eski sevgilinin hala instagram hesabima giris yapmasi..

Erkek bu başkasıyla evlense bile yine bakar .
Sizin yerinizde olsam şifreyi değiştirir merakını tatmin etmesini önlerdim .

Demek halen sana karşı birşeyler hissediyor ki neyapıyorsun ne ediyorsun diye bakıyor.Sen kafanda ilişikiyi bitirdiyme değiştir şifreni

Şifreni değiştirmiyorsun ve hala hesabına girip bakmasını seni unutamamasına yormak istiyorsun. Marilyn arkadaşımız güzel bir noktaya parmak basmış.

Peki ya Marilyn in dediği gibi ""bu arada yarın öbür gün sırf eğlencesine (sarhoşken mesela) birinin yüklememesi gereken bir fotosunu yükler, bir özel görüşmenin ekran görüntüsünü yükler senin hesabından burada yana yakıla konu açarsın."" olursa ?

Hesap sahibi siz olduğunuz için bilişim suçları kapsamında sorumluluk size ait. İlişkide güven temini için veya meraktan şifre paylaşan tüm bireyler de bu noktayı unutmamalı.

Hesabınızdan suç kapsamına giren her hangi bir paylaşım yapılırsa ; şifreyi koruma ve saklama zorunluluğu sizde olduğu için suçun muhatabı siz olursunuz , şifrenizi paylaştığınız 3.şahıslar değil.

Her ayarini yapiyosun belki ama bildirimler sifirlaniyor canim:) anliyordur o da emin ol:)

Her ayarini yapiyosun belki ama bildirimler sifirlaniyor canim:) anliyordur o da emin ol:)
Nasil kiz?nasil sifirlaniyor..anlamadim??ben baska cihazdan giris yaptiginda haber ver yerini kapattim..yani mail falan gitmiyo ona giris yapildi diye..ha girip kendj bakarsa nerden giris yapilmis diye anlar ama o bilmez o ayarlari..biseyler paylasir,begen e tiklar vs. adim gibi eminim bilmediginden..zaten basima bisey gelecek ilerde bu yuzden biliyorum fakat engel olamiyorum offff..

Sen faceye grdiginde onun bildirimlerine giriyor musun canim once onu bi de hele:)

Sen faceye grdiginde onun bildirimlerine giriyor musun canim once onu bi de hele:)
haaaa yok hicbirseyine basmiyorum o gjrdiginde zaten kirmizilar yok o oluyo..ondan sonra bakiyorum kim ne begenmis kim arkadaslik yollmis..hareketler dokumunden bakiyorum..kitabini yazdim anlican...cok sacma..aslinda isim yok sayfasinda ayip ediyorum ama napcan iste..buda gecer elbet hahaha

Hmmm dogruuu facede bildirimlere tiklanmadan sifirlanmiyor bildirimler:) ama instagram oyle degil iste belki de bu yuzden kendini ele veriyor... Ama yapmamak gerek etik degil sen de kendini dizginlemeye bak:)

bence sen de hala unutamamışsın onu, hesabına giriş yapıp seni merak etmesi, takip etmesi hoşuna gidiyor gibi.

şifreni bildiğini biliyor oluşunu bilmiyormu?
bu onu daha fazla önemsediğin anlamına gelmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…