Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eskişehir burun estetiği doktor tavsiyesi istiyorum
Merhaba arkadaşlar bütçem 4-6bin TL civarıdır. Eskişehirde burnumu yaptırmak istiyorum. Kalkık, kavisli ve küçük bir burun istiyorum. İyi bir cerrah tavsiye edebilecek var mı?
Ben 1 hafta önce devlet hastanesinde ameliyat oldum..şuana kadar her şey yolunda ve çok rahat geçti..henüz atelim çıkmadı gerçi,24 nisanda çıkacak ve o zaman da sonuçtan memnun kalırsam sana doktorumu tavsiye ederim:) üstelik 2.300 tl ödedim..
Ben 1 hafta önce devlet hastanesinde ameliyat oldum..şuana kadar her şey yolunda ve çok rahat geçti..henüz atelim çıkmadı gerçi,24 nisanda çıkacak ve o zaman da sonuçtan memnun kalırsam sana doktorumu tavsiye ederim:) üstelik 2.300 tl ödedim..