eski sevgilinin hala instagram hesabima giris yapmasi..

sizi merak ediyor işte.Unutmak gibi bir şey yok sanmıyorum :)

Dedigim gibi ondan cok once vardi benim hesabim... Ondan once de ayniydi ondan sonra da... Niye o olmadi diye degistireyim ki? Bu biraz kendim ile ilgili bir sey...
prensibin onu hayatindan tamamen cikarmak yonunde olsa daha rahat edersin.. abartmaya luzum yok, hayatimda olmayan biri hesaplarima erisemesin diye sifremi degistirmem cok olagan bsy..
ulassin istiyorsun galiba..

adam yarin bi gun kalkip sifreyi degistirse ve abes seyler paylassa Allah korusun, gorurum o zaman bu inadi..

bence değiştir bi arkadaşın yazdığı gibi benim eski sevgilimde facebook adresime giriyordu anlıyordum değiştirmedim şifreyi sonra kendi değiştirdi hesabımın üstüne konmaya çalıştı msn den uğraştım geri aldım hesabımı , ne olur ne olma zoyuna gelmez bu işler bence hemen şifreni değiş.

Ne alaka ya adın değil soyadın değil tuttuğun takım değil onun için değiştireyim diyorsun. Yani aşkından duramayacak olsa instagram hesabına girmek yerine seninle konuşmayı denerdi. Meraktan giriyordur. Birini bulunca geçer.
Ayrıca şifreni degiştirince önemli hissetmez degistirmeyince hisseder Bence.

Yeni bir sevgilisi olsa Gece gunduz hala bakmak ister mi bir insan sizce? Yoksa sadece merakindan mi giris yapar... Yoksa hala unutamadi mi dersiniz.... Fikirlerinizi bekliyorum....

Adam yeni hesap almaya bile üşenmiş. Unutamamış olsa arardı mesela değil mi?

neyin prensibiyse bu kadar, cozemedim.. ben ayrildiktan sonra sosyal hesaplarimi bile yeniledim, hepsinden de eski esimi engelledim, ne diye gorelim daha birbirimizi? onun akrabalarini dahil engellemistim hatta..

Bu arada benim eski sevgilim de giriyordu bildiğim halde değiştirmedim hatta mesajları bike
neyin prensibiyse bu kadar, cozemedim.. ben ayrildiktan sonra sosyal hesaplarimi bile yeniledim, hepsinden de eski esimi engelledim, ne diye gorelim daha birbirimizi? onun akrabalarini dahil engellemistim hatta..

Benim eski erkek arkadaşım da facebook hesabıma giriyordu anladım ben ama bilerek bir süre değiştirmedim bazı nedenlerden dolayı.
Hatta girdiğinde kız arkadaşı vardı düşün en son girdi ben değiştirdim 1 hafta sonra nişanlandı adam nişan hazırlığı yaparken bile giriyormus :)
Ben zaten kimseye PRENSIP olarak şifre vermem. O benim şifremi ya tahmin etti ya da girerken gördü falan. Senin ki farklı ama sen evliydin. Düşün evli olduğun halde bunları yapmışsın.

unutulmadığını hissettiğin için hesabına girip bakması seninde hoşuna gitmiş.hoşuna gidiyorsa bırak baksın,gitmiyorsa değiştir şifreni.şifre değiştirirsen o kendine önem vermiş gibi hissetmez.böyle devam ederse sen ona önem verdiğini belli edeceksin :)

Adam yeni hesap almaya bile üşenmiş. Unutamamış olsa arardı mesela değil mi?
Tabiki arar.. Askindan duramasa arar onda hemfikiriz. Hem cok sey yasandi ben cok seviyor demiyorum ki... Cok sevsem ben de ararim.
Sadece ustunden 2 ay gecmesine ragmen niye bu kadar sık yapiyor bu isi merak ediyorum.

Hoslanma demeyelim de sadece merak benimki:) o yuzden sessiz kalmayi tercih ediyorum:)

Tabiki arar.. Askindan duramasa arar onda hemfikiriz. Hem cok sey yasandi ben cok seviyor demiyorum ki... Cok sevsem ben de ararim.
Sadece ustunden 2 ay gecmesine ragmen niye bu kadar sık yapiyor bu isi merak ediyorum.
anlam yukleme bos yere.. 'merak'.. bu kadar basit..

içinde ona karşı hala bişeyler var bence.nefret ederek ayrılmış olsan tahammül edemezsin hesabına girmesine :)
Kavga ederek degil de anlasarak ayrildik canim uzak mesafe iliskisi durumundan dolayi. Onun beni merak ettigi gibi ben de onu merak ediyorum haliyle...
Sevgilisi olsa diyorum girip bakmayi dusunur mu hala 2 aydan sonra:)

Kavga ederek degil de anlasarak ayrildik canim uzak mesafe iliskisi durumundan dolayi. Onun beni merak ettigi gibi ben de onu merak ediyorum haliyle...
Sevgilisi olsa diyorum girip bakmayi dusunur mu hala 2 aydan sonra:)
bazı tiplerde eski sevgiliyi unutmak için hemen yenisini bulur.belki var sevgilisi belkide yok bilemeyiz ama seni utamadığı kesin.bence değiştir şifreni şok olsun bakalım ne yapacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…