Eskimi metal tepsilerin yenilenmesi

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
889
Ahşap boyama kursuna başladım kızlar
inanın çok zevkli, yeni arkadaşlar edinmek ,hoş bir ortamda gırgır şamata bir yandan boya yapmak insana terapi gibi geliyor
eskiyen ve atmayı düşündüğüm 2 metal tepsim vardı.
tepsim bir kahve markasının hediyesiydi ,boyama işlemi bitip ilk verniği atıkdan sonra kağıt yapışmış baya üzüldüm ama anca bu kadar düzeltebildim

verniksiz ve vernikli hali yuvarlak tepsim

Hocamızın yönlendirmesi ile çok hoş iki çalışma ortaya çıktı ben çok sevdim tepsilerimi
umarım sizlerde beğenirsiniz.

siz sormadan ben anlatayım kızlar metal tesi için özel bir boya kullanmanıza gerek yok
işin sırrı şu; tepsimizi sirke ile güzelce yıkıyoruz, durulamadan kendi kendine kurumaya bırakıyoruz 24 saat sonra normal ahşap boyaları ile boyamaya başlayabilirsiniz

kıs napim yaa sevindirik oldum evimdeki bi parça şeyi yenilediğim zaman pek mutlu oluyorum beğenmiş olman benim için onurdur tatlım hihoyyyt
desen dekupaş deyil bidenem kendisim çizdim
beğendiğim bir deseni yüzeye karbon kağıdı yardımı ile geçirip tek tek ince uçlu fırça ile çizdim ve boyadım
ve yıkanmasına vernikliyoruz ya tatlım o korur
ama yinede tedbir amaçlı bol su altında yıkamayıp ,nemli bezle silmek ömrünü uzatır derim
ve ben önce 2 kat sprey vernik kullandım
daha sonra yat verniği sürmelisin(özellikle yat verniği)
bende günlük kullanıcam walla önce kendime güzel görünsünler dimi
kıs alemsin ilahiiii ,he sen mor salkım akasya sirkesi kullan özellikle bunu ara hahahahahah delüüüüü
ne sirkesi olursa olsun no problem önemli olan sirke işte hahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…