:) üstelik 2.300 tl ödedim..
Burnundan memnunmusun sonuç nedir bir de hangi doktora ameliyat oldun

Hangi doktora oldunuz?

Back