Eski sevgiliyi aramak

rakirockks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
99
34
Kızlar biraz uzun ama düşünmekten kendimi yedim bi yardım edin Erkek arkadaşım çok ağır başlı duygularını dışa vuramayan bi kişilikteydi. Üni sınavı, işi, eğitim verdiği bir kurs ve ek işte de çalışıyo olması yüzünden bu aylarda çok bunalımdaydı. Konuşamıyoduk artık. Kendini suçlar dururdu üzüldüğümü sanıp. Birbirimizi ne kadar sevdiğimizden hala süphem yok. Sınav da yaklaşınca iyice bunalıma girdi bizimki. Kavga bile olmayan ilişkimiz, buluşucağımız normal bi pazar günü onun işi yüzünden buluşamadığız için beni daha fazla üzmek istemediğini söyledi ve bitirdi. Olgun ve aklı başında insanlarız başka bi sebebi yoktu ayrılmamız için. Aksine gözümün içine bakardı hiç bırakmıyım onu diye. 15 gündür ayrıyız tabi bu süre içinde karşılaştık cevapsız mesajlar attım ortağı bunalımda ne yaptığını bilmiyor dedi sosyal sitelere whatsappa da 10 gündür bakmıyor. Pazar günü lanet sınava giricek ve o gün doğum günü. Aramak istiyorum destek olmak için ama basit mi durur bu davranışım bilmiyorum. Hem sınavdan sonra rahatlar bana gelmesi için adım atmış olurum. 5 6 gündür ben de kestim mesaj atmayı çünkü. Bir hafta sonra kursumuz başlayacak zaten karşılaşıcaz. Artık ağlayıp dua etmekten yoruldum çok özlüyorum onu. Birden bitti ve hala sevdiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım nolur akıl verin aramam doğru olur mu cumartesi akşamı?

Bence sınavdan önce arama,kafası karışmasın.
sınavdan sonra ara,mesaj atma direkt ara...
Karşılık gelmezse bir daha da yüzüne bakma.

bencede seviyor sınav sonrası ara nasıl gecti falan de belki bulusursunuz üstüne :)

Canım bu tip durumlarda pekde aramamak üstüne gitmemek gerekir..
Bence arama kursunuz başladığında karşılaştığınızda ki tepkisini ölç..
Yanına yaklaşır nasılsın iyi misin derse anla ki seninle konuşucakları var..
Sen iyim de ve hemen konuşalım mı diye sor.. bence bunu ilk sen sor..
Adam akıllı eğriyi doğruyu tart güzelce konuş bi sonuca vardır bu meseleyi..
Ama kursta karşılaştınız baktın ki hiç sana bakmıyor yanına gelmiyor ilgilenmiyor bile..
Ozaman sakın ne ara ne konuş nede ilgilen canım.. Çünkü bu demektir ki seni sevmiyor..

son cümlen nasıl yaktı canımı bi bilsen umarım gelir dicem ama gelmicek. gelip sorucak olsa zaten ya mesaj atar ya da aramama cevap verirdi. sevmiyo belli kabullenmekten başka şansım yok

son cümlen nasıl yaktı canımı bi bilsen umarım gelir dicem ama gelmicek. gelip sorucak olsa zaten ya mesaj atar ya da aramama cevap verirdi. sevmiyo belli kabullenmekten başka şansım yok
Canım amacım senin canını yakmak değil..
Sana doğruyu göstermek..
Çünkü seven insan ne zoruluk çekerse çeksin ne sıkıntı yaşarsa yaşasın..
Bunların üstesinden sevdiği insanla beraber gelmelidir..
Zoru görünce kaçmamalı, seninle paylaşmalı..
Benim görüşüm bu yönde..
Bu yüzden diyorum sana arama sakın kurs başlasın ozaman bakarsın haline tavrına..
Ona göre yolunu çizersin..

Çok teşekkür ederim ama gerek kalmadi artık sanırım. Yüreğim soğudu çok şükür. Hala çok taze duygularım görünce ağlayabiliyorum ama nefret var içimde. Bu yüzden uzak duruyorum. Kendime engel oluyorum. Yoluma bakmanin vakti geldi

Senin adina sevindim canim..
En dogrusunu yapiyosun emin ol..
Senin icin cabalamayan birine kendini harcatma..
Kimse senden degerli degil kiymet veren degerini bilen birileri illaki cikicaktir karsina..
Uzme tatli canini..

Çok teşekkür ederim ama gerek kalmadi artık sanırım. Yüreğim soğudu çok şükür. Hala çok taze duygularım görünce ağlayabiliyorum ama nefret var içimde. Bu yüzden uzak duruyorum. Kendime engel oluyorum. Yoluma bakmanin vakti geldi
Senin adina sevindim canim..
En dogrusunu yapiyosun emin ol..
Senin icin cabalamayan birine kendini harcatma..
Kimse senden degerli degil kiymet veren degerini bilen birileri illaki cikicaktir karsina..
Uzme tatli canini..
ayy çok sağol ya, çok haklısın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…