Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski sevgilim evlendikten iki gün sonra sarhoş bir halde gecenin saat 3.de telefon etmişti.eşin şu anda yanında mı yatıyor dedi.
üüf dedim ve kapattım telefonu.uyku sersemi olmasam hiç açmazdım zaten.sonrasında haber gönderip özür dilemişti ama ben hala çok kızgınım.artık evliyim ve o geçmişte kaldı
kız bişe diyimmi çok üzüldüm biliyonmu demekki nekadar acı çekti o an.. sevdiğinii başkasının kollarından düşünmek ..
benim aklımda kalan eski sevgilimin sözü..
ondan ayrıldıktan bir süre sonra başkasıyla oldugumu öğrendiğinde sokakta karşıma çıktı içmiş içmiş bizim sokaga geldi arkamdan bağırdı... : işte bu kız varya bu kız hayatımı mahvettiii.. bütün millet balkona çıkmıştı.. senağlamasenağlama,
sonrada gece msj attı bana "ah'ımı aldın sende benim kadar sev ama sevilmeeee" ..
üff hatırlayınca kötü oldum wallaa
kız bişe diyimmi çok üzüldüm biliyonmu demekki nekadar acı çekti o an.. sevdiğinii başkasının kollarından düşünmek ..
benim aklımda kalan eski sevgilimin sözü..
ondan ayrıldıktan bir süre sonra başkasıyla oldugumu öğrendiğinde sokakta karşıma çıktı içmiş içmiş bizim sokaga geldi arkamdan bağırdı... : işte bu kız varya bu kız hayatımı mahvettiii.. bütün millet balkona çıkmıştı.. senağlamasenağlama,
sonrada gece msj attı bana "ah'ımı aldın sende benim kadar sev ama sevilmeeee" ..
üff hatırlayınca kötü oldum wallaa
ördek :uhm:
evet evet tek hatırladığım bu:icecream:
aman halt ediyolar onlar.gerçekten seven adam bırakmaz sevdiğini başkasına.sonradan pişman olsa neye yarar artık atı alan üsküdarı geçmiş
Canım süpermiş ya, film gibi valla