eski sevgilinin hala instagram hesabima giris yapmasi..

hayır ben de şuna takılıyorum:
şifre kelimesinin hangi kısmı şaibeli? adı üzerinde ya! şifre, sadece ilgili kişilerin bilmesi gereken bir kod ve sizin instagram, facebook, twitter hesabınız sizinle alakalıdır, eğer şifrenizi böyle leblebi dağıtır gibi verirseniz, elin oğlu da girer bakar yani, bence şikayet etmeye de üzerinde düşünmeye de hakkınız yok, o ayrıcalığı siz verdiniz ona ve şifreyi değiştirmeyerek de vermeye devam ediyorsunuz.
şifreyi değiştirmem diyorsunuz, sizin kararınız ama girmesinin tek bir sebebi var anahtar onun da elinde canı sıkıldıkça, merak ettikçe, nette yapacak bir şey bulamadıkça kapıyı açıp içeri giriyor.
bu arada yarın öbür gün sırf eğlencesine (sarhoşken mesela) birinin yüklememesi gereken bir fotosunu yükler, bir özel görüşmenin ekran görüntüsünü yükler senin hesabından burada yana yakıla konu açarsın.
özel alan özel kalmalıdır.

ama bu dediğin çok saçma sonuçta bu cevabı eğer deselerki neden hesabını kapamadın tmm bu cevabı ver de şifreyi değiştirmek apayrı konu bana da ver instagram şifreni? ben de gireyim öyle şey mi olur bi gun gelcen instagramımda birileri meme popo resmi paylaşmış diye konu açcan

Kesinlikle katiliyorum. Hayatimda olmayan biri benim ozelime nasil girebilir ne hakla girer diye deli olurdum. O artik eski sevgili bile degil ki. . Yabanci. Herhangi biri. Degistirmemek cok sacma. Bahanesi de yok bence

Aklinin hala bende oldugunu cesitli yerlerden bana iletmeye calisan bir ergen iste. Madem oyle gel bana yaz. Cemal sureyayi cok seviyorum bunu beni taniyan herkes cevrem vs biliyor. Siir kitaplarim hep onda kaldi. Gecen gun whatsabina cemal sureya ben ve sen yazmis...
Eger hayatinda benim kadar cemal sureyayi seven bir kiz yoksa bana yazmis olmali. E be adam... Sen ergen misin....

Aklinin hala bende oldugunu cesitli yerlerden bana iletmeye calisan bir ergen iste. Madem oyle gel bana yaz. Cemal sureyayi cok seviyorum bunu beni taniyan herkes cevrem vs biliyor. Siir kitaplarim hep onda kaldi. Gecen gun whatsabina cemal sureya ben ve sen yazmis...
Eger hayatinda benim kadar cemal sureyayi seven bir kiz yoksa bana yazmis olmali. E be adam... Sen ergen misin....
yaslar kac?

konuya son yorumum:
sifreni degistir.. yarin bi gun sifren degistirilip sacma paylasimlar yapilirsa Allah korusun; sorumlusu sensin..
din degistirmeyeceksin, alt tarafi sifre..
prensibin, eski sevgilini sana ulastirmamak olsun :KK66: sevgiler
Tesekkur ediyorum yorumunuz icin bu sekilde devam ederse mecbur kalacagim..
Benden de sevgiler:)

forumun hangi kısmında olduğunuzun farkında mısınız? burası Bir Derdim Var bölümü. yani bir derdi olan insanlar yazıyorlar.
sizin derdiniz ne?
eski sevgilinizin instagram hesabınıza girmesi mi?
el cevap: şifreyi değiştirin ya da sevgilinizi adam tutup dövdürün
ama hayır derdiniz bu değil, çünkü o şifreyi değiştirmeye kafanızı kesme muamelesi yapıyorsunuz!
derdiniz ne?
eski sevgilinizin sizi unutamayıp instagramınıza girmesi, whatsapp'e Cemal Süreya sözü paylaşması mı?
el cevap: o da değil, görüyoruz ki gayet de "ayyyhhhhh eski sevgilim beni unutamadı öyle bir kızım yane" tadında yazmaya başladınız bile.
ben de bir şiir yazayım bari Cemal Süreya beni affetsin:
"şimdiki aşklar da bir garip oldu azizim
bugün facebook yarın twitter
verdim instagram şifremi
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
bu da anonim:
tavuklar çiçek açmış
ellerinde poğaça
madem yüzme bilmiyon
niye çıktın ağaca
alakaya maydanoz
bu ne biçim ıspanak
ben annemi özledim
yaşasın Cumhuriyet!

