Eskiii sevgili

İyi o zaman bu kadar korkmayin siz dogru olani yapmissiniz..nisanliniza da saklamam hosuna gidermiydi dersin bisi derse..istwrsen bundan sonra sakliyim de bak nasi yola gelir siz dogru yapmissiniz bende olsa solerdim sonra bisi olur ogrenir bu sefer bisimi vardida sakladin der..yan suan iyi durumdasiniz..evliligin gerginligi galiba rahatlamaya calisin ne guzel kaybetmekten korkacak kadar deger verdigz biriyle evleneceksiniz..hayirlisiyla..keyfini cikarin

Sen nişanlına dürüst davranmışsın ve bununla gurur duymalı. Yalan soyleyip bu olayin ustunu kapatmaya calissaydin belki daha degisik sonuclar seni bulacakti ve tadiniz kacacakti.

erkekler herseyi bilmeyi sevmezler yarın evlen sana bunu demezze bak nasılsa sana ulasmamıs senın numranı bilmiyo bosuna söyleissin nisanlına artık hep aklının bi kösesinde oclak bu olay

Yakın arkadasın nıye dememiş ki,kusura bakma nişanlı kıza bu haberi iletemem dıye..

Ayrıca sende haberi alınca nıye ılk iş nişanlına soyledın..ya hazmedemeyıp iş kavgaya donerse?

Böyle bıse olursa duymayacaksın konu kapancak..

Ben nişanlıyken eskı sevgılım kapıma geldi af dilemeye..nişanlıma soylesem cınayet çıkardı..felaket tellallığı yapmayalımmmm

Bence de soylemen iyi olmus bilmeye hakki var. Yarin bi gun kulagina gitse sen biliyodun da bana soylemedin der huzursuzluk cikardi

Bu eski sevgililer de münasip zamanı buluyo haaa

En guzelini yapmissin.
Bazilari demis ilerde bunu basina kakar felan diye.
Neyi kakicak? durustce ondan gizli sakli is cevirmeden direk ona bildirmesinimi?
Dese dese sadece beni gercekten seviyor eskiyle bagini tamamen kopardi diyebilir.

Bence söylemekle çok iyi yapmışsın, üzülür tabi ama en azından gidip başka birilerinden falan duymamış. Öyle olsa inan bana hiç açıklama bile yapamazdın. Sen dürüstlüğünü gösterdin, sürekli her şey yolunda gidecek bir şey yok inan bana en iyisini yaptın

asker arkadasi gibi herseyinizi anlatin sevgilinize, nisanliniza, esinize durustluk sanarak bunu. sonra huzurumuz bozuldu. niyet durustluk degil, sanirim hafiften kiskandirmak. hic gerek yok. ayni seyi siz de yasamak istemezsiniz, bu kiskanilacak bir durum degil, moral bozucu huzur kacirici bir durum sadece.
yapilacak is basitti. numarani arkdsin hicbir sartta vermeyecekti, sen de gorusmeyecektin, ben nisanlandim ne alaka deyip silcektin kafandan. ha illaki gorusmek mi istiyorsun, gorusup, ben nisanlandim, beni rahatsiz etmeni istemiyorum, bitti gecmiste kaldi hersey, herkes yoluna diyecektin delikanli gibi.
aramis numarami istemis napcami sasirdim, nisanlima anlattim, keyfimiz kacti, demek..sacma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…