Karbonat zaten köpürür çiş asitli olduğu için. Çamaşır suyunu ben de denedim, hem hamile degilken, hem hamileyksen. %100 tuttu bende. Limonu denedim. Sabunu ve diş macununu. Macun negatifti, ama onu daha önce denemiştim. Belki o siralar gebelik yeni yeni oluşmuş olabilir. Tuz ve şekeri de denedim, kısacası eskiler biliyor ya.
Idrarin ustune bir kac damla camasir duyu damlatinca eger kopuruyorsa hemen pozitifmisÇAMAŞIR SUYUYLA NASIL OLUYOR
Benimki çok fazla köpürdü. Gazlı içeceği çalkalarsın da açarsın ya aynı onun gibi. Süt testi de var, ancak cezveni feda etmek zorundasın ondaIdrarin ustune bir kac damla camasir duyu damlatinca eger kopuruyorsa hemen pozitifmis
Yok canim o kalsinBenimki çok fazla köpürdü. Gazlı içeceği çalkalarsın da açarsın ya aynı onun gibi. Süt testi de var, ancak cezveni feda etmek zorundasın onda
Yo hemen köpürdü karıştırsam taşardı galibaYok canim o kalsinben dun tekrar yaptim ilk yaptigimdan daha cok kopurdu yaklasik 1 parmak kalinliginda falan bide yukariya cok hizli sekilde baloncuklar cikiyoda yalniz hafif karistirdikca yani salladikca kopurme daha cok artti yani camasir suyunu doker dokmek kabarmadi hemen oylemi oluyo
3 gun gecikmen var canim test yapmayi dusunmuyormusun ? Adetle hamilelik belirtileri cok yakin o yuzden bilemeyiz o sekildeCanım bisey soracam benm adetim 3 gün önceydi lekelenme ve kasikkarın bölgesinde batma sancı var acaba adet mi hamilelikmii
Ben bu dediğinizi geçen ay yaptım hamile değilmişim ama pozitif çıkmıştı bu ay hamileyim yapsam ne çıkar bilemiyorum ama çokta gerçekci bişiy değil benceMerhaba hanimlar eski yontemlerle hamile oldugunu ogrenen var mi? Yada duydunuz mu? Mesela karbonatla, camasir suyuyla. Bir evladim var cok sukur simdi birtane daha isriyoruz adetime 4 gun var sol kasikta batma belimde agri var bide 1haftadir surekli basim agriyo.
Sirf merakimdan bugun karbonat ve camasir suyu testini yaptim ne kadar dogru bilmem ama sonuca gore pozitifsizlerden deneyen bilen duyan var mi? :)
Maalesef benimde pozitif cikmisti ama adet oldum sonrasinda yani dogru sonuc vermediBen bu dediğinizi geçen ay yaptım hamile değilmişim ama pozitif çıkmıştı bu ay hamileyim yapsam ne çıkar bilemiyorum ama çokta gerçekci bişiy değil bence
Canim gecen ay bendede aynisi oldu ama hamile degildim dogru sonuc vermiyo zaten bidaha yapmicam bende meraktan denemistimMerhaba kizlar
Konuyu okuyunca dikkatimi cekti ve denedimbenimkide köpürdü ama öyle aşırı degil üstü komple beyazdi ve renki koyulasti baya.. benim yumurtlamamdan daha 1 hafta geçti. Aslinda daha gebelik düşünmüyoruz ama bu ay hic korunmadık olursada olur kafasindayiz..
Birazdan eşim gelince ondada denicem sonucu yazarim size
Dogru cikmiyor evet :)bu evde yapılan testler doğru olsaydı eşim çoktan doğum yapmıştı :))) ben bunları duyduktan sonra eşim üzerinde denedim doğruluğunu anlamak için pozitif çıkınca hiç sallamadım bi daha
Benim 5. Gun gecikmemde kan ve ultrason negatifti 12. Gunumdeyim gecikmemin halen adet olmadim dogru mu bilmem camasir suyunu yapinca cok kopurdu ne yapmaliyim simdi kasık agrim var bacaklarim agriyo3 gun gecikmen var canim test yapmayi dusunmuyormusun ? Adetle hamilelik belirtileri cok yakin o yuzden bilemeyiz o sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?