forumun hangi kısmında olduğunuzun farkında mısınız? burası Bir Derdim Var bölümü. yani bir derdi olan insanlar yazıyorlar.
sizin derdiniz ne?
eski sevgilinizin instagram hesabınıza girmesi mi?
el cevap: şifreyi değiştirin ya da sevgilinizi adam tutup dövdürün
ama hayır derdiniz bu değil, çünkü o şifreyi değiştirmeye kafanızı kesme muamelesi yapıyorsunuz!
derdiniz ne?
eski sevgilinizin sizi unutamayıp instagramınıza girmesi, whatsapp'e Cemal Süreya sözü paylaşması mı?
el cevap: o da değil, görüyoruz ki gayet de "ayyyhhhhh eski sevgilim beni unutamadı öyle bir kızım yane" tadında yazmaya başladınız bile.
ben de bir şiir yazayım bari Cemal Süreya beni affetsin:
"şimdiki aşklar da bir garip oldu azizim
bugün facebook yarın twitter
verdim instagram şifremi
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
bu da anonim:
tavuklar çiçek açmış
ellerinde poğaça
madem yüzme bilmiyon
niye çıktın ağaca
alakaya maydanoz
bu ne biçim ıspanak
ben annemi özledim
yaşasın Cumhuriyet!
Burda kimseye saygisizlik edip bir kere de karsi cikmamisimdir. Ama sizin bu yaptiginiz dupeduz terbiyesizlik. Siz benim derdimi kucumsuyor olabilirsiniz ama ilerde kocam beni aldatip kufredip sovunceye kadar su anki derdim bu! Nereye hangi konuyu acacagima siz karar veremezsiniz! Ek olarak kaldi ki buna modaretorlerimiz el atarlar. Size gerek yok. O yuzden girip yazmazsiniz olur biter. İnsanlarin dertlerini kucumsemeye kimsenin hakki yok.
Gerekli islemi yapacagim.
Takdir moderatorlerin.

Burda kimseye saygisizlik edip bir kere de karsi cikmamisimdir. Ama sizin bu yaptiginiz dupeduz terbiyesizlik. Siz benim derdimi kucumsuyor olabilirsiniz ama ilerde kocam beni aldatip kufredip sovunceye kadar su anki derdim bu! Nereye hangi konuyu acacagima siz karar veremezsiniz! Ek olarak kaldi ki buna modaretorlerimiz el atarlar. Size gerek yok. O yuzden girip yazmazsiniz olur biter. İnsanlarin dertlerini kucumsemeye kimsenin hakki yok.
Gerekli islemi yapacagim.
Takdir moderatorlerin.
rahatsız olduysanız bildirin lütfen elbette takdir moderatörlerin
derdinizi küçümsüyor değilim. ortada bir dert göremedim ya da varsa da anlayamadım, o zaman kusura bakmayın.
zaten sizi konunuzu şu kısma açın diye yönlendirmiş değilim, o konuya bakan editörler var.
sadece diyorum ki derdiniz ne?
bakın ilk mesajımda da yazdım, görmediniz ya da görmezden geldiniz bilemiyorum, çok önemli değil niyet okumaya da gerek yok ama bir rahatsızlığınız var mı girmesinden yok.
sizi unutmamasından da bir rahatsızlığınız varmış gibi görünmüyor o zaman biz ne yapalım, söyleyin lütfen?
mesajımı sizinle dalga geçmek olarak algıladınız sanırım, sizinle dalga geçmiyorum ya da sizi küçümsemiyorum, derdinizi de anlayamadığımdan küçümseme gibi bir ihtimalim yok.
ama ortada bir dert var mı samimi bir şekilde soruyorum.
kaldı ki siz de bana hangi konuya yazıp hangi konuya yazmayacağımı söyleyemezsiniz, bir üyeliğim varsa o konuda tasarruf yapma hakkı da bendedir.
terbiyesizlik kelimesini de önceki mesajım sert olduğundan görmezden gelmeyi tercih ediyorum, ama size bir abla tavsiyesi, "terbiyesiz" bir hakarettir ve hakaretler sizi yasal anlamda zor durumda bırakır.

hahaha eski sevgilinin yaptigini ben eski kocama yapiyorum.Facebook sifresi var ama o kesinlikle bilmiyor bildigimi..bildirim falanda gitmiyor cunku hepsinin ayarini yaptim :-) neden bakiyorsun diye soracak olursan " sacma bir ruh halindeyim" didik didik edip kendime aci cektiriyorum..kiskancliktan oluyorum ama sonra geciyo ..neden mi yapiyorum?cunku gerizekaliyim :-) ..saplanti oldu..duzenli olarak girip bakiyorum ne b... yedigini..ama senin hosuna gidiyor bence sifreni degistirmedigine gore..umrunda olmasa ilgin olmasa degistirirdin bence..

İlle degistirmedim diye de surekli girip bakmasi gerekmiyor... Ben de onu deliler gibi merak ediyorum ancak bir yere girmiyorum canim..
Yeni sevgilisi olsa boyle davranamazdi sanirim.

Etik olan dediğin ama hala özlüyorsa içinde bişeyler var ise bunu fırsata tabi ki çevirecektir

Yarın öbürgün çok saçma şeyler yapar başın ağrır değiştir şifreni

X