- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
oyy kısçeeemmm çok sağolll bidenemmm :1hug: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankıslarrr harikasınızz hepiniz dostluğunuz daim olsun işallahhhh
abba bideenmmmm seni ayrıca nanaklarından öpüorumm
valla sonunda koyabıldık ,ceydam saolsun yoksa benden bi iş çıkmazdıeee sonunda görebildik resimleri...
dostluğunuz daim olsun...çok tatlısınız...
Ankaradan selamlar...
çok tşkler saolun a.s.arkadaşa katılıyorum hepiniz çok tatlısınızz.ceyda_26 süppersiinnn
canımıniçiiii kedicimmm benimmm opuyorumnanaktan çok sağolll zemuszemusOyy kıslar harikasınız yaaaaaa :lepi:
İşte kk hatınları sengözlerimebaksanab
Arkadaşlığınız daim olsun şekerler
Hepinizi öpiyim opuyorumnanaktan
Abbam Şeniz
sizinki gibi katılım fazla olmasada yettik işte kaydirigubbakcemile5 hatta dedık ne guzel izmirliler bulusuo eglenıoozemuszemus,sanırım EsEs olarak biraz daha cekımserız dedık..yediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler yaptınız anlatın bakalııım
eskişehir güzelleri
izmir den selamlar sevgiler kaydirigubbakcemile5
çok saolun tşkler a.s.çok hoşsunuz kızlar dostluğunuz daim olsun
ceyda_26 seni gördüğümede sevindim canım çok tatlısıınŞeniz
çok sagol canım benım a.s. :1hug: mekan elvirama ait ..çok iyi secım yapmıs gercektende opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanNe güzel görünüyorsunuz mutlu bir şekilde kızlar..Çok samimi bir ortam olduğu yansıyor..Arkadaşlığınızın kalıcı olmasını diliyorum...Arka plan da çok güzel çıkmış....
ayy sormaa ablacıgımm sonunda bulustukkkk zemuszemuszemuszemusKızlar,en sonunda Eskişehir de buluştu..
Dostluğunuz daim olsun inşallah..
abba cıımm,çok sevindim seni gördüğüme..:1hug:
sagol canımmm a.s.dostluğunuz daim olsun cok güzel çıkmışsınız
ayy tatlım çok sağol a.s. :1hug: opuyorumnanaktanhepiniz cook güzelsiniz ve daha önemlisi cok sıcakkanlısınız fotograflara bile yansımış bu :asigim:
opuyorumnanaktanzemuszemus yok kıss size yetisemeyıss sanırımm :)) bide gunn yapomussunuz duydumaa goreee :):) Allah arttırsın deyim ;-)birbirinden güzel 5 tane bayan harika görünüyorsunuz arkadaşlaralkisalkisalkis
bizlerde KK samsun şubesi olarak buluştuğumuzda mutluluğumuz sizlerdeki gibi
resimlere yansımıştı.gülyüzünüzün solmamasını ve dostluğunuzun daim olmasını
diliyorumopuyorumnanaktan
kk nin güzel bayanları güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz... dostluğumuz daim olacak inşallah..
ama çok güzel bir gündü hepimiz için bir kere daha ben de söylemek istedim...........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepimize maaşallah diin tmm mı?????:enbuyukkk:hihoyyyt
sağol kuzumm kanaryammmm .... evett bulustukk nıahyett :)) optumm çokkk annemdeymıss ısraa öçımam gerek acılen ;-)canlarim ya ne kadar güzel cikmissiniz,hemsolarim benim.orda olmayi cok isterdim.abbam bravo sana sonunda bulusmayi gerceklestirebildin.harikasiniz..............opuyorumnanaktan
dostluğunuz muhabbetiniz gönül bağınız daim olsun arkadaşlar...
çok tşk ederiz sağolun arkadaşlar kaydirigubbakcemile5amanda Eskişehirin güzel hatunları buluşmuşlarda bide resimlerinimi eklemişlerrrrr.....
oooohhhh ne iyi etmişsiniz serin bir yaz günü şehrimin temiz havasını içinize çeke çeke dost sohbeti etmişsinizde bu güzelliği bizlerden esirgememişsiniz....
dostluğunuz daim olsun kızlar...
resimlerde harika bu arada....
a.s.vay vay vay vayyyyyy es es güzelleri şahanesiniz yawwalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ceydam başka güzel göründü gözümeeşutarafagittiŞenizŞenizŞenizŞeniz
ayyy çok heyecan yaptımmm sık sık buluşun yaww görelim sizi buradann
Nasıl istiyorum her buluşmaya katılayımm Türkiye kazan ben kepçee :roflol::roflol::roflol:gamyoncuiremsu
hepinizi öpüyorum resimleri hemen kaldırmayınn bakalım azıcık sizeea.s.a.s.a.s.a.s.
Ceydam oğluşun erkekliğe adım atmış
Hayırlı olsun mu denir bilemedim
ınşallah düğününde teyzeleriiii ( yani ben:roflol:) yanında oluruz o günleride görürüzza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?