- Konu Sahibi bildiginbocu
Konu başlığı süper "yardım melekleri" bende melek olmadığımı bile bile hoşlandım bu isimden.kaydirigubbakcemile3
Benimde sizlerden bir ricam olcak.
Yirmili yaşlarda 4.kez anne olacak bir bayan var.
Adana"da yaşıyor.
Evi yok.
Eşi işsiz.
3 çocuğun üstünde başında yok.
Kadın hamile olmasına rağmen tarlada işçilik yapıyor.
Bizler çok üzüldük bu bayanın durumuna.Öncelikle bir dr ayarladık doğumunu ve doğum sonrasında tüplerini bağlayacak.Eskilerimizden, giymediklerimizden giyecek bulup yollamaya çalışıyoruz.
Eğer sizlerinde dolaplarda yada sandıklarda bekleyen kıyafetleriniz v.s. varsa bu bayana gönderelim.En azından giyinebilsinler, en önemliside doğcak bebek onun hiç bir şeyi yok.
Meleklik değil amacımız biliyorum ama bu ülkede ki insanların dışarıdakilerden daha çok ihtiyacı var bizim gibilere.
Şimdiden teşekkür ediyorum.a.s.
Benimde sizlerden bir ricam olcak.
Yirmili yaşlarda 4.kez anne olacak bir bayan var.
Adana"da yaşıyor.
Evi yok.
Eşi işsiz.
3 çocuğun üstünde başında yok.
Kadın hamile olmasına rağmen tarlada işçilik yapıyor.
Bizler çok üzüldük bu bayanın durumuna.Öncelikle bir dr ayarladık doğumunu ve doğum sonrasında tüplerini bağlayacak.Eskilerimizden, giymediklerimizden giyecek bulup yollamaya çalışıyoruz.
Eğer sizlerinde dolaplarda yada sandıklarda bekleyen kıyafetleriniz v.s. varsa bu bayana gönderelim.En azından giyinebilsinler, en önemliside doğcak bebek onun hiç bir şeyi yok.
Meleklik değil amacımız biliyorum ama bu ülkede ki insanların dışarıdakilerden daha çok ihtiyacı var bizim gibilere.
Şimdiden teşekkür ediyorum.a.s.