eski ve yeni annelere sorum:ne anlama geliyor?

tanterosa

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
49
0
7 aylık hamileyim. karnım kocaman oldu ama göğüslerimde en ufak bi değişiklik yok,ne büyüme ne gerginlik ne de dolgunluk hissi..bu doğumsonrası sütüm olmayacağı-bebeğimi emziremeyeceğim anlamınamı geliyor acaba? prolaktin hormonum gebelik öncesi hep normal düzeydeydi ama biz 3 kardeşiz,annemin hiç sütü olmamış-hepimiz mamayla büyümüşüz..
eski ve yeni anneler..aynı durumu yaşayıp doğumdan sonra sütü olan varmı aranızda? bi de göğüslerinizin süt dolmaya başladığını ne zaman hissettiniz acaba?
yardımcı olursanız sevinirim

Canım ya ben de 28 haftalık hamileyim ama benim de göğüslerde tık yok..
Daha doğrusu hamileliğimin ilk zamanlarında biraz gerilmiş büyümüşlerdi sonra geri eski haline döndüler.
Bence stres yapma, ilerleyen zamanda mutlaka olacaktır sütümüz:)
ınşallah sağlıkla dünyaya getirmek, mutlulukla sevdiklerimizle büyütmek nasip olur hepimize:Saruboceq:

doğumdan önce bi değişiklik olmamştı bendede.doğumdan sonra bebek emmeye çalışınca,süt gelmeye başladı.

28 haftam bıtıyo sadece azıcık buyudukler ne asırı bı buyume ne belırgın bı renk degısıklıgı war nede sute daır bısey... dogumdan sonra olur ınsallah...

benimde doğumdan önce hiç bi değişiklik yoktu doğumdan sonra bebeğim hemen emince süt geldi ve sonrasında göğüslerim kocaman oldu siz kafanıza takmayın gerisi gelir sakın bunları sıkıntı yapmayın

X