eski sevgilisi facebook lıstesinde :(

Onunla 6 yıllık eski sevgilisine karsı hala bir seyler hissedip hissetmedigini sorun.Eger cevaplarından tatmin olursanız bence facebookunda kalması bile sorun olmaz.Uzun süreden sonra da kendiniz silersiniz

Ben sabırlı davranamazdim ben varsam başkası olamazdı olay çıkardı. 6 senelik ilişki olmasının yada herhangi bir şeyin anlayışı olmazdı.

Sevgilin kızın bir hata yaptığını ve bu yüzden bittiğini söylemiş ama hata bir ilişkiyi bitirebilecek kadar büyük olsa şu an birbirlerinin listesinde ekli olmazlar. Yara bandı muamelesi yapmaz umarım sana.

Canım bunun kişilikle ilgilisi yok ki.. adam akıllı benimle berabersen beni seviyorsan o kişiyi listenden sileceksin diyeceksin.. hem kişiliğime ters diyosun hemde burda bize yakınıyosun.. istemediğin bişeyi niye istiyormuş gibi görünüyosun ki.. kendin oll.. isteklerinide sun.. kabul ediyorsa böyle etmiyorsa da yol ver gitsin..

Eski sevgilini bir hatasında hayatından çıkarmışsın ama facenden çıkaramamışsın de ...silerse ne ala silemezse sen onu hayatından sil...

Biraz daha bekleyin, henüz 1 haftalık ilişki imiş sizinki.
Bir süre sonra hala silmememiş olursa müdahale edersiniz.

Benimkinde de var iki tane hem de
silmeye üşendim, silsem zaten şimdi tuhaf olur gibi geldi

Facebook listesinde ekli olup olmamak verilen degeri ölçmüyor. Silmemis demek ki unutmamış gibi bir çıkarım yapmak saçma olur bana göre. Umursamiyordur belki de.

Benim bile ilk 3 ay aklima bile gelmedi o zaman sevgilim olan esimin arkadaş listesine bakmak.. Yeni olduğu için önce birbirinizi taniyin sonra baslarsin kiskancliklara...

Ben eşimin eski kız arkadaşının bebek mevlüdüne gittim. Bizim uzaktan tanıdığımız diye o kadar dert etme Facebook'u rahat ol için içini yiyecek ama eğer bir şey varsa ortaya çıkar zaten fazla gizleyemez

zaten en ufak hatada dırek cızerım ustunu sevgilimin.

Bence barisabilirler. Umarım yara bandı konumunda değilsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…