Eski sevgilisini unutamadı mı yoksa gerçekten merak mı?

Bence sende ummadığı bir anda terket. Bu sefer senin peşinden koşar bak

bende arada bir gerçekten sırf meraktan bakarım bunu genelde herkes yapar ama senin sevgilin baya abartmış canım gerçkten yaptıığı saygısızlık bi ilişkiyi yapmak zor yıkmak kolaydır o yüzden sana bırak boşver diyemem ama kendini geriçek nedenini söyle bunu yapmanı hazmedemyorum gğvenim sarsılıyo diye bakalım peşinde dolanacak mı dene bu şekilde baktın olmuyo hala devam ediyo nasip değilmiş dersin

O eski sevgililer unutulmuyor malesef ... Ne kizlar var vazgeçilmeyen(çok doluyum bende bu konuda "kizlar" yerine başka bi kelime yazacktm ama hem mübarek gün hem ban olayi ) terk et gitsin arkadasim yoksa iz sürersin peşinde degmez :O

Bence sende ummadığı bir anda terket. Bu sefer senin peşinden koşar bak
zaten ayrıldığımda hemen pişman oldu arayıp durdu
yani bende diyorum ki insan bakar hani bir kez bakar hadi arada bi bakarsın sıkıntıdan meraktan ama benim uyarılarıma kızmama rağmen bakınca işte boyut değiştirdi . Onu da söyledim o da fayda etmedi.
Ya böyle merak mı olur, sen gerçekten inanıyor musun bu duruma ? Unutmamış çok net.
Yok işte inanmak istedim ama inanamadım :))
ah ah bunları şu unutamadıkları eski sevgililerine gönderip bir tekmik daha yiyecekler ki akılları başlarına gelsin diycem ama bunlarda bu kafa ile zor.
Unutamamış, içinde kalmış.
Birlikte olmaya devam edersen o adam üzer bence seni güzelim ya
içinde kaldığı kesin unutamadığı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…