- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bunun kişilikle ilgilisi yok ki.. adam akıllı benimle berabersen beni seviyorsan o kişiyi listenden sileceksin diyeceksin.. hem kişiliğime ters diyosun hemde burda bize yakınıyosun.. istemediğin bişeyi niye istiyormuş gibi görünüyosun ki.. kendin oll.. isteklerinide sun.. kabul ediyorsa böyle etmiyorsa da yol ver gitsin..Arkadaslar merhaba,
suan erkek arkadasımla ılıskım cok yenı 1 haftalık dıyebılırım.. ve farketttım ki eski sevgilisi onun facebook lıstesınde .. ustelık bu kızla 6 seneden beri berbaerlerdı. sonra kız buna yanlıs yapmıs ve ayrılmıslar. bana anlatmıstı o kızı aılesıyle tanıstıgını onlarda yatmıslıgı bıle vardır..kız onu ınstagramda ızlıyor ama sevgilim izlemıor. fakat facebook lıstesınde o kız var.
Sorun şu ki ben sevgilime gidip sileceksin o kızı listenden diyemem kişiliğime çok ters. hemde cok yenı suanda ılıskımız..Böyle bir tavrın sonunda silse dahi hep benim zorumla sildiği düşüncesi kalacak aklımda zorla yapılan işten de hayır gelmeyecegini düşünüyorum .. ustelık bu kız annesı ve kardesındede eklı.. ıstese onlardan bakabılır..Benim rahatsız olabileceğimi düşünüp kendi kararıyla silmesini isterim. ama ne yapmalıyım bilmıyorum.
Ben eşimin eski kız arkadaşının bebek mevlüdüne gittim. Bizim uzaktan tanıdığımız diye o kadar dert etme Facebook'u rahat ol için içini yiyecek ama eğer bir şey varsa ortaya çıkar zaten fazla gizleyemez