Rüya Yorumları Eski sevgiliyi rüyada görmek...

ing_ing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
175
4
günaydın kızlar..sabahtan beri üstümdeki kasvetin sebebi bu...1 yıl oldu ondan ayrılalı..ama resmen 2-3 saat önce rüyamda gördüm onu...telefonla arıyordu beni rüyada bende kızıp bağırıyordum arama beni falan diye vs...açıkcası sevgiliylen aşıktım fena halde ona ama olmadı ayrıldık... aşk falan da kalmadı.tam herşey bitti derken nerden çıktı bu ?bilinç altım hala unutamadığımı söylüyor...ilerde evlenincede rüyama girerse ayyy offf...........

abartma canım ya ask yok dıyosun kafamdan attıysan tınlamaman lazım

insan çok tuhaf oluyor dimi..sanki gerçekmiş gibi geliyor ama bi kaç güne unutursun canım:90:

rüyalara bu kadar bağımlı kalma..evlenince görsen neolacak kocana aşkın bitip onamı başlayacak sanki?bu düşünceyi çıkar aklından derim..bende eskiyi çok görüyorum insan etkileniyor haklısında bu sadece rüya işte yani..bende onu gördüğümde ya sanki hiç ayrılmamış gibi oluyorum ya kavga ediyorm onla falan gerçek sanki o kadar yakınımda ama rüya..en son onu ölmüş olarak gördüm mesela..kötüydü..etkisi kaç gün sürdü..sanki cidden ölmüştü..ama işte rüya..bende 3 sene birlikteydim ve ayrıldı-(k) ondan rüyama bile gelmesin istiyorum ama olmuyor.rüyalar insanı çok etki altına alıyor.

ben evliyim ve esimi gercekten cok seviyorum
ama evliyken bile eski nisanlimi 2-3 kere rüyamda gördüm
bütün gün etkisinden kurtulamadim (baska bi erkegi rüyamda görmenin vicdan azabi sanirim)

ama normal sanirim bunlar, zamaninda icimde kafamda halledemedigim tüm meseleler gecikmeli olarak rüyama giriyor. bilincaltinin oyunu :)

walla kızlar bilmiyorum ama sabahtandır onu düşünüyorum napıyordur şimdi nerelerdedir..hakkaten etkileniyor insan rüya müya..acaba onlarda bizi görüyormudur böyle etkileniyormudur diyecemmm..ve susacam..öyle birşeyin olmuyacağını gayet iyi bilmiyorum..:92: ama hakkaten garip bi durum..aşıksınız sevgili oluyorsunuz sonra ayrılıyorsunuz... sonrası hakkaten ölmek gibi oluyor..iki tarafta fatiha okuyor ve hayatlar tamamıyla ayrılıyor...sanki hiç birşey yaşanmamış gibi..garip

CCanim takma kafana ruya sonucta. Ben gecmis iliskimde sevdigimi hep gorurdum ama o kadar guzeldiki gercek gibiydi. Ruyamda ya evleniyorduk ya istemeye gelmisti ya evliydik, onu hep bana tebesum ederken gordum ama simdi ise ayrildik 3 4 ay oldu ve hala seviyor olmamdan onu ruyamda goruyrm ama hem iyi hem kotu yinede yorum yapamam. Cok dusunme bence...

ay ben de çok şikayetçiyim bu durumdan..
1 seneye yakındır eski sevgilimi görüyorum rüyamda.
evliyim..
hep de çok iyi anlaştığımızı görüyorum.
görünce de kendimi kötü hissediyorum..
halbuki onu 10 senedir falan görmedim.
niye rüyama giriyor hiç anlamış değilim.

cidden bunumu kafana takıyorsun ,boşşşşşş versene sen

cidden bunumu kafana takıyorsun ,boşşşşşş versene sen

ya takmak demeyelim de hindi oldum düşünüyorum.. yani aşık değilim en azından onu biliyorum..hatta birindn hoşlanmaya bile başlamıştı....m derkene nerden çıktı bu neyse dediğiiz gibi rüya diyelim ve geçelim....bilinçaltı milinçaltı hayırlısı bi yerde okumuştum şey diyordu: eski sevgiliyi rüyada görmek onun sizi aldattığını görmenizden daha iyidir çok gülmüştm ya

ama nostalji kafamdan geçiyoor duruyor way be ne rüyaymış arkadaş:82:

Son düzenleme:
yok cnm bence abartma kendini endişelendirme rüye işte ne göreceğin belli olmaz aradan 1 yıl geçmiş artık o yanan alev kalmamıştır boşver takma unut rüyanı

ben dün gerçegini gördüm yine bişi olmadı

yalan söyleedim oldu tabisi..ama yapack bişey yok eski sevgili iştee :97:
rüyamda görüncede huzursuz oluyorum ama oda bni unutmamıştr işte

Ne güzel yaaa herkes eski sevgisilini görüyor rüyalarında epeyce.
Ben de göremediğim için şikayetçiyim. Toplamda 7 kez görmüşümdür ancak.
Çok az yani. ( Acı çekmeyi seviyorum herhalde ondan istiyorum.

Hiç takılma, rüya işte. Ya da o da seni anmıştır bir şekilde ve bu yüzden rüyana girmiştir.
Ben bir kez onu bana bakarken görmüştüm rüyamda ve 1 hafta sonra haberleşmek durumunda kalmıştık. Böyle şeyler de olabiliyor.

Son düzenleme:

haklısınn ..rüyalarımıza da artık hükmedemiyoruz ahs. :82:

özlemiştir,pişmandır ve muhtemelen yakın zamanda görüşceksinizdir
çünkü ben ne zaman rüyamda eski bi sevgilimi görsem arar bi şekilde piyasaya çıkar:)))

Konu içeriği nedeniyle "Rüya yorumları"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Konu içeriği nedeniyle "Rüya yorumları"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

walla eski erkek arkadaşı rüyada görmek başlıbaşına bir dert olduğu için oraya yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…