Eskişehir Buluştu :-) :-)

KIZILCIKLI

Kıskandığım Denizlerdesin
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
3.622
3
116
Diğer
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

evetttt arkadaşlarrrr.... bizde EsEs olarak buluşalım dedıkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çokta iyi yaptıkk :lepi: :lepi:
gelemeyenlerin canları saolsun... Şeniz II.bulusmaya insallah kaydirigubbakcemile5
hepinizeee çok tşk ederim kısslarrr geldığiniz içinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sositososito
hepinizi taıdıgmaa çoookkk memnun oldummm canlarım benımmmm...
bulusma sahibesi olarak gec kamlıyım dedım ıykı evden erken çıkmısım.. tam öss çıkısına denk geldigi için.. biraz yoğundu..

masaya ilk gelen biraz çekimser bi sesle ''kadınlar kulübümü'' diyor.. sonra evet cevabını alınca yuzunde bir tebessum beliriyor.. çokkk guzeldi çok.. bu kadarını hayal etmemıstım cidden.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

5dkka olmus geleli beni panık sardı kımse gelmıcek sandım,sap gibi kalcam sandım :)) hemen pilot_andaça msj cekıyorum ..mrb ben abba die bi msj :):) bende de ne akıl varyaa gelmıcek olanın tel nosunu almısım gelcek olanların değildee :):):)kaydirigubbakcemile3

zaten elvira ve ceyda_26 piyango oldu bizlere... çokta iyi yaptılar geldıklerındee...

resimleri yuklemeyi becerebilirim insallah vereliniortak

not : lutfen arkadaslar alıntı yapmayalım a.s. rica olunur :1hug: (bunu yazmayı unutmusum )

Son düzenleme:
yaa resımlerı yukleyemıyorum arkadaslarr (
bulusmaya gelen diğer arkadaslarda suan cevrımdısılar anca yarına yada bu gec e yaparlar sanırım ben resımleri msndn gonderdım .. bakalım bende beklemekteyım..

ceydam ile elviram çok buyuk fedakarlık yapıp oyle geldiler yanlarımıza a.s. a.s. çok saolsunlarrr :1hug: :1hug:
ceydamın oğluşu sunnet oldu bugun,erkekliğe adım attı zemuszemuszemuszemus
elviramında dugunleri varmış ama saolsun geldi :1hug: :1hug:

amanda aman benim arkideşlerime bakın siz
ayyy çok güzel birgündü çok sağolun kızlar fotolarda çok güzel ayrıca

evet canım çok güzel bir gündü geldiğim için ve sizleri tanıdığım için mutlu oldum bende

[
QUOTE=abba;7454414]ceydam ile elviram çok buyuk fedakarlık yapıp oyle geldiler yanlarımıza a.s. a.s. çok saolsunlarrr :1hug: :1hug:
ceydamın oğluşu sunnet oldu bugun,erkekliğe adım attı zemuszemuszemuszemus
elviramında dugunleri varmış ama saolsun geldi :1hug: :1hug:[/QUOTE]
ne demek canım sizin gibi arkadaşlarla tanışmaya değer herşey kaydirigubbakcemile5
çok istemiştim gelmeyi Allah'a şükür nasip oldu sizlerle buluşmak
:1hug:

maşallah allah bozmasın ve dostlugunuz daım olsun kızlar harıkasınız vallahı:) ıstanbuldan sevgılera.s.a.s.a.s.a.s.a.s

kızlar dostluğunuz daim olsun...gülen yüzleriniz hiç solmasın..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…