- 10 Temmuz 2024
- 20
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi elbetbrgunnh
Erkekler maalesef bizim gibi değiller, yeni bir fırsat çıktığında hemen değerlendiriyorlar onlar için yeni bir heyecan eski ilişkiden her zaman daha iyidir. Yani bunu sizin için demiyorum ama hemen unutuluyoruz yeni biri gelince. Üç yıllık iliskiyse üzülmenizi anlıyorum. Eğer o kızı bırakıp size dönerse muhtemelen sizi kıskandırmak için o kızla olduğunu iliskisinin gerçek bir ilişki olmadığını falan söyleyecek buna inanmayın. Emin olun ki ilişki gerçek onun için yeni bir heyecan. Mantıklı olan sizin de her şeyi silip hayatiniza bakmanız ama bunun şimdilik çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum.Hemde çok özlüyorum olması için çok uğraştım ama o kafada bitirmiş 3 yıl şuan evlilik aşamasında olacaktik
Kızın yeni olduguna emin misiniz? Hic yeni gibi gelmedi
Suan için kendime öz saygım var yeni bir ilişkiden çıkıp birini hayatıma almak hem bana hem karşıdakine hemde yaşanmış 3 senelik ilişkiye saygisizlik kendime en kötü bir sene veriyorum sosyal medyayı kapattim sadece kendime odaklanıyorumErkekler maalesef bizim gibi değiller, yeni bir fırsat çıktığında hemen değerlendiriyorlar onlar için yeni bir heyecan eski ilişkiden her zaman daha iyidir. Yani bunu sizin için demiyorum ama hemen unutuluyoruz yeni biri gelince. Üç yıllık iliskiyse üzülmenizi anlıyorum. Eğer o kızı bırakıp size dönerse muhtemelen sizi kıskandırmak için o kızla olduğunu iliskisinin gerçek bir ilişki olmadığını falan söyleyecek buna inanmayın. Emin olun ki ilişki gerçek onun için yeni bir heyecan. Mantıklı olan sizin de her şeyi silip hayatiniza bakmanız ama bunun şimdilik çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Umarım sizin de hayatınıza yeni biri girer.
En iyisini yapıyorsunuz. Takip etmemeye özen gösterin en azından akıl saglıgınız icin.Suan için kendime öz saygım var yeni bir ilişkiden çıkıp birini hayatıma almak hem bana hem karşıdakine hemde yaşanmış 3 senelik ilişkiye saygisizlik kendime en kötü bir sene veriyorum sosyal medyayı kapattim sadece kendime odaklanıyorum
Geri döneceğini sanmıyorum çok keskin gitti her yerden engelledi beniErkekler maalesef bizim gibi değiller, yeni bir fırsat çıktığında hemen değerlendiriyorlar onlar için yeni bir heyecan eski ilişkiden her zaman daha iyidir. Yani bunu sizin için demiyorum ama hemen unutuluyoruz yeni biri gelince. Üç yıllık iliskiyse üzülmenizi anlıyorum. Eğer o kızı bırakıp size dönerse muhtemelen sizi kıskandırmak için o kızla olduğunu iliskisinin gerçek bir ilişki olmadığını falan söyleyecek buna inanmayın. Emin olun ki ilişki gerçek onun için yeni bir heyecan. Mantıklı olan sizin de her şeyi silip hayatiniza bakmanız ama bunun şimdilik çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Umarım sizin de hayatınıza yeni biri girer.
3 yıllık ilişkim 2 ay once bitti .2ay sonra yeni bir iliski yaptığını öğrendim.insatgaram profiline kızda oda harf koymuş .anlamadığım şekilde 10 gün sonra harfleri kaldırdılar ama hala takiplesiyorlar .Neden olabilir acaba
Takip etmiyordum o gün çok kotu ruya gördüm dedim çok kotu oldum gerçek gibiydi od vardı sonra hesabına baktım harfi kaldrmisEn iyisini yapıyorsunuz. Takip etmemeye özen gösterin en azından akıl saglıgınız icin.
Birincisi bunu özsaygından yapmıyorsun, sadece karşına seni heyecanlandıracak biri çıkmadığı için yalnızsın. Ve bu çok normal. Üç yıllık bir ilişki yani kolay kolay insan unutup hayatına birini alamaz. Tabii bu biz kadınlar için geçerli olan bir durum. Maddi durumunuz iyiyse bir psikoloğa gidin, onun dışında arkadaşlarınizla vakit geçirin yeni bir hobi edinmek de iyi gelebilir. Bu işlerin çaresi sosyalleşmek ve yenilik yapmak. Bazıları saçma bulur ama yeni bir saç rengi yeni kıyafetler falan da iyi gelebilir.Suan için kendime öz saygım var yeni bir ilişkiden çıkıp birini hayatıma almak hem bana hem karşıdakine hemde yaşanmış 3 senelik ilişkiye saygisizlik kendime en kötü bir sene veriyorum sosyal medyayı kapattim sadece kendime odaklanıyorum
muhtemelen o kızla siz ayrılmadan önce başladılarArkadaşlar onun istemesi ile gerçekleşti ayrilik ve ben zor kabullendim bu iki aylık süreçte çok ağır bir süreç yaşadım ister istemez oradaki harfe şahit olmam beni 2 kat üzdü sonuçta ne kadar ayrilikta olsa 3 yıllık bir iliski var ayrılmamış olsaydık şuan isteme ve söz yapacaktık yikildim yani o harfi gorunce
yani bitmis iki ay da gecmis. o yuzden bjr sey diyemem. kimse bir sey diyemez. sonucta seni aldatmamis, dogru olani yapip ayrilmis. artik bu saatten sonra istedigiyle istedigini yapar.Hayir geride kalana saygı yaa insanı çok değersiz hissettiriyor .sonuçta 3 yıl yaşanmışlık var neyin kafası. Sağlığım bile çok kötü etkilendi bu süreçte birde onu gördüm daha çok yikildim