- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Böyle şeylerle zamanınızı ziyan etmeyip hayatınıza devam edin.Hayatımda biri var diyip ayrılan 3 senelik eski sevgilim fake hesaptan istek attı konuştum sanki bilmiyormuş gibi ama neden yazdı bilmiyorum sonra ben konustugum hesabı sildim sizce ne yapmalıyım? Başka hesap mı açmalıyım yada unutmuş gibi eğlenmeli miyim
Konuşma? Uğraşma böyle şeylerle hayatına devam etHayatımda biri var diyip ayrılan 3 senelik eski sevgilim fake hesaptan istek attı konuştum sanki bilmiyormuş gibi ama neden yazdı bilmiyorum sonra ben konustugum hesabı sildim sizce ne yapmalıyım? Başka hesap mı açmalıyım yada unutmuş gibi eğlenmeli miyim
Yani silmekle iyi yaptım değil mi hayatıma normaş devam etmeliyimÖylesine yazdı canı sıkıldı muhtemelen başka bir ihtimal belki merak ettiği için yazmıştır ama sizi yarı yolda bırakıp başkasıyla olan kişi merak etse ne etmese ne?
Adam arada yokluyor sende dusuyorsun istekonuştum sanki bilmiyormuş gibi
Peki ne yapmalıyım ? Hesabımı sildim zaten bidaha yazmadıAdam arada yokluyor sende dusuyorsun iste
Onune gelenle konusan bi tip olarak gozukuyorsun
Kendine yakistirdigin buysa devam
Boşta kalmışHayatımda biri var diyip ayrılan 3 senelik eski sevgilim fake hesaptan istek attı konuştum sanki bilmiyormuş gibi ama neden yazdı bilmiyorum sonra ben konustugum hesabı sildim sizce ne yapmalıyım? Başka hesap mı açmalıyım yada unutmuş gibi eğlenmeli miyim