Sen kac yasındasın bacim ıı m?
Bende 23 yasindayim 2 yildir evliyim canim.Adetime daha bir hafta vardi ama kahverengi leke geldi hafif pembe renkliydi kesildi hemen.Insallah öyledir haftaya tekrar doktora gidecem.
Hadı hayılısı cnmm insalh yerleşme kanamasıdır eger kesıldıyse cok dıkkat et bubhafta kendıne
Ama ben suanda cok kotu durumdayım sadeceoturup aglıyorum
Yanı kullanmadıgın bır bardağa pıpı yapıyon dıyım barı cnm
...................... işiyorsun yani
Valla cnm 3 yıl ve daha fazla hamıle kalamayan bayanlar bende dahıl ne duyuyorsak yapıyoz napalımdaha neler duyacağız, konu keşke gerçek olmasaydı
[/QUOTE]Kızlarr sizden bir ricam var hamıle oldugunu anlamak ııcn eskı usul evde gebelık testlerı varmış ben de buradaki topıklerde ı gecen de gordum ve denemk ıstedım bır seffaf bardağa pıpını katıyon sonra bıraz camasır suyu eklıyon eger kopururse hamılesın kopurmessede degılsın bende ne olcak deneyım dedım camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm
[/QUOTE]idrar yapmaya pipi yapmak dendiğini ilk sizden duydumm çok komiksiniz
[/QUOTE]Kızlarr sizden bir ricam var hamıle oldugunu anlamak ııcn eskı usul evde gebelık testlerı varmış ben de buradaki topıklerde ı gecen de gordum ve denemk ıstedım bır seffaf bardağa pıpını katıyon sonra bıraz camasır suyu eklıyon eger kopururse hamılesın kopurmessede degılsın bende ne olcak deneyım dedım camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm
Kızlar 2 gün önce limonla tesy yaptım limon tortuları dibe çöktü. Bugünde çamasır suyuyla yaptım ve köpürdü 5 dk feln köpük kaldı sınra döktm tabi :) sizce hamilelik var mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?