Zamanında çok çok aşık olursun. Ve elde etmek onun seni sevmesi için çok uğraşırsın. Burnu diğer basit kızlar yüzünden kaf dağlarında olan adam tamda siz vazgeçmeye başladığınız zaman gelir sizi sevdiğini söyler. Tabi büyük heyecan....
Başlanır büyük güzelll bir ilişkiye Herşey çok güzel gider. Para pul hiç önemli değildir. Ama karşındaki parasıyla övünüp durur. Yanlış anlaşılma olmadın zengin olmayıp zengin gibi göstermeye çalışanlardan. Neyse gel zaman git zaman senin artık gözlerin açılmaya başlar. Bi bakmışsın o adam seninle ama sen mutsuzsun. Kendi mutsuzluğunun içine çekmiş seni. Çırpınırsın ama elden bişey gelmezki.
Bigün kafana dank eder. Bitti artık ve ayrılırsın. Başta ölüp bittiğin çok çokk seviyorum diye her yerde arayıp ağladığın adam tam bir iğrençlik abidesi. Daha öncesinde sevmediğin ne varsa yapıyo. Daha önce nasıl görmediğine şaşırırsın hatta Biter ve bu sefer ağlayan erkek tarafıdır. Uğraşır durur barışmak için. Kapına gelir yalvarır. Sen kabul etmessin çünkü birikmiş artık. Çekilirmi bidaha o adam. Tam kurtuldum derken bu sefer namusun üzerinden tehdit mesajları alırsın. Kadın olmak bu ülkede bu kadar zor olamaz dimi?
Hadi arkadaşlar sizde anlatın neler yaşadınızzz varmı benim gibi bu tarz şeyler yazannn?