- 21 Nisan 2015
- 4
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi eniseenfal
Evlenseydiniz de sonunuz aynen böyle olurdu iyi ki evlenmeden ayrılmışsınız şükret hiçte üsteleme. Daha sözlüyken bıkmış senden evlenince düşünemiyorum bile
Kendimden biliyorum senin hissettiklerini canım aynı şeyleri yaşıyoruz birebir ben üzülürken onun hiç birşey olmamış gibi davranması beni deli ediyordu ama zamanla o his yok oluyor mutluluğuda mutsuzluğuda seni ilgilendirmiyor unutmaya başlayınca mantıklı düşünmeyede başlıyorsun şuan sevdiğinden gelse yine kabul edersin ama belli bir süre geçince sevginde bitiyorBi yandan öyle diyorum hem ayrılan sensin kalbine söz gecir diye bi yanım çok seviyor. Hıc bi sey yok gibi devam ediyor hayatina. Zoruma giden bu ben gücluyum asla yıkılmadim Rabbim e şükürler olsun. Hep dua ediyorum Allahım gönlümdekini hakkimda hayirli eyle degilsede hakkimda hayirli olani aklimada gonlumede razi eyle diye. Iste insan üzülüyor tam dugun belli salon belli egin belli boyle olunca uzuluyor insan canim. Evin tek oglu el bebek gül bebek rabbim gonlune gore versin . Ama benim butun gelinlik hayallerimi duygularimi yiktilar.
Kendimden biliyorum senin hissettiklerini canım aynı şeyleri yaşıyoruz birebir ben üzülürken onun hiç birşey olmamış gibi davranması beni deli ediyordu ama zamanla o his yok oluyor mutluluğuda mutsuzluğuda seni ilgilendirmiyor unutmaya başlayınca mantıklı düşünmeyede başlıyorsun şuan sevdiğinden gelse yine kabul edersin ama belli bir süre geçince sevginde bitiyor