• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü!!!

Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Tek Sözü?

• Seni herşeyden çok seviyorum

OY: 17 11,3%
  • Sana o kadar çok güveniyorum ki, anlatamam bunu

OY: 4 2,6%
  • Yeter ki yanımda ol, başka bir şey istemiyorum

OY: 25 16,6%
  • Eğer doğru kişi varsa bu senden başkası olamaz

OY: 21 13,9%
  • Diğer...(açıklayınız)

OY: 84 55,6%

• Ankete Katılan
    151

SeJer_Kis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
276
0
96
35
Kayseri
eskı sevgılınızın sıze soyledıgı ve aklınızda kalan tek sozcugu nedır?
lütfen durust olalım bu cevabı verırken?

benim eski erkek arkadaşımla şöle bu sohbet mi denir artık ne denirse
benimm ellerim küçüktürr:1rolleyes:
bi cafedeydik bana elinle yumruk yap dedi bende yaptım
oda yumruk yaprı sımsıkı
sonra getirelim yanyana dedi
vee baktıı baktıııı
benim yüreğim seninkinden büyük bak dedi
seninki küçücük dedi.........................senağlama
bende o ara mal olmuştummm ne dio ama dogru dio diee:1rolleyes:

eski sevgilim evlendikten iki gün sonra sarhoş bir halde gecenin saat 3.de telefon etmişti.eşin şu anda yanında mı yatıyor dedi.
üüf dedim ve kapattım telefonu.uyku sersemi olmasam hiç açmazdım zaten.sonrasında haber gönderip özür dilemişti ama ben hala çok kızgınım.artık evliyim ve o geçmişte kaldı

eski sevgilim evlendikten iki gün sonra sarhoş bir halde gecenin saat 3.de telefon etmişti.eşin şu anda yanında mı yatıyor dedi.
üüf dedim ve kapattım telefonu.uyku sersemi olmasam hiç açmazdım zaten.sonrasında haber gönderip özür dilemişti ama ben hala çok kızgınım.artık evliyim ve o geçmişte kaldı

kız bişe diyimmi çok üzüldüm biliyonmu demekki nekadar acı çekti o an.. sevdiğinii başkasının kollarından düşünmek ..

benim aklımda kalan eski sevgilimin sözü..

ondan ayrıldıktan bir süre sonra başkasıyla oldugumu öğrendiğinde sokakta karşıma çıktı içmiş içmiş bizim sokaga geldi arkamdan bağırdı... : işte bu kız varya bu kız hayatımı mahvettiii.. bütün millet balkona çıkmıştı.. senağlamasenağlama,

sonrada gece msj attı bana "ah'ımı aldın sende benim kadar sev ama sevilmeeee" ..

üff hatırlayınca kötü oldum wallaa

kız bişe diyimmi çok üzüldüm biliyonmu demekki nekadar acı çekti o an.. sevdiğinii başkasının kollarından düşünmek ..

ondan ayrıldıktan bir süre sonra başkasıyla oldugumu öğrendiğinde sokakta karşıma çıktı içmiş içmiş bizim sokaga geldi arkamdan bağırdı... : işte bu kız varya bu kız hayatımı mahvettiii.. bütün millet balkona çıkmıştı.. senağlamasenağlama,

sonrada gece msj attı bana "ah'ımı aldın sende benim kadar sev ama sevilmeeee" ..

aman halt ediyolar onlar.gerçekten seven adam bırakmaz sevdiğini başkasına.sonradan pişman olsa neye yarar artık atı alan üsküdarı geçmiş

hep aşkım derdi bana ,zaten severek ayrıldık.Önce o evlendi ama terslediğim halde tel.aramaları bitmedi 3 yıl sonrada ben evlendim ve bir daha da aramadı.Halen rüyalarımda gördüğüm olur:)

Canım süpermiş ya, film gibi valla

benimki seninle evlenmeyi çok istiyorum işte çocuklarımız olsun vesaire demişti..
ben de: ben o kadar şanslı diilim,senin karın olcak kadar demiştim..
(doğru çıktı,o kadar şanslı değilmişim kafamçokkarıştı)

diğer bi eski sevgilimse bana bi hayat felsefesi aşılamıştı..

ayrıldığımızda çok ağlıyordum

-hani hiç bitmeyecekti,hep sevecektin beni? dedim
-"hayat kötü" dedi
ondan kalan tek cümle bu.

" beni kurtar" dedi
en baskın bu var aklımda.
çünkü 1 hafta sonra evlendi
beni kurtar sözünü anlayamamışım
iyki de anlamamışım

aman halt ediyolar onlar.gerçekten seven adam bırakmaz sevdiğini başkasına.sonradan pişman olsa neye yarar artık atı alan üsküdarı geçmiş

kız o bırakmamıştı beni ben bırakmıştım .. ayrılırkende onu çağırmıştım konuşmaya bitti artık dedim.. o anda sokaktan geçen bir çocuk demekki bize baktı çocuga bir yumruk yere sermişti.. ne bakıyon diye .. bana vuramadı sinirini ondan çıkarmıştı senağlamasenağlama

Back