• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eski yöntemlerle evde gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Merhaba hanimlar eski yontemlerle hamile oldugunu ogrenen var mi? Yada duydunuz mu? Mesela karbonatla, camasir suyuyla. Bir evladim var cok sukur simdi birtane daha isriyoruz adetime 4 gun var sol kasikta batma belimde agri var bide 1haftadir surekli basim agriyo.
Sirf merakimdan bugun karbonat ve camasir suyu testini yaptim ne kadar dogru bilmem ama sonuca gore pozitif:KK48: sizlerden deneyen bilen duyan var mi? :)

Merhaba hanimlar eski yontemlerle hamile oldugunu ogrenen var mi? Yada duydunuz mu? Mesela karbonatla, camasir suyuyla. Bir evladim var cok sukur simdi birtane daha isriyoruz adetime 4 gun var sol kasikta batma belimde agri var bide 1haftadir surekli basim agriyo.
Sirf merakimdan bugun karbonat ve camasir suyu testini yaptim ne kadar dogru bilmem ama sonuca gore pozitif:KK48: sizlerden deneyen bilen duyan var mi? :)
dakika önce
Merhaba çamaşır suyu testi yaptığını okudum.Hamile miymişsin?Ben birkaç kez yaptım bazen köpürdü bazen köpürmedi.Ama bu akşam yaptığımda anında siyah renge dönüştü.Sence hamile olabilir miyim 🙏😊

Back