eski üye yeni isimle bir kayınvalide problemi

isimsizmadur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
2
0
1
36
Merhaba kızlar,foruma yaklaşık 3 yıldır üyeyim fakat tanıyanlar olduğu için bu sorununu yeni bir isimle paylaşmak zorundayım.ben 4 aylık evliyim herşey bir ay önce başladı eşimle sorunlarımız vardı ve evimizden büyü için bırakılmış bir ip çıktı,evime ailemizden uzakta olduğumuzdan giren sınırlıdır yinede kimseyi suçlamadım kayınvalidem bu olay ortaya çıktığı gün annenin yanına gidip bizim taraftan kim varsa onların ismini saydı o mu ki bu mu ki ama kimse onlara sizden biri mi ki demedi neyse durum böyle olunca biz öyle birşey değilmiş biz yanlış anlamışız diyip büyü konusunu kapattık hala kim yaptı bilmiyorum. Sonra birde ben kayınvalidemlere hep tok giderim çünkü bugüne kadar bir kere bile sorulmadı sende yer misin diye hep oğlum sana şunu koyayım sana bunu yedireyim oldu,yine bi akşam onlar ben yemek yerken lavaboya gittim o ara kayınvalidem herkesi doldurmuş kimse yüzüme bakmadı, eşimi de affetmiyorum gün için,son olayımız da kayınvalidem ben işteyken beni aradı açamadım eve gelince aradım o açmadı neyse o gün annemle karşılaşmış tabi hemen şikayet aradımda açmadı da geri de dönmedi aynı şeyleri arayıp eşimede söylemiş aldım telefonu banada aynısı ben aradığım dakikaya kadar biliyorum niye öyle bisey yapayım falan filan bir sürü dil döktüm aldığım cevap komik ;telefonun evde kalmış ben sonrasında cevapsız aramaya bakmayı bilmiyorum zaten.ben napacağım kızlar nolur akıl verin hep bi şikayet hep bi doldurmuş :(

Merhaba kızlar,foruma yaklaşık 3 yıldır üyeyim fakat tanıyanlar olduğu için bu sorununu yeni bir isimle paylaşmak zorundayım.ben 4 aylık evliyim herşey bir ay önce başladı eşimle sorunlarımız vardı ve evimizden büyü için bırakılmış bir ip çıktı,evime ailemizden uzakta olduğumuzdan giren sınırlıdır yinede kimseyi suçlamadım kayınvalidem bu olay ortaya çıktığı gün annenin yanına gidip bizim taraftan kim varsa onların ismini saydı o mu ki bu mu ki ama kimse onlara sizden biri mi ki demedi neyse durum böyle olunca biz öyle birşey değilmiş biz yanlış anlamışız diyip büyü konusunu kapattık hala kim yaptı bilmiyorum. Sonra birde ben kayınvalidemlere hep tok giderim çünkü bugüne kadar bir kere bile sorulmadı sende yer misin diye hep oğlum sana şunu koyayım sana bunu yedireyim oldu,yine bi akşam onlar ben yemek yerken lavaboya gittim o ara kayınvalidem herkesi doldurmuş kimse yüzüme bakmadı, eşimi de affetmiyorum gün için,son olayımız da kayınvalidem ben işteyken beni aradı açamadım eve gelince aradım o açmadı neyse o gün annemle karşılaşmış tabi hemen şikayet aradımda açmadı da geri de dönmedi aynı şeyleri arayıp eşimede söylemiş aldım telefonu banada aynısı ben aradığım dakikaya kadar biliyorum niye öyle bisey yapayım falan filan bir sürü dil döktüm aldığım cevap komik ;telefonun evde kalmış ben sonrasında cevapsız aramaya bakmayı bilmiyorum zaten.ben napacağım kızlar nolur akıl verin hep bi şikayet hep bi doldurmuş :KK43:

eşinde dolduruşa gelmesin herşey eşinde bitiyor.

Buyu olayi bana cok sacna geldi hic inanmam oyle seylere.

Kayinvalidenin tavrina gelincr , sende araya meaafe koy ne o oyle Annene hemen sikayet etmeler felan ..
Sen cocukmusun sanki ..
Esinlede konus annesiyle konussun.

çok basit meseleler yüzünde evinin huzurunu bozma
kayınvalideniz madem böyle alıngan sizde bazı şeyleri gizleyin yada umursamayın

Aaamaaan en iyisi hiç sallama .he he de geç .Bu kv ler hep aynı familyadan .:KK47:Ben olsam eşime getirdiğini kendi önüme alır ooh yerim çatlasın.:KK53:

Neden bir üyeliğiniz varken başka üyelikle yazma gereği duydunuz eski konunuzda neler yazdıysanız artık tanınmak istemiyorsunuz kaynanan uzaktaymış zaten o mu büyü yaptı yani ispatınız yok sonra lavabıya gityim geldim herkes bana surat astı diyorsunuz eşiniz yok mu orada nadıl kötü konuşturuyor annesine ayrıca oğlum ye diyor bana demiyor peki tabağı mı çekiyor önünden sen yeme mi diyor oğluna der kaynanan zaten illa sana da ısrar mı edilsin istiyorsun. Alt tarafı aramışsınız duymamış bakmayı bilmiyor olabilir ya da gördü diyelim dört dörtlük kaynana genelde yok bunlarda görüşmemek için neden değil zaten uzakmış boşverin

Merhaba kızlar,foruma yaklaşık 3 yıldır üyeyim fakat tanıyanlar olduğu için bu sorununu yeni bir isimle paylaşmak zorundayım.ben 4 aylık evliyim herşey bir ay önce başladı eşimle sorunlarımız vardı ve evimizden büyü için bırakılmış bir ip çıktı,evime ailemizden uzakta olduğumuzdan giren sınırlıdır yinede kimseyi suçlamadım kayınvalidem bu olay ortaya çıktığı gün annenin yanına gidip bizim taraftan kim varsa onların ismini saydı o mu ki bu mu ki ama kimse onlara sizden biri mi ki demedi neyse durum böyle olunca biz öyle birşey değilmiş biz yanlış anlamışız diyip büyü konusunu kapattık hala kim yaptı bilmiyorum. Sonra birde ben kayınvalidemlere hep tok giderim çünkü bugüne kadar bir kere bile sorulmadı sende yer misin diye hep oğlum sana şunu koyayım sana bunu yedireyim oldu,yine bi akşam onlar ben yemek yerken lavaboya gittim o ara kayınvalidem herkesi doldurmuş kimse yüzüme bakmadı, eşimi de affetmiyorum gün için,son olayımız da kayınvalidem ben işteyken beni aradı açamadım eve gelince aradım o açmadı neyse o gün annemle karşılaşmış tabi hemen şikayet aradımda açmadı da geri de dönmedi aynı şeyleri arayıp eşimede söylemiş aldım telefonu banada aynısı ben aradığım dakikaya kadar biliyorum niye öyle bisey yapayım falan filan bir sürü dil döktüm aldığım cevap komik ;telefonun evde kalmış ben sonrasında cevapsız aramaya bakmayı bilmiyorum zaten.ben napacağım kızlar nolur akıl verin hep bi şikayet hep bi doldurmuş :KK43:
böyle ınsanlar çektirir bir müddet.. sonra oglu anasının ne oldugunu anlar ve zamanla fısat kalmaz bu tarz seylere. tabı ki eşin adaletlı bir insansa bu dedıklerım olur :KK66:
kısacası, eşin görene kadar işin zor.. yapman gereken ( yapabılıyorsan) kısasa kısas
o nasıl oynuyorsa sende yapacaksın
ya da sınırlerın tepende dolasacaksın uzun bir süre

( büyü olayını tam anlayamadıgım için ona yorum yok)

Boyle bir mesele için neden yeni üyelik aldiniz ki onu anlamadim. Birde ipin buyu için olduğunu nereden anladiniz ? Ben evimde ip bulsam buyu olduğunu anlamam, alir gomlegime dikerim :KK70:

Maalesef büyükler bazen küçüğün açığını düzeltmek yada kapatmak yerine tam tersi davranabiliyor.bencede yemek konusunda haklısınız ve Eşiniz biraz bunun farkına varmalı

Akrabalarım var üyeler arasında esimle bile paylaşamazken onlara anlatmak istemem.büyü olayınada detay vermedim ama rastgele bi ip değil jelatinlenmiş keten ip,hocaya gitmiştik

Ip bulup aklınıza nasıl büyü geliyor anlamıyorum ki. Annenize şikayet etsin bosver takma. Diğer konuda da kocan sahip çıkacak sana kusura bakmasın. Misal bana kv yemek koymayı unutsa. Ki bizim aramızda hiç bir sıkıntı yok. Kocam hemen der gel canım yemek al kendine diye

yemek mi vermiyorlar?kusura bakmayın da,hiç inandırıcı değil.bizler millet olarak,değil gelinimize,.yedi kat yabancıya yemek veririz.nasıl size yemek vermiyor kayınvalideniz.siz her seferinde tok gidiyorum diyorsunuz ya.kadında yemeğini beğenmediğinizi düşünmüş olabilir mi?

yemek mi vermiyorlar?kusura bakmayın da,hiç inandırıcı değil.bizler millet olarak,değil gelinimize,.yedi kat yabancıya yemek veririz.nasıl size yemek vermiyor kayınvalideniz.siz her seferinde tok gidiyorum diyorsunuz ya.kadında yemeğini beğenmediğinizi düşünmüş olabilir mi?
hayır bir de bu koca hiç mi demiyor,karıma niye yemek vermiyorsunuz diyeo_O

hayır bir de bu koca hiç mi demiyor,karıma niye yemek vermiyorsunuz diyeo_O
vallahi,ben böyle bir şey yapsam,oğlum kendi tabağını paylaşır.ama gelin annenin yemeklerini beğenmiyorum diyorsa ve özellikle tok geliyorsa, ancak o zaman susar,yemeğini yer.yani var bu işin içinde bir bit yeniği...

Ne degerli oglu varmis ya! alsin basina calsin sanki altin kaplama .! Sende uzme kendini bacim Allahindan bulsun

Back