- 2 Ocak 2015
- 2
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi isimsizmadur
Merhaba kızlar,foruma yaklaşık 3 yıldır üyeyim fakat tanıyanlar olduğu için bu sorununu yeni bir isimle paylaşmak zorundayım.ben 4 aylık evliyim herşey bir ay önce başladı eşimle sorunlarımız vardı ve evimizden büyü için bırakılmış bir ip çıktı,evime ailemizden uzakta olduğumuzdan giren sınırlıdır yinede kimseyi suçlamadım kayınvalidem bu olay ortaya çıktığı gün annenin yanına gidip bizim taraftan kim varsa onların ismini saydı o mu ki bu mu ki ama kimse onlara sizden biri mi ki demedi neyse durum böyle olunca biz öyle birşey değilmiş biz yanlış anlamışız diyip büyü konusunu kapattık hala kim yaptı bilmiyorum. Sonra birde ben kayınvalidemlere hep tok giderim çünkü bugüne kadar bir kere bile sorulmadı sende yer misin diye hep oğlum sana şunu koyayım sana bunu yedireyim oldu,yine bi akşam onlar ben yemek yerken lavaboya gittim o ara kayınvalidem herkesi doldurmuş kimse yüzüme bakmadı, eşimi de affetmiyorum gün için,son olayımız da kayınvalidem ben işteyken beni aradı açamadım eve gelince aradım o açmadı neyse o gün annemle karşılaşmış tabi hemen şikayet aradımda açmadı da geri de dönmedi aynı şeyleri arayıp eşimede söylemiş aldım telefonu banada aynısı ben aradığım dakikaya kadar biliyorum niye öyle bisey yapayım falan filan bir sürü dil döktüm aldığım cevap komik ;telefonun evde kalmış ben sonrasında cevapsız aramaya bakmayı bilmiyorum zaten.ben napacağım kızlar nolur akıl verin hep bi şikayet hep bi doldurmuş ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)