• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinizle nasıl ayrildiginizi anlatin burcunu tahmin edeyim...

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
43
27
Kızlar bu konuda hislerim kuvvetli eğlencesine yazmak istedim. Hadi eski sevgilinizin karakteristik ozelliklerini birkac madde halinde ve nasıl ayrildiginizi soyleyin yorum yapalim :dondurma:

Dipnot; Çoğunuz oğlağın ozguvensiz sunepeligi, gereksiz kiskancligiyla hayatinizi rezil etmesinden, baligin hayal aleminde yasayan yalanciligi ve iki yuzlulugunden biktiniz biliyorum...

aşırı kıskanç ve dengesizdi. bir dakika önce söylediğini bir dakika sonra demedim diyerek inkar ederdi :kahve:
ve bunlara dayanamayıp onu terk eden kişi benim :D

Son düzenleme:
:KK51: Özgürlüğüne pek bağlıydı sosyal medyada fazla sosyaldi:oha: sonunda patladım kıskançlığa bağlı minnacık bi kıvılcımdan şehri ateşe verdim bir güzel kırdım onu:rapci: patlamıştım artık ferahlığından:KK14: çok kırıldı ve bidaha barışmadı 3 Aydır çok kızgın. Şuanda da kendisinden 10 12 yaş küçüklere EGO'sunu tamir ettiriyor.

aşırı kıskanç ve dengesizdi. bir dakika önce söylediğini bir dakika sonra demedim diyerek inkar ederdi :kahve:
Dengesizlik kısmına benzer ikizler burcu bi tanıdığım vardı:KK14: söylediğini inkar etme hafızasına reset atma konusunda uzman bir tanıdığımda yay burcuydu:kusmuk:seninki ikisinin karışımı olmuş:KK51:

Platonikler eski sevgili sayılır mı:p
Benim burcumu da bundan bil artık:))

herkes aynı şeyi söylüyor :KK70:
4 yıllık deneyim konuşuyor aslında ilk tahminim direkt ikizler olduğu yönündeydi zaten:KK51: hata payı bıraktım:oha: gider bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi geri gelir senden de hiç bişey olmamış gibi davranmanı bekler:rapci: hı hı oldu canım başka???? :KK51:

4 yıllık deneyim konuşuyor aslında ilk tahminim direkt ikizler olduğu yönündeydi zaten:KK51: hata payı bıraktım:oha: gider bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi geri gelir senden de hiç bişey olmamış gibi davranmanı bekler:rapci: hı hı oldu canım başka???? :KK51:
aynen öyle bir de ben bu şahısla dört ay kadar nişanlı kaldım adam o kadar alışmıştı ki kavga edip hiçbir şey olmamış gibi davranmaya benim nişanı attığıma bohçaları gönderene kadar inanmamış :D

Boğayım yükselenim yay:) hep platoniktim iki yıl öncesine dek :) şimdi sevgilim var ama eski sevgili statüsünde olmadığından yazmadım:p yazmıcam da inşallah evlenelim :)

Yazmasaydiniz direk yengec diyordum valla. Tum yengec arkadaslarim platonik acilar icindeler. Ha bende basagim gonlum bos kalmaz ille ask olacak sevgi de yetmiyor bana :dondurma:

Benim bahsettiğim teraziydi:oha: kefeleriyle fazla oynadım asla barışmıyor benle :KK14: bu konuda taktik verirseniz dinlerim:eek::eek:Ama ikizler konusunda kitap yazabilirim sana:KK76: en azından ben en korkuncunu tanıdım galiba:KK51: her ay hafızasına reset atan her yaptığını unutup hiç birşey olmamış gibi davranan bir tipti

Benim bahsettiğim teraziydi:oha: kefeleriyle fazla oynadım asla barışmıyor benle :KK14: bu konuda taktik verirseniz dinlerim:eek::eek:Ama ikizler konusunda kitap yazabilirim sana:KK76: en azından ben en korkuncunu tanıdım galiba:KK51: her ay hafızasına reset atan her yaptığını unutup hiç birşey olmamış gibi davranan bir tipti

Uzak durulması gereken erkeklerin yazdigi platonik işsiz uğraşsız kadin sayfalarinda karsima bir sey cikmisti. Yazmislar iste yalan soyleyen sizi aksamlari disinda aramayan arkadaslariyla tanistirmayan vb mantikli seyler. Son maddede buyuk harflerle ilk sirada olmasi gereken BALIK erkegi yazmislar. Ikizler erkeginin baligin yaninda adeta bir melek oldugunu soylemisler. Allahim ikinci bir balik vakasi yasayamam ikizler iki basli balik mi acabaa

Uzak durulması gereken erkeklerin yazdigi platonik işsiz uğraşsız kadin sayfalarinda karsima bir sey cikmisti. Yazmislar iste yalan soyleyen sizi aksamlari disinda aramayan arkadaslariyla tanistirmayan vb mantikli seyler. Son maddede buyuk harflerle ilk sirada olmasi gereken BALIK erkegi yazmislar. Ikizler erkeginin baligin yaninda adeta bir melek oldugunu soylemisler. Allahim ikinci bir balik vakasi yasayamam ikizler iki basli balik mi acabaa
Genelleme yapamayız ama bi arkadaş daha bahsetti ikizler çıktı:oha: valla ihtimal yüksek temkinli ol.4 yıldır azimle laf sokan ve sonrasında hiç bişey olmamış gibi hal hatır soran bi exim var:anneadayı: kibarca uyarıyorum her seferinde ama Yok o standart git gel ruh halinde devam. En son aşk acısı çekiyorum senle uğraşamam demek zorunda kaldım:duduk: sonrası korkunçtu. İstediğini elde edemezse EGO'suyla durumu kurtarmaya çalışan bir cinsti:KK51: herkes bir olmaz tabi

Back
X