• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskilerinizi atmadan birdaha düşünün

sczn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
315
8
46
İstanbul
benim eskimiş boyaları gitmiş modası geçmiş süs eşyalarım kristal takımlarım vardı. burdan okumuştum sprey boya ile boyanıyorlarmış. 10 tl ye sprey altın yaldız boya aldım boyadım okadar güzel olduki hepsi tm takımmmış gibi oldu görenler hayret ediyorlar çok beyeniyorlar.
şimdide 5 çakmacali bekarlığımdan kalma konsolum vardı ama çekmeceleri üstüste düşüyor ve yan demir menteşeleri kırıldı atacaktım düşündüm nasıl kullanabilirim diye. çakmacaları çıkarıp atıcam. yan demir menteşeler çıkarıcam ve içine raf kestirip kiler yaptığım tuvalete koyucam. ıvır zıvır o rflara koyucam üstünede bişeyler koyarım. ilerde folya ile kaplayıp kızımın odasına kitaplık yapabilirim. çiçekli folyalarla kapladığım ayakkabı kutularını dizme için kullanırım.
sizde atacağınız eşyaları değerlendirmek için mutlaka düşünün. onları atıp benzer şeyler satın alıyoruz her yönden israf. ve emin olun daha çok mutlu olacaksınız

aslında yaptıklarımın resmini koymayı çok isterdim ama işteki bilgisayara yükleme yapamıyorum dışardan evdede bilgisayar internet yok ama anlatmaya çalışayım yaptıklarımı
1-koyu renk fiskos masam vardı ve taşındığım için koyacak yer bulamamıştım. onu girişe dresuar yapmaya karar verdim. yuvarlak masanın tek tarafını marangoza kestirip düzlettim onu duvara dayadım. sprey boya aldım beyaza boyadım. çok şık oldu. girişe koydum. üzerine ayna lazımdı. daha önceki evde banyomda hani şu klasik banyo takımları varya ayna v.b. ondan vardı. bu eve taşınınca banyo dolabı vardı. o yüzden ayna boşa çıktı. bende seramik hamuru alıp kırtasiyeden onlara gül şekli verdim beyaza boyadım o aynaya monte edicem daha edemedim ama çok şık oldu.
2-evde süs eşyalarım vardı. farklı farklı takım olarak alımıştım ama kırıldı. birde bu eski model kreistal takımları vardı. ben onları yaldız sprey boya ile boyadım birazda sim serptim harika oldu. hepsi takım oldu. o kadar para verip yenisini almaktan kurtuldum

sizde mutlaka araştırın. elinizde atmayı düşündüğünüz birşey mi var onu hemen internetten araştırın. mutlaka çok güzel değerlendireceğiniz şeyler ortaya çıkacak emin olun

Back
X