• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Eskiehir'de lazer epilasyon yaptrp memnun kalanlar???

pivone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
9
0
86
Eskişehir
eskişehirde lazer epilasyon yaptırıp memnun kalanlar..
arkadaslar lazer epilasyonu bıkını bolgeme yaptırmak ıstıyorum ancak ucret olarak cokta yüksek oldugu ıcın nereden memnun kalabılırım seans sürelerını öğrenebıır mıyım??? tesekkurler bayanlar..

eskişehirde lazer epilasyon yaptırıp memnun kalanlar..
arkadaslar lazer epilasyonu bıkını bolgeme yaptırmak ıstıyorum ancak ucret olarak cokta yüksek oldugu ıcın nereden memnun kalabılırım seans sürelerını öğrenebıır mıyım??? tesekkurler bayanlar..

perşembe günü 2'de ilk seansa başlıcam bende. ismet inönüdeki tombagın yan tarafında kristal güzellik merkezi tüm vücud 1.000 bitene kadar bide.ıpl kullanıolar.bir çok yerle görüştüm en makulu burasıydı ama biraz tedirginim ya hayırlısı bakalım :P mayasante 2.400 ve hiç ilgilenmiolar insanla, sonra dejavu da padalıydı.hastaneler de yapıo anadolu, ümit,sakarya ama pahalı :P bi araştır sen

perşembe günü 2'de ilk seansa başlıcam bende. ismet inönüdeki tombagın yan tarafında kristal güzellik merkezi tüm vücud 1.000 bitene kadar bide.ıpl kullanıolar.bir çok yerle görüştüm en makulu burasıydı ama biraz tedirginim ya hayırlısı bakalım :P mayasante 2.400 ve hiç ilgilenmiolar insanla, sonra dejavu da padalıydı.hastaneler de yapıo anadolu, ümit,sakarya ama pahalı :P bi araştır sen

bence hastanede yaptır derim tüm vücut değilde tek tek başla ilk baş bikini bölgesi yada kol altından başla derim ozaman pahalıda olmaz

1 Aralık'ta Reşadiye Tıp Merkezinde koltukaltım için yaptırdım. Alexandrite makinenin adı. Benim tüylerimde kalın ve siyah. Tedaviye çok iyi cevap vereceğimi söylediler. Halen daha yeni tüyler çıkmadı. Ama çok memnun kaldım. Hiç bir kızarıklık, yanık görünüm veya ağrı sızı olmadı.

ben dediğin yere kavitasyon için gidiyorum. yani kristal güzellik salonuna. lazer kampanyasını da duydum.. ama bende emin olamadım. sen ilk seansına gittiysen nasıl geçtiğini canının acıyıp acımadığını iz kaldımı mesela bunlarla ilgili bilgi verebilirmisin bana. birde kaç saat sürdü? bende gitmek istiyorum çünkü yardımcı olursan çok sevinirim... bir alexandra diye bir aletle lazere gittiğini söyeyen arkadaşım ben onu denedim ancak doktora gittiğimde bu aletin tüyleri bitirmeyeceğini bu aletleri erkeklerde flan çok tüylü yerlerinde bitmicek ama azalması için kullandıklarını söyledi. yani hiç faydalı bir alet deil. bence tekrar araştırman gerekebilir.

10-15 dakika sürdü. Canım tabi acıdı biraz ama dayanılamayacak gibi de değildi. Ama hiçbir iz veya kızarıklık yada yanma olmadı. Tertemizim çok şükür. Tavsiye ediyorum yani.

10-15 dakika sürdü. Canım tabi acıdı biraz ama dayanılamayacak gibi de değildi. Ama hiçbir iz veya kızarıklık yada yanma olmadı. Tertemizim çok şükür. Tavsiye ediyorum yani.
tatım senin bu alexandrite dediğin toplu atış yapanmı yoksa tek te tüy köklerine ışıkla atış yapılan mı ?

tatım senin bu alexandrite dediğin toplu atış yapanmı yoksa tek te tüy köklerine ışıkla atış yapılan mı ?

Tam olarak bilemiyorum canım onu. Çünkü gözlerim kapalıydı benim işlem yapılırken. Ama tüylerimin tek tek yandığını hissettim.

Arkadaşlar ben arkadasın tavsıyesıyle xxxxxxxxxxx salonuna gittim hem kavitasyon ve epilasyon yaptırıyorum 4 uncu seansta tuylerım % 80 azaldı ve cok cok memnunun herkese tavsiye ederım yanma hıc olusmadı ve kızarıklıkta olmadı korkarak gıtmıstım ama bekledıgımden cok cok ıyı cıktı calısan kısıler cok profesyonel tavsiye ederim

Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back