- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Bu herhangi bir umut yukleme ya da bir beklenti icerisine girmek degil...arastirdigin sebep eski sevgilinin hareketinin anlami degil mi 'hanimefendi'? demek yukluyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu herhangi bir umut yukleme ya da bir beklenti icerisine girmek degil...arastirdigin sebep eski sevgilinin hareketinin anlami degil mi 'hanimefendi'? demek yukluyorsun.
Mail sifremi bilmiyor he he orda fazla aktif olmadigimi bildigi icin de girmeye calismiyor kanimca:))mail şifreni biliyorsa onuda değiştir o zaman kıramaz.çok severim böyle aksiyonlu işleri
değiştir ay şifrenide bakalım napcak acayip merak ettimMail sifremi bilmiyor he he orda fazla aktif olmadigimi bildigi icin de girmeye calismiyor kanimca:))
ama bu dediğin çok saçma sonuçta bu cevabı eğer deselerki neden hesabını kapamadın tmm bu cevabı ver de şifreyi değiştirmek apayrı konu bana da ver instagram şifreni? ben de gireyim öyle şey mi olur bi gun gelcen instagramımda birileri meme popo resmi paylaşmış diye konu açcan
Bu herhangi bir umut yukleme ya da bir beklenti icerisine girmek degil...
yaslar kac?Aklinin hala bende oldugunu cesitli yerlerden bana iletmeye calisan bir ergen iste. Madem oyle gel bana yaz. Cemal sureyayi cok seviyorum bunu beni taniyan herkes cevrem vs biliyor. Siir kitaplarim hep onda kaldi. Gecen gun whatsabina cemal sureya ben ve sen yazmis...
Eger hayatinda benim kadar cemal sureyayi seven bir kiz yoksa bana yazmis olmali. E be adam... Sen ergen misin....
Benim 23 onun 25.yaslar kac?
konuya son yorumum:Benim 23 onun 25.
Ergen derken ironi yaptim bu arada.
Tesekkur ediyorum yorumunuz icin bu sekilde devam ederse mecbur kalacagim..konuya son yorumum:
sifreni degistir.. yarin bi gun sifren degistirilip sacma paylasimlar yapilirsa Allah korusun; sorumlusu sensin..
din degistirmeyeceksin, alt tarafi sifre..
prensibin, eski sevgilini sana ulastirmamak olsun sevgiler
forumun hangi kısmında olduğunuzun farkında mısınız? burası Bir Derdim Var bölümü. yani bir derdi olan insanlar yazıyorlar.Aklinin hala bende oldugunu cesitli yerlerden bana iletmeye calisan bir ergen iste. Madem oyle gel bana yaz. Cemal sureyayi cok seviyorum bunu beni taniyan herkes cevrem vs biliyor. Siir kitaplarim hep onda kaldi. Gecen gun whatsabina cemal sureya ben ve sen yazmis...
Eger hayatinda benim kadar cemal sureyayi seven bir kiz yoksa bana yazmis olmali. E be adam... Sen ergen misin....
Burda kimseye saygisizlik edip bir kere de karsi cikmamisimdir. Ama sizin bu yaptiginiz dupeduz terbiyesizlik. Siz benim derdimi kucumsuyor olabilirsiniz ama ilerde kocam beni aldatip kufredip sovunceye kadar su anki derdim bu! Nereye hangi konuyu acacagima siz karar veremezsiniz! Ek olarak kaldi ki buna modaretorlerimiz el atarlar. Size gerek yok. O yuzden girip yazmazsiniz olur biter. İnsanlarin dertlerini kucumsemeye kimsenin hakki yok.forumun hangi kısmında olduğunuzun farkında mısınız? burası Bir Derdim Var bölümü. yani bir derdi olan insanlar yazıyorlar.
sizin derdiniz ne?
eski sevgilinizin instagram hesabınıza girmesi mi?
el cevap: şifreyi değiştirin ya da sevgilinizi adam tutup dövdürün
ama hayır derdiniz bu değil, çünkü o şifreyi değiştirmeye kafanızı kesme muamelesi yapıyorsunuz!
derdiniz ne?
eski sevgilinizin sizi unutamayıp instagramınıza girmesi, whatsapp'e Cemal Süreya sözü paylaşması mı?
el cevap: o da değil, görüyoruz ki gayet de "ayyyhhhhh eski sevgilim beni unutamadı öyle bir kızım yane" tadında yazmaya başladınız bile.
ben de bir şiir yazayım bari Cemal Süreya beni affetsin:
"şimdiki aşklar da bir garip oldu azizim
bugün facebook yarın twitter
verdim instagram şifremi
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
bu da anonim:
tavuklar çiçek açmış
ellerinde poğaça
madem yüzme bilmiyon
niye çıktın ağaca
alakaya maydanoz
bu ne biçim ıspanak
ben annemi özledim
yaşasın Cumhuriyet!
rahatsız olduysanız bildirin lütfen elbette takdir moderatörlerinBurda kimseye saygisizlik edip bir kere de karsi cikmamisimdir. Ama sizin bu yaptiginiz dupeduz terbiyesizlik. Siz benim derdimi kucumsuyor olabilirsiniz ama ilerde kocam beni aldatip kufredip sovunceye kadar su anki derdim bu! Nereye hangi konuyu acacagima siz karar veremezsiniz! Ek olarak kaldi ki buna modaretorlerimiz el atarlar. Size gerek yok. O yuzden girip yazmazsiniz olur biter. İnsanlarin dertlerini kucumsemeye kimsenin hakki yok.
Gerekli islemi yapacagim.
Takdir moderatorlerin.
İlle degistirmedim diye de surekli girip bakmasi gerekmiyor... Ben de onu deliler gibi merak ediyorum ancak bir yere girmiyorum canim..
Yeni sevgilisi olsa boyle davranamazdi sanirim.
Değiştirmediğiniz için, kendini önemli hissetmesi daha olası sanki. :)