130 tl den duşuk fiyata sıfırları var benim bahsettiğim oyuncakların. Acaba sizinki başka bişey miBende de var chicco nun ama 130 tl. Dusunurseniz foto resim atattim[/
130 tl den duşuk fiyata sıfırları var benim bahsettiğim oyuncakların. Acaba sizinki başka bişey mi[/QUOTE
CHICCO QUATRO 4 IN 1 DIYE GECIYO
130 tl den duşuk fiyata sıfırları var benim bahsettiğim oyuncakların. Acaba sizinki başka bişey mi[/QUOTE
CHICCO QUATRO 4 IN 1 DIYE GECIYO
çok kaliteli güzel görünüyor ama bebeğim daha küçük böyle bi model ilerde güzel olabilir.
Direksiyonundan arabayonlendirilebiliyor. Arkadaki kirmizi tutma yeri olan sizin icin . Sizin bebegi surm3niz icin. Cikabilir. Altinda bebegin tutma yeri de bar iyip surebilir. Oturup surebilirr. Oyuncak saklayabilir ve biz boyle cok eglendik. Oglum her seferinde oraya sakliyodu. Direksiyonunda gaz fren bebek gulme sesi ve bikac tane melodi var ki boe bi direksiyon 2. El 50tl. 10. Aydan itibaren kullanabilirsiniz. Ilk zamanlar siz yardimci olursunuz bebeginuz cok hizli alisacak emin olun. Hayirlisi olsunçok kaliteli güzel görünüyor ama bebeğim daha küçük böyle bi model ilerde güzel olabilir.
direksiyonundan tekerlekleri yonlendiriliyor mu yoksa sadece tutunmak için mi direksiyon