eskı sewgılımle barıstım gene ben buda baska konu

N

natalina19881

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi natalina19881
kzılar sız eanlatmısıdım eskıs ewgılımı ya benı sureklı arıyo benıs ewıyooo artık napım dayanamadım barıstım ıyı yapmısmıyım sızce okadar seyden sonraaa yururmu nana sen bana nasıl yaklasırsan bende sana ole olurum dıyo nasıl tepkı verım napım gonlum el vermıyo barısıtım okadar aydan sonraa herkes barısma dedı ama elımde degıll yururumu sızce nasıl bı tepkı verımm artık

arkadaşım inan hızına yetişemiyorum ...ne kadar çok şey yaşıyorsun..
Allah kolaylık versin...

şu gönül işlerine bi ara verip Türkçeni düzeltsen çok daha iyi olcak kanımca :nazar:
biz genelde mesajlarımı yazarken noktalama işaretlerinden faydalaniriz da gamyoncuiremsu

Yazınızı silip güzel anlaşılır bir türkçe ile yazarsanız yardımcı oluruz arkadaşım.sositososito

nasıl bir yazı bu , hangi dilde yazılmış?

kzılar sız eanlatmısıdım eskıs ewgılımı ya benı sureklı arıyo benıs ewıyooo artık napım dayanamadım barıstım ıyı yapmısmıyım sızce okadar seyden sonraaa yururmu nana sen bana nasıl yaklasırsan bende sana ole olurum dıyo nasıl tepkı verım napım gonlum el vermıyo barısıtım okadar aydan sonraa herkes barısma dedı ama elımde degıll yururumu sızce nasıl bı tepkı verımm artık

Hayatta başarılar dilerimşakkıdı

valla paşa gönlünüz bilir ne diyim
yolunuz açık olsun :nazar:

şu gönül işlerine bi ara verip Türkçeni düzeltsen çok daha iyi olcak kanımca :nazar:
biz genelde mesajlarımı yazarken noktalama işaretlerinden faydalaniriz da gamyoncuiremsu

-tatlicadiarzu- gurbaa prenses yazılarını yorumlarını okuyorum cok tatlısın bu konudada katılıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ............canım arkadasım nasıl ayrıldınızkı kavga gurultumu yada sakın bır sekıldemı bılmıyorum :uhm:ama hıc bırsey eskısı gıbı olmaz artık a.s

acaba yabancı uyruklumusun rus falanmısın arkadaşım ama ? yazın okunabilir cinsten değil ben bile okurken anlayamadım pLs..lütfen dikkat edelim yazım imlasına...

Neden ayrildiginizi hatirlamiyorum ama insallah ikiniz icinde bu barisma hayirli olur canim.
Barismasaydin diyenler vardi demissin. Sen kararini almis, barismissin zaten. Kimse sana neden baristin/ayril diyemez, demeyede hakki yok zaten.
Bence yeniden bir konu acarak acaba iyi mi yaptim demek yerine bu barismanin hayirli olmasi icin Rabbim'den yardim iste, dua et.
Aksi takdirde kafan cok karisir. Cünkü barisma diyenler olacaktir. E bunuda kafana takar, acabalarla yasarsan o iliskinin hic bir hayrini göremezsin.

Mutluluklar canim

Canım hakikaten düzgün yazmaya gayret etsen daha güzel olurdu, yazının karmaşık ve anlaşılmaz oluşunu gençliğine veriyorum. Bunun yanında sana yanlış yazdığını söyleyen arkadaşların da hepsinin cümlesinde anlatım bozukluğu var, hatta bir uyarı mesajında yabancı bir kelime dahi mevcut.
Onlar da daha güzelini öğrense daha iyi bir sonuç çıkacaktır eminim...
a.s.
Sevgilin konusunda da geri döndüysen ve mutlu olmaya çabalıyorsanız artık kafandaki düşünceleri silip mutluluğunuza odaklanman gerekir, kimse sana ayrıl ya da devam et diyemez ayrıca bu etik olmaz.

Bir karar verdiysen arkasında durmalısın yoksa karşına çok engel çıkar. Mutluluklar dilerim size...

biz mesajlarımızı yazcaktın sanırım mesajlarımı derken

mesajları okurken aklıma geldi: sözlü anlatımınız da yazılı anlatımınız gibiyse, sevgilinizle iletişim sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Birbirinize, asıl demek istediklerinizi aktaramıyor olabilirsiniz. Bir de bu yönden düşün derim.:nazar:

kızlar zorlanmasın diye senin adına iletini düzeltiyorum canım

kızlar size anlatmıştım eski sevgilimi. beni sürekli arıyor beni seviyor artıl ne yapayım dayanamadım barıştım.iyi yapmış mıyım sizce? o kadar şeyden sonra yürür mü? bana nasıl yaklaşırsan bende sana öyle olurum diyor.nasıl tepki vereyim?ne yapayım gönlüm el vermiyor barıştım. o kadar aydan sonra herkes barışma dedi ama elimde değil. yürürmü sizce, nasıl bir tepki vereyim artık?

DİP NOT: natalinacim konu başlığına açıklamasının 2. sayfada yapıldığını söylersin artık. o kadar uğraştım.....

bu arada benim yorumum şu olacak canım. bana "sen bana nasıl yaklaşırsan bende sana öyle olurum" diyen adama yaklaşmazdım bile. ne yani ilişki benim dürtüklemelerimle mi gidecek? o hiç birşey yapmayacak mı???

X