- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 35
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
O olmadan once de vardi benim hesabim niye ayrildik diye degistireyim diyorum o da sanirim firsat biliyor arkadasim... Bilemiyorum.Değiştirmediğiniz için, kendini önemli hissetmesi daha olası sanki. :)
İlle degistirmedim diye de surekli girip bakmasi gerekmiyor... Ben de onu deliler gibi merak ediyorum ancak bir yere girmiyorum canim..2 ay kısa süre alışamamıştır daha tabi ki ama şifreyi değiştirmediğin için oda beni hala seviyo modundadır
O kadar siklasti ki artik dedigin gibi aktivite yaratircasina gece gunduz bildirimlerim sifirlaniyor arkadasim.. Acaba geri mi donmek istiyor.. Yeni sevgilisi mi var bunlari ben de merak ediyorum bisey de yazmiyor bana. Ne yapmaya calistigini merak ediyorum acikcasi.Bence meraktan, olur öyle.
Değiştirmemendeki düşüncende mantıken haklısın bence, anlam yüklemeden devam et, o da bi süre sonra sıkılır, bakmaları azalır muhtemelen. Henüz sevgili yapmadıgından boş zaman aktivitesi gibidir onun için.
Ben de hala seviyorum sevmesem bilee aliskanlik var... Sikayetci olmak degil de ne yapmaya calistigini anlamaya calisiyorum diyelim... Uzaktan izlemeyi tercih ediyorum su anda :)değişmen onu hayatından çıkarman ve takip ettiğini bildiğini söylemen demektir...neden kendisini önemli hissetsin ki...ama sanki sen bu takipten şikayetçi değilsin
sifre neden degistirilmez? bence bunu tartisalim.Arkadaslar eski sevgilimle ayrilali 2 ay oluyor.
Ama kendisi hala instagram hesabima giriyor sifremi biliyordu nerden anliyorsun demeyin bildirimler sifirlaniyor..
Ve bunu ustunden 2 ay gecmesine ragmen bir eski sevgili niye yapar?
Sifreyi degistirmeyi dusunmuyorum.. Kendini onemli hissetmesin diye.. Yeni bir sevgilisi olsa Gece gunduz hala bakmak ister mi bir insan sizce? Yoksa sadece merakindan mi giris yapar... Yoksa hala unutamadi mi dersiniz.... Fikirlerinizi bekliyorum....
Dedigim gibi ondan cok once vardi benim hesabim... Ondan once de ayniydi ondan sonra da... Niye o olmadi diye degistireyim ki? Bu biraz kendim ile ilgili bir sey...sifre neden degistirilmez? bence bunu tartisalim.
ama bu dediğin çok saçma sonuçta bu cevabı eğer deselerki neden hesabını kapamadın tmm bu cevabı ver de şifreyi değiştirmek apayrı konu bana da ver instagram şifreni? ben de gireyim öyle şey mi olur bi gun gelcen instagramımda birileri meme popo resmi paylaşmış diye konu açcanDedigim gibi ondan cok once vardi benim hesabim... Ondan once de ayniydi ondan sonra da... Niye o olmadi diye degistireyim ki? Bu biraz kendim ile ilgili bir sey...
Dedigim gibi.. Bu tamamiyle kendimle ilgili bir sey.ama bu dediğin çok saçma sonuçta bu cevabı eğer deselerki neden hesabını kapamadın tmm bu cevabı ver de şifreyi değiştirmek apayrı konu bana da ver instagram şifreni? ben de gireyim öyle şey mi olur bi gun gelcen instagramımda birileri meme popo resmi paylaşmış diye konu açcan
O kadar dusmek istemiyorum..Sende onun hesaplarina gir.
seni ısrarla kapsamlı düşünmeye davet ediyorumDedigim gibi.. Bu tamamiyle kendimle ilgili bir sey.