- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
sizi merak ediyor işte.Unutmak gibi bir şey yok sanmıyorum :)Arkadaslar eski sevgilimle ayrilali 2 ay oluyor.
Ama kendisi hala instagram hesabima giriyor sifremi biliyordu nerden anliyorsun demeyin bildirimler sifirlaniyor..
Ve bunu ustunden 2 ay gecmesine ragmen bir eski sevgili niye yapar?
Sifreyi degistirmeyi dusunmuyorum.. Kendini onemli hissetmesin diye.. Yeni bir sevgilisi olsa Gece gunduz hala bakmak ister mi bir insan sizce? Yoksa sadece merakindan mi giris yapar... Yoksa hala unutamadi mi dersiniz.... Fikirlerinizi bekliyorum....
prensibin onu hayatindan tamamen cikarmak yonunde olsa daha rahat edersin.. abartmaya luzum yok, hayatimda olmayan biri hesaplarima erisemesin diye sifremi degistirmem cok olagan bsy..Dedigim gibi ondan cok once vardi benim hesabim... Ondan once de ayniydi ondan sonra da... Niye o olmadi diye degistireyim ki? Bu biraz kendim ile ilgili bir sey...
adam yarin bi gun kalkip sifreyi degistirse ve abes seyler paylassa Allah korusun, gorurum o zaman bu inadi..seni ısrarla kapsamlı düşünmeye davet ediyorumeger tekrar sevgili olmayı düşünmüyosan sevmiyosan filan değiştir şifreni sonuçta kişisel hesap o zaten sevgiliyle kişisel hesap paylaşılmazki o hesapta bi şey yapsa suçlu sen olacan
bak ısrar ediyorm değiştir şifreyi :::::::::::::::::::::::::::zorla değiştirtcem dkfjgldfkjg
Yeni bir sevgilisi olsa Gece gunduz hala bakmak ister mi bir insan sizce? Yoksa sadece merakindan mi giris yapar... Yoksa hala unutamadi mi dersiniz.... Fikirlerinizi bekliyorum....
neyin prensibiyse bu kadar, cozemedim.. ben ayrildiktan sonra sosyal hesaplarimi bile yeniledim, hepsinden de eski esimi engelledim, ne diye gorelim daha birbirimizi? onun akrabalarini dahil engellemistim hatta..Ne alaka ya adın değil soyadın değil tuttuğun takım değil onun için değiştireyim diyorsun. Yani aşkından duramayacak olsa instagram hesabına girmek yerine seninle konuşmayı denerdi. Meraktan giriyordur. Birini bulunca geçer.
Ayrıca şifreni degiştirince önemli hissetmez degistirmeyince hisseder Bence.
neyin prensibiyse bu kadar, cozemedim.. ben ayrildiktan sonra sosyal hesaplarimi bile yeniledim, hepsinden de eski esimi engelledim, ne diye gorelim daha birbirimizi? onun akrabalarini dahil engellemistim hatta..
Tabiki arar.. Askindan duramasa arar onda hemfikiriz. Hem cok sey yasandi ben cok seviyor demiyorum ki... Cok sevsem ben de ararim.Adam yeni hesap almaya bile üşenmiş. Unutamamış olsa arardı mesela değil mi?
Hoslanma demeyelim de sadece merak benimki:) o yuzden sessiz kalmayi tercih ediyorum:)unutulmadığını hissettiğin için hesabına girip bakması seninde hoşuna gitmiş.hoşuna gidiyorsa bırak baksın,gitmiyorsa değiştir şifreni.şifre değiştirirsen o kendine önem vermiş gibi hissetmez.böyle devam ederse sen ona önem verdiğini belli edeceksin :)
anlam yukleme bos yere.. 'merak'.. bu kadar basit..Tabiki arar.. Askindan duramasa arar onda hemfikiriz. Hem cok sey yasandi ben cok seviyor demiyorum ki... Cok sevsem ben de ararim.
Sadece ustunden 2 ay gecmesine ragmen niye bu kadar sık yapiyor bu isi merak ediyorum.
Ben zaten anlam yukluyorum demedim ki hanimefendi:) Burda sebeplerini arastiriyorum yalnizca.anlam yukleme bos yere.. 'merak'.. bu kadar basit..
içinde ona karşı hala bişeyler var bence.nefret ederek ayrılmış olsan tahammül edemezsin hesabına girmesine :)Hoslanma demeyelim de sadece merak benimki:) o yuzden sessiz kalmayi tercih ediyorum:)
Kavga ederek degil de anlasarak ayrildik canim uzak mesafe iliskisi durumundan dolayi. Onun beni merak ettigi gibi ben de onu merak ediyorum haliyle...içinde ona karşı hala bişeyler var bence.nefret ederek ayrılmış olsan tahammül edemezsin hesabına girmesine :)
arastirdigin sebep eski sevgilinin hareketinin anlami degil mi 'hanimefendi'? demek yukluyorsun.Ben zaten anlam yukluyorum demedim ki hanimefendi:) Burda sebeplerini arastiriyorum yalnizca.
bazı tiplerde eski sevgiliyi unutmak için hemen yenisini bulur.belki var sevgilisi belkide yok bilemeyiz ama seni utamadığı kesin.bence değiştir şifreni şok olsun bakalım ne yapacak :)Kavga ederek degil de anlasarak ayrildik canim uzak mesafe iliskisi durumundan dolayi. Onun beni merak ettigi gibi ben de onu merak ediyorum haliyle...
Sevgilisi olsa diyorum girip bakmayi dusunur mu hala 2 aydan sonra:)
Sifreyi kirmaya calismasin:) he he asik hacker is basinda:)bazı tiplerde eski sevgiliyi unutmak için hemen yenisini bulur.belki var sevgilisi belkide yok bilemeyiz ama seni utamadığı kesin.bence değiştir şifreni şok olsun bakalım ne yapacak :)
mail şifreni biliyorsa onuda değiştir o zaman kıramaz.çok severim böyle aksiyonlu işleriSifreyi kirmaya calismasin:) he he asik hacker is basinda:)