evet cayı bende duydum sabah cay yapıyımda bitince denicem artık posetleri tülbentle gözüme baglıyım ayy 2 gündür gözlüklü dolasmak ne zormus valla allah kimsein saglıgını elinden almasınMikrop kapmistir limon damlatin bide ılık çayla silin
o zaman acil nişanlı biri aranıyor :))Benim gözümde arpacik cikmişti nişanli birinin alyansini sürersen gecer dediler aynen sürdüm ve gećti cidden doğru sôylüyorum
Onun bunun dediği yöntemleri uygulayana kadar, doktora gidip görünmeniz ve tedaviye başlamanız sizin için çok faydalı olacaktır bunu sizde biliyorsunuz..
Konu en kısa süre içinde ilgili bölüme taşınacaktır bilginize..[/QUO
haybeye doktora gitmek istemedim yani ne olacagı tabıkı bilinmez ama kan yok agrı yokkki ben daha önce yasamıs ve bilgi sahibi kisilere sordum doktora gitmeyi herkez bilir sormak yasakmı anlamadım yani
Benim gözümde arpacik cikmişti nişanli birinin alyansini sürersen gecer dediler aynen sürdüm ve gećti cidden doğru sôylüyorum
yok kirpik dibi degil cnm ya sagol göz kapagında orta gibiÇekemeyenler nazar değdirmiş işte sanaArpacıktır o canım geçer merak etme. Ha kirpik dibindeyse eğer kirpik dibi iltihabı diye bir şey vardı sanırım, yoksa kirpik batması mıydı Geçmezse doktora git :)
Gerçek degil demi öylesine yazdınValla benm bildgm köpeğin ictegi tasdan bir bez islanir oraya surunce gecer derler
Gerçek degil demi öylesine yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?