Eskiii sevgili

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.305
371
Mrb

Az once bi moral bozucu bi durum yasadim. Eski sevgilim bana ulasamamis. Yakin arkadasima msj yolamis fbktan acil benim nummarami istedigini.

Ben suan nisanliyim. 2 hafta sonra evleniyorum.

Ben bu durumu nisanlima anlattim.
Onunda morali bozuldu.
Ben uyucam dedi sonra uyudu.

Ben bu durumu nisanlima anlatmakla hata mi ettim? Simdi onun aklinda binlerce soru isareti cikmistir.. Huzurumuz kacti..

Niye soru işareti oluşsun ki?
Sana mı güvenmiyor kendisine mi?

Bence anlatarak doğru olani yapmissin. Benimde basima ayni şey geldi, bende anlattim benim erkek arkadasiminda morali bozulmuştu. Ama sonra duzeldi, kiskandim sadece tepkim sana değil demisti. Senin erkek arkadasinda kiskandigindan bu şekilde davranmistir. Sıkma canini..

Niye soru işareti oluşsun ki?
Sana mı güvenmiyor kendisine mi?

Hic bilmiyorum onun nasil tepki vereceginden korktum.
Onu kaybetmekten korkuyorum sadece..
Kotu bsy yapmadim asla..
Benim nummarami verde beni arasin dedi.
Korkma ddi.
Sanki bsy sakliyorum ondan??

Arkadaşın vermiş mi numaranı? söylemekle iyi yapmışsın gizlesen gizli iş yapıyor gibi olurdun. Eski sevgilnn acil niye tel istiyor ve arkadaşına birşey anlatmış mı

Ai insallah.. Sonra dedim seni cok seviyorum diye. Oda bende ddi.
Cok korkuyorum sadece.
Eski sevgilim boyle iftira aticak bi insan.
Ondan korkuyorum ya iftira atarsa..
Nikahima yaklasmisken..

erkekler bozuluyor boyle durumlara illa guvenmediginden degil..aynısı sizin basınıza gelse nişanlınızın eski sevgilisi ortaya ıksa sizde bozulurdunuz soylemekle iyi yaptınız bende soylerim gizli saklı olmasın bilsin

Bence de dogru olani yaptığınız ortada. Emin olun gizli gizli iş çevirseniz de daha sonra ortaya çıksa daha fena olurdu

Arkadaşın vermiş mi numaranı? söylemekle iyi yapmışsın gizlesen gizli iş yapıyor gibi olurdun. Eski sevgilnn acil niye tel istiyor ve arkadaşına birşey anlatmış mı

Hayir vermedi. Bende oyle dusundum. Sonucta esim olucak yakinda.. Sakladigimi duyarsa guveni sarsilir diye dusundum..
Insallah yarina unutur.. Konu acilmaz.

Eşiniz olacaksa size güvenmeli..güvenmiyosa evliligi bida düşünün..iftira adi üstünde nişanliniz inanmamali güven bu zaten ömür uzun hep sizin arkanızda oldugunu hissetmelisiniz güveninide..bu arada eskisiyle abidik bisiler yasamadiniz umarim

Yok yasamadim. Anlim ak allahima sukur. Buda sanki bir sinav.. Boylelikce gorurum bana gercekten guvenip guvenmedigini..
Bana guvendgini biliyorum ama bu baska bsy. Daha once boyle durum basima gelmedi. Nsl tepki vericegimide korktum..

Acaba bsylerden suphelenirmi diye dusunup durdum iste

Ai insallah.. Sonra dedim seni cok seviyorum diye. Oda bende ddi.
Cok korkuyorum sadece.
Eski sevgilim boyle iftira aticak bi insan.
Ondan korkuyorum ya iftira atarsa..
Nikahima yaklasmisken..

Sevgilin seni gerçekten seviyorsa ve taniyorsa kimsenin iftirasina gelmez, gözlerine bakinca mmasumiyetini görür. Ama sana değil başka birine inanirsa zaten o nikahin olmaması hayrina olur, bosver
Hayirlisi olsun de yeter..

Nasil tepki vericegimden korktum.
Aglicaktim nerdeyse..

Seneler oldu. Niye cikiyor karsima niye bilmiyorum??
Sinir oldum..

Söylemekle iyi etmissin. Nasıl tepki verecegimi de bilmiyorum diyorsun, muhtemelen evlenecegini duymustur ondan, simdi sana duygusal laflar edecek aklını bulandıracak. Söyleyince konusma ortamının olusmasına engel olmussun. Hem nişanlının da biraz düsününce sana güveninin artacagını düsünüyorum, çünkü bir seyleri söyleyen insandan zarar gelmez. Arkadasına da söyle vermesin numaranı. Bir seyin kıymetini zamanında bilsin insanlar, iş işten gecip köprunun altından sular aktından sonra degil.

En iyisini yapmışsın nişanlına söylemekle. Eski sevgilinle görüşmemişsin, yazışmamışsın. Kızacağı yada kırılacağı bişi yapmamışsın. Hem tam tersi güvenilirliğini görmüş oldu böylece. Kıskanmış sadece üzülme.

Böylee konuları malesef ömür boyu unutmaz. Sıkıştığı ya da canı ıkıldığı bir gün yıllar geçseeee bunu sizin yüzünüze vuracaktır. Demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…