Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mükemmel bir soru tebrık ederım! eltime atmak istiyorum:mymeka:hayatımı cehenneme cevırdı kıskançlıklarıyla!:mymeka::mymeka::mymekah be rahatladım valla...:Roflol::Roflol::Roflol:
mükemmel bir soru tebrık ederım! eltime atmak istiyorum:mymeka:hayatımı cehenneme cevırdı kıskançlıklarıyla!:mymeka::mymeka::mymekah be rahatladım valla...:Roflol::Roflol::Roflol:
GULSAH SUAN SENIN DURUMUNDAYIM AMA NE YAPSAM KIII ? AMA ALLAHTAN ISTEN OLMA FELAN DURUMU YOKDA AMA YINEDE YOK YOK TOKAT YETMEZ ONLARI BIR KASIK SUDA BOGMALI..AYY NE SADİSTİM YAAAA Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm
insan sinirini alamıyor.ben bak 9 ay oldu hala ilk günkü kadar hırslıyım onlara pislikler.
allaha havale ediyorum onları.
klava:klava:klava:klava:klava:
olmazmı o kişiye hakkımı helal etmiyorum :1closedeyes:ve verdiğim o bir bardak suyu haram ediyorum
şuan yanımda can çekişirken görsem asla ama asla dönüp bakmam:1closedeyes:ama ne demişler intikam soğuk yenen bir yemektir..onun canını bizimkini nasıl yaktıysa katkat yakacağım[/QUO
senin canını baya yakmışlar heralde bu insanlar kötülük yapmaktan ne zaevk alır anlamamkiKötü Kazen
evet canim hemde 3 kisi simdi karsimda olsalar degil tokat tekme tokat girisirim cünkü su an cok sinirliyim.alttaki gicik komsular yine rahat vermiyor.hele o kadini saclarindan söööööylleee bir dolayip evire cevire döverdim.klava:klava:klava::mymeka::mymeka::mymeka: