Eski yaşadıklarımı unutamıyorum

frezyalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
280
3
0
İstanbul
eskiden yaşadığım beniçok üzen olayları bir türlü unutamıyorum.tekrar tekrar her saniyesini düşünüyorum.kendime unutturmuyorum.bazen mutluyken bazen üzgünke aklıma geliyor ve düşünmeye başlıyorum.özellikle hırsımı alamadığım veya elimden birşey gelemeyen,birşey yapmadığım olayları hatırlıyorum ve üzülüyorum.sanırım içime attımve şimdi hepsi içimde patlıyor.eski kötü anıları tabbiki aklımdan silemem ama en azından kendimi artık daha fazla yıpratmamak için ne yapabilirim.teşekkürler.

Canım çok zor günler geçirmişin anladığım kadarıyla psikolojık destek almanı tavsıye eederım senı rahatlatırr :80::79:

benim eşimde de bu sorun var eskide yaşanmış üzücü bir olayı bir türlü unutamıyor
bir süre unutuyor herşey çok güzel ,mutluyuz
ama bir bakıyorum yine o eski konuyu açıyor üzülüyor
benide üzüyor

ama ben eşimi ikna edemiyorum psikoloğa gitmeyi napacam bilemiyorum
elim kolum bağlandı
çok bunaldım artık nefes alamıyorum

Merhaba Frezyalar, travma sonrası bozukluk ciddiye alınması ve tedavi edilmesi gereken bir durumdur. Yapmanız gereken düzenli olarak bir süre psikoterapi almak. Alacağınız düzenli ve uzun soluklu psikoterapi sıkıntılarınızı aşmanızı sağlayacaktır.

Merhaba Frezyalar, travma sonrası bozukluk ciddiye alınması ve tedavi edilmesi gereken bir durumdur. Yapmanız gereken düzenli olarak bir süre psikoterapi almak. Alacağınız düzenli ve uzun soluklu psikoterapi sıkıntılarınızı aşmanızı sağlayacaktır.

Meryemmeryem, eşinizin de tek çıkışı psikoterapi görmek. Midemiz ağrıdığında nasıl gastroentrologa gidiyorsa, bu tarz travmalardan sonra da psikologa gitmeliyiz. Deprem sonrası nasıl gittik, tıpkı onun gibi.
Umarım eşiniz de ikna olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…