- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
ayy sağolll ceydammm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ehh idare edioss iştee kaydirigubbakcemile3canım sen her halinle çok tatlısın şeker Şeniz
insallahmaşallah allah bozmasın ve dostlugunuz daım olsun kızlar harıkasınız vallahı:) ıstanbuldan sevgılera.s.a.s.a.s.a.s.a.s
tşkler canım a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar dostluğunuz daim olsun...gülen yüzleriniz hiç solmasın..opuyorumnanaktan
sağol canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar cok güzel cıkmıssınız mekanda cok güzelmis
ne güzel eglenmissiniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kuzum benimmm zemuszemuszemuszemuszemuszemusamanda aman benim arkideşlerime bakın siz
ayyy çok güzel birgündü çok sağolun kızlar fotolarda çok güzel ayrıca
ayy canım benımmm çok sağolll.. yok canım yaa ascık alınabılırduk belkimm odaa yaneee ;-) :):):)pişttttttttt gacılar hepiniz çok güzeldinizzz
biliyorsunuzki bu buluşmayı herkezden önce öne alınsın diye ben istemiştim
ve kimse kırmadı sağolsunlar gelmeseydim hem üzülecektim ama sizi kırdığımı düşünecektim
gerçekten nasipmiş sizinle tanışmam çok iyi oldu çokkkk
sağol canımmm a.s. opuyorumnanaktandostlugunuz daım olsun :)
aminnn insallah canım benımm a.s.ohh ohh yine güzel bir buluşma...gözüm gönlüm açıldı....opuyorumnanaktan
Allah dostluğunuzu daim etsin kızlar....:Saruboceq:
gülen yüzleriniz hiç solmasın...a.s.
sağol canım a.s. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktandostlugunuz daim olsun kızlar
tşk ederiz canım Şenizkıslarrr harikasınızz hepiniz dostluğunuz daim olsun işallahhhh
abba bideenmmmm seni ayrıca nanaklarından öpüorumm opuyorumnanaktan
kızlar dostluğunuz daim olsun...gülen yüzleriniz hiç solmasın..opuyorumnanaktan
sağol ablacım ya sen güzel görüyorsun öptüm seni opuyorumnanaktanarkadaşa katılıyorum hepiniz çok tatlısınızz.ceyda_26 süppersiinnnyerimseniben
tşk ederim canım o senin tatlılığın asılopuyorumnanaktançok hoşsunuz kızlar dostluğunuz daim olsun
ceyda_26 seni gördüğümede sevindim canım çok tatlısıınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?