eskı usul camasır suyuyla gebelık testı

mon_amour

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
363
3
16
34
Fransa
Kızlarr sizden bir ricam var hamıle oldugunu anlamak ııcn eskı usul evde gebelık testlerı varmış ben de buradaki topıklerde ı gecen de gordum ve denemk ıstedım bır seffaf bardağa pıpını katıyon sonra bıraz camasır suyu eklıyon eger kopururse hamılesın kopurmessede degılsın bende ne olcak deneyım dedım camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm[/QUOTE]

çamaşır suyunu temzilik için harcasanda onun yerine artık marketlerde bile 5tlye satılan gebelik testi alsan için daha rahat eder :)

ayrıca 3buçuk yıl bekleyip bi anda hamile kalan biri oalrak tavsiyem hayatı akışına bırak o zaman olur..stres çok etkiliyor..inşşallah gönlünze göre olur

Kızlarrr hamıle degılım bugun 4 gundur reglım gelmıyor ve ben sımdı test yaptım negatif cıktı neden gelmıyor benım reglım o zamana ya gelsede bende yenı çalışmalara başlasam artık test felan yapmıycammmmmmmm

Merhaba ben en son 19 kasimda adet oldum ve 28 kasimdada laporoskopi oldum 7 cm kist alindi sol yumurtaligimdan.Gecen hafta asiri kasik agrim vardi persembe doktora gittim ve yumurtamin catladigini cumartesi pazar esimle birlikte olup pazartesi kontrole gelmemi söyledi.Dün doktora gittim ve yumurtlama gerceklestigini ve belki hamile olabilirsin dedi.Sizce hamile olabilirmiyim?Lütfen benim gibi olan varsa bana yazsin

Kist hk.pek bilgim yok cnm bnde geçen ay doktora gittim yumurta takibi yaptırıyım diye bnm yum.çatladı o sralar 2 günde 1 yapmıştk zatn doktr dedi yum.çatlamış bundan snra bklicez bakalım inş hamilesndr fln dedi ama olmadı bu ay artık kısmet ins.sen hamişsindr canım

Insallah hamileyimdir ama beklemek cok kötü hamilemiyim degilmiyim bir an önce bilmek istiyorum

Kimse yokmu yazacak

Canımmm benımmm cokkkkk pardon benımbbaşıma oyle bısey gelmedı ama sadece sana su konuda umıt vereyım hıcccc bır doktor bosuna demez dıkkat et hamıle olabılırsınnn dıkate al agır kaldırma eger adetıne az kaldıysa 3-4 gun esinle bırlıkte olma bu bıle etkılıyor bizzat yasadım

Insallah dedigin gibidir cünkü 1,5 yildir cocuk istiyorum ama bir türlü olmadi.Bugün hamilelik testi yaptim ama negativ cikti

Insallah dedigin gibidir cünkü 1,5 yildir cocuk istiyorum ama bir türlü olmadi.Bugün hamilelik testi yaptim ama negativ cikti

Uzulme cnm dıycem ama elde degıl sunu bılkı uzulmenın faydası yok hamıle kalmak ıcın aksine gelecegi varsa ertelıyoruz bır yolunu bulup uzulmemız lazım ben de 3 yıldır ıstıyorum nerdeyse her ay yapıyorum test heppppp negatif cıkıyor

Allahim isteyen herkese versin.Buda bizim imtihanimiz galiba.Üzülme Allahtan hayirlisini iste..
Yine türkiyede iyisiniz siz ben almanyada yasiyorum burda hic ilgilenmiyorlar.

Ah be gulum ne turkıyesı ben fransada yasıyorum yanı senın gıbı gutbettcıyım

Ayniyiz o zmn desene..Allah yardimcimiz olsun bacim kac yillik evlisin kac yasindasin?
Bugün ilk kez kahverengi hafif pembe bir leke geldi kesildi bu ne demek ki bilen varmi?

Ayniyiz o zmn desene..Allah yardimcimiz olsun bacim kac yillik evlisin kac yasindasin?
Bugün ilk kez kahverengi hafif pembe bir leke geldi kesildi bu ne demek ki bilen varmi?

23 yasındayım cnm ve 3 yıldır evlıyım ve bebk ıstıyorum ama kısmet nasıp olmadı
Gercekten mı kız ustune gorme olmasın kac gun vardı adetıne cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…