eskı usul camasır suyuyla gebelık testı

Bende 23 yasindayim 2 yildir evliyim canim.Adetime daha bir hafta vardi ama kahverengi leke geldi hafif pembe renkliydi kesildi hemen.Insallah öyledir haftaya tekrar doktora gidecem.

Hadı hayılısı cnmm insalh yerleşme kanamasıdır eger kesıldıyse cok dıkkat et bubhafta kendıne
Ama ben suanda cok kotu durumdayım sadece oturup aglıyorum

pipi yapmak deyince kesin fransada yaşıyor dedim doğruymuş kuzenlerim çok kullanır bunu ,kızlarına bile hadi pipi yap derler ,ben her seferinde şaşırırım

idrar yapmaya pipi yapmak dendiğini ilk sizden duydumm çok komiksiniz
[/QUOTE]

Kızlar 2 gün önce limonla tesy yaptım limon tortuları dibe çöktü. Bugünde çamasır suyuyla yaptım ve köpürdü 5 dk feln köpük kaldı sınra döktm tabi :) sizce hamilelik var mı ya

[/QUOTE]
Bende dun ve bugun yaptim dunde bugunde bira gibi cok fazla kopurduu iki gundede ama hala test yapmadigim icin nilmiyorum asilamami ln bugun 11 gunu oyuzden bekliyorum hala

Kızlar 2 gün önce limonla tesy yaptım limon tortuları dibe çöktü. Bugünde çamasır suyuyla yaptım ve köpürdü 5 dk feln köpük kaldı sınra döktm tabi :) sizce hamilelik var mı ya

canım biraz eski bir konu ama merak ettim
bu yorumdan sonra hamıle kalmışmıydın , gerçekten merak ettim ,

Çok da emin değilim beslenmedeki farklılık asitli beslenme de o köpürmeye sebep olabilir. Ama ona rağmen hamile olduğunu öğrenen varmıdır? Ben de istiyorum hamile olayım ama eşim istemiyo erken daha diye. Bi de Bi kez kimyasal oldu kafaya da takıyorum. Zaman geçtikçe daha da sorum olacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…