Eski sevgilimin yeni sevgilisi oldu

Hemde çok özlüyorum olması için çok uğraştım ama o kafada bitirmiş 3 yıl şuan evlilik aşamasında olacaktik
Erkekler maalesef bizim gibi değiller, yeni bir fırsat çıktığında hemen değerlendiriyorlar onlar için yeni bir heyecan eski ilişkiden her zaman daha iyidir. Yani bunu sizin için demiyorum ama hemen unutuluyoruz yeni biri gelince. Üç yıllık iliskiyse üzülmenizi anlıyorum. Eğer o kızı bırakıp size dönerse muhtemelen sizi kıskandırmak için o kızla olduğunu iliskisinin gerçek bir ilişki olmadığını falan söyleyecek buna inanmayın. Emin olun ki ilişki gerçek onun için yeni bir heyecan. Mantıklı olan sizin de her şeyi silip hayatiniza bakmanız ama bunun şimdilik çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Umarım sizin de hayatınıza yeni biri girer.

Kızın yeni olduguna emin misiniz? Hic yeni gibi gelmedi

Erkekler maalesef bizim gibi değiller, yeni bir fırsat çıktığında hemen değerlendiriyorlar onlar için yeni bir heyecan eski ilişkiden her zaman daha iyidir. Yani bunu sizin için demiyorum ama hemen unutuluyoruz yeni biri gelince. Üç yıllık iliskiyse üzülmenizi anlıyorum. Eğer o kızı bırakıp size dönerse muhtemelen sizi kıskandırmak için o kızla olduğunu iliskisinin gerçek bir ilişki olmadığını falan söyleyecek buna inanmayın. Emin olun ki ilişki gerçek onun için yeni bir heyecan. Mantıklı olan sizin de her şeyi silip hayatiniza bakmanız ama bunun şimdilik çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Suan için kendime öz saygım var yeni bir ilişkiden çıkıp birini hayatıma almak hem bana hem karşıdakine hemde yaşanmış 3 senelik ilişkiye saygisizlik kendime en kötü bir sene veriyorum sosyal medyayı kapattim sadece kendime odaklanıyorum

Suan için kendