herşey ortada değil mi zaten sadece hislerin mi bunlar yani
şu hikayeyi paylaşmak istiyorum
kadınlara sormuşlar kocanız /sevgiliniz sizi aldatsa ne yaparsınız?
italyan.onu öldürürüm
ispanyol.hem onu hem sevgilisini öldürürüm
alman.kendimi öldürürüm
amerikalı.alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım
kahraman türk kadını.Benim kocam/sevgilim yapmaz
kendini kaldırmaktan başka bir şey değil anlayacağın göz göre göre kabullenemiyorsun.
Ben olsam, asla affetmeyecegim gibi, baskasina asik oldum deyip terkederdim o adami. Zaten batmis, iyice yerin dibine batsin da cikamasin gerizekali mahlukat.
Gercekten aynen boyle yapmalisin. Bir sure sessiz kal, sakin arama sorma. Adam adet edindigi uzere, sana af dilemek icin geldiginde de, ben baskasina asik oldum de. Onun icin uzuldugunu, acidigini gosterir bir yuz ifadesiyle. Oylece kalakalsin mal herif.benimki daha vahim o zaman hem yakalamak için ugraşıyorum hem yakalayınca özür dileyince affediyorum
batsın böylesi
Artık bu konuda çevreme bile derdimi anlatamıyorum :) Çünkü insan kızmaktan ziyade kırılıyor. Bu konu dışında gerçekten çok iyi birisi ve sevdiğim için affettim çünkü o sadece merak seni seviyorum affet deyince bende bunu yaptım. Ama işte bazen affetmek bazı şeyleri çözmüyor.çok,çok gururkırıcı bir durum.Seni ve içine çekildiğin bu durumu anlayabiliyorum.
Adam o hatunu bildiğin unutamamış,seni de resmen belki unuturum diye yanaştığı güvenli bir liman olarak görüyor.
Ben olsam böylesini hiç beklemediği bir anda başka birisini seviyorum diye terkederdim.Böylesine en güzel cevap budur çünkü.
Bugün bunu yapıyorum :) Bakalım sonu ne olacakGercekten aynen boyle yapmalisin. Bir sure sessiz kal, sakin arama sorma. Adam adet edindigi uzere, sana af dilemek icin geldiginde de, ben baskasina asik oldum de. Onun icin uzuldugunu, acidigini gosterir bir yuz ifadesiyle. Oylece kalakalsin mal herif.
benimki daha vahim o zaman hem yakalamak için ugraşıyorum hem yakalayınca özür dileyince affediyorum
batsın böylesi
Kavganiz falan henuz tazeyse yapma hemen. Inanmaz. Bunu yapmak icin bir sure ondan uzak durmalisiniz. Ortaliktan kaybolmus olmalisiniz. Mesela 1 ay kadar. Sonrasinda soylemelisiniz bunu ki, o bir ayda ortadan kaybolmanizi buna baglar ve inanir. Ha birde bunu, bir sonuc elde etmek amaciyla degil de, son ölümcül vuruş olarak yapmalisin. Intikamini alarak ayrilmis olacaksin. Ve icinde hicbir ukte kalmayacak. Ohh miss vallaBugün bunu yapıyorum :) Bakalım sonu ne olacak
Merhaba arkadaşlar :)
Benim kafamı karıştıran cevabını bir türlü bulamadığım bir sıkıntım var o da şu ki sevgilimin eski sevgilisine olan karşı hisleri.
Biz iki yıl önce tanıştık daha sevgili olmadan önce bu bana eski kız arkadaşından bahsetmişti kız onu eski sevgilimi unutamadım sen çok iyi birisisin falan ama seni sevemedim diyip 5 6 ay sonra ayrılmış. Biz başlamadan önce ben açık açık konuştum sordum unuttum sevmiyorum falan dedi ayrılmalarının üzerinden de 2 yıla yakın süre geçince ve çok iyi birisi olduğu için de inandım ve başladım. Zaman geçtikçe bu eski sevgili sorunu gündemimize gelip durdu. Sonralardan farkettim ki eski sevgilisinin profiline bakıp durmuş hatta aylar sonra bi itirafında onu aradığını bile söylemişti. Ben de o zamanlar ayrılmak istedim. Pişmanım vs. vs. sadece meraktı dedi bende hangi kafa ile bilmiyorum affettim. Neyse ondan sonra bir yıl kadar sürede ufak tefek sıkıntılar ile devam etti. Bundan bir kaç önce ben tekrardan olay patlak verdi. Ben kızı bilerek faceden engellemiştim. Bir akşam konuşuyorduk benim çok uykum geldi ben uyuyacağım falan dedi bende o akşam bi şüphe ile tamam dedim ve uyudum. Sabah kalktım facene baktım faceden engeller kalkmış mobil tarayıcadan facene giriş var ve whatsapa baktım gecenin bilmem kaçında çevrim içi olmuş. Bende ki şüphe iyice arttı. Normalde en son benle ne zaman konuştuysa whatsapı öyle kalır gecenin bir vakti whatsapa falan girmez. Sonra ben soru sormaya başladım bu da itiraf etti. Merak etmiş faceden bakmış o da yetmemiş gibi bir de Gecenin bir vakti kızı whatsapa eklemiş ona bakmış. Artık konuştular veya konuşmadılar bilemiyorum Bu sefer ayrıldım ve yine pişman yine özür ben yine af ettim. bu olay olmadan önce aile tanışma mevzularımız başlamıştı bende bu olay olunca evlilik işini ertelemek istedim bu da bana bu yüzden kızdı. Ben de bana kızdı diye kırıldı diye kalbini almaya çalışırken bi baktım telefona yine aynı şey.Bu seferde bahane sana çok kızmıştım kırılmıştım o yüzden dedi. Daha bu sorunu çözememişken bu aralar bana karşı çok ilgisiz ve sürekli whatsapda alakasız saatlerde görüyorum. Haliyle şüphelerim yine benimle.
Mesele sadece merak mı yoksa hala unutamama durumu mu var bilemiyorum. Onun sözleri ve benim hislerimden başka inanabileceğim hiç bir şey yok.
Biraz uzun oldu ama belki buraya yazmak iyi gelebilir okuyan yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Adam unutamamış bu çok açık. Hani ayrılırsın merak edersin ama bir süre sonra aklına bile gelmez di mi normalde? Baksana üzerinden ne kadar geçtiği halde ki senle birlikteyken kızı araştırıyor hala. Bir de ben erkeklerin kadınlar gibi olduğunu düşünmüyorum bu konuda yani gerçekten sevdilerse unutamıyorlar, hayır gelmez sana bu adamdan.
Bu olay bır kere olsaydı merak etmış bunda bırsey yok dıyecektım amaz birkaç defa olmuş ve sızın buna tepkınızı sızı uzecegını bıle bıle. Sanık o kız donse o da bugün onun yanında olacak gribi hissettim
Uzak dur eski sevgiliyi unutamayan adamlar tehlikeli oluyo. 3yıllık ilişkiyi eski sevgili için bitiren biliyorumMerhaba arkadaşlar :)
Benim kafamı karıştıran cevabını bir türlü bulamadığım bir sıkıntım var o da şu ki sevgilimin eski sevgilisine olan karşı hisleri.
Biz iki yıl önce tanıştık daha sevgili olmadan önce bu bana eski kız arkadaşından bahsetmişti kız onu eski sevgilimi unutamadım sen çok iyi birisisin falan ama seni sevemedim diyip 5 6 ay sonra ayrılmış. Biz başlamadan önce ben açık açık konuştum sordum unuttum sevmiyorum falan dedi ayrılmalarının üzerinden de 2 yıla yakın süre geçince ve çok iyi birisi olduğu için de inandım ve başladım. Zaman geçtikçe bu eski sevgili sorunu gündemimize gelip durdu. Sonralardan farkettim ki eski sevgilisinin profiline bakıp durmuş hatta aylar sonra bi itirafında onu aradığını bile söylemişti. Ben de o zamanlar ayrılmak istedim. Pişmanım vs. vs. sadece meraktı dedi bende hangi kafa ile bilmiyorum affettim. Neyse ondan sonra bir yıl kadar sürede ufak tefek sıkıntılar ile devam etti. Bundan bir kaç önce ben tekrardan olay patlak verdi. Ben kızı bilerek faceden engellemiştim. Bir akşam konuşuyorduk benim çok uykum geldi ben uyuyacağım falan dedi bende o akşam bi şüphe ile tamam dedim ve uyudum. Sabah kalktım facene baktım faceden engeller kalkmış mobil tarayıcadan facene giriş var ve whatsapa baktım gecenin bilmem kaçında çevrim içi olmuş. Bende ki şüphe iyice arttı. Normalde en son benle ne zaman konuştuysa whatsapı öyle kalır gecenin bir vakti whatsapa falan girmez. Sonra ben soru sormaya başladım bu da itiraf etti. Merak etmiş faceden bakmış o da yetmemiş gibi bir de Gecenin bir vakti kızı whatsapa eklemiş ona bakmış. Artık konuştular veya konuşmadılar bilemiyorum Bu sefer ayrıldım ve yine pişman yine özür ben yine af ettim. bu olay olmadan önce aile tanışma mevzularımız başlamıştı bende bu olay olunca evlilik işini ertelemek istedim bu da bana bu yüzden kızdı. Ben de bana kızdı diye kırıldı diye kalbini almaya çalışırken bi baktım telefona yine aynı şey.Bu seferde bahane sana çok kızmıştım kırılmıştım o yüzden dedi. Daha bu sorunu çözememişken bu aralar bana karşı çok ilgisiz ve sürekli whatsapda alakasız saatlerde görüyorum. Haliyle şüphelerim yine benimle.
Mesele sadece merak mı yoksa hala unutamama durumu mu var bilemiyorum. Onun sözleri ve benim hislerimden başka inanabileceğim hiç bir şey yok.
Biraz uzun oldu ama belki buraya yazmak iyi gelebilir okuyan yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Niye baktığını merak ettiğini ısrarla soruyorum sadece merak diyor. Pişmanım diyor. Burada yazılanların nerdeyse bir çoğunu tartışma sırasında dedim haklısın diyor. Bende kpss iş bitti derken kendimle baş başa kalınca anladım ki ilerisi karanlıkbelliki unutamamış duruyor açıkçası anladığım kadarı ile niye merak etsinki bir kere yapar anlarım hadi bir şekilde ama bu her affedildiğinde aynı hataya tekrar düşüyor niye böyle birşey yapıyor anlamadım açıkçası bu adamla ilerisi karanlık görünüyor...
Bende böyle düşünüyorum. bu kız ciddi anlamda ilk sevgilisi, ve söylemese de anladığım kadarıyla kız sevmese de bir şeyler yaşamış, sonra bu baya kıza aşık olmuş, kızda üniversitede ortam yapana kadar bunla takılmış gez toz sonrada üniversitede çevre yapınca güle güle. Hal böyle olunca kaç yıl geçerse geçsin hep aklında kalacak galiba.Maalesef eski sevgilisini unutamamakla kalsa iyi hala sevdiğini sanıyor. Seviyor demiyorum ama sevdiğini sanıyor çünkü terk edilmiş olmanın verdiği ego acısı onda karşı tarafı ulaşılamayan obje haline getirmiş ve takıntıya dönüşmüş.
Hayat boyu bu durum seni bir gölge gibi takip edecek bu yüzden evlenmeye kalkma.Affetme ve ilişik kesme belgesini eline tutuştur.
Niye baktığını merak ettiğini ısrarla soruyorum sadece merak diyor. Pişmanım diyor. Burada yazılanların nerdeyse bir çoğunu tartışma sırasında dedim haklısın diyor. Bende kpss iş bitti derken kendimle baş başa kalınca anladım ki ilerisi karanlık
Bende böyle düşünüyorum. bu kız ciddi anlamda ilk sevgilisi, ve söylemese de anladığım kadarıyla kız sevmese de bir şeyler yaşamış, sonra bu baya kıza aşık olmuş, kızda üniversitede ortam yapana kadar bunla takılmış gez toz sonrada üniversitede çevre yapınca güle güle. Hal böyle olunca kaç yıl geçerse geçsin hep aklında kalacak galiba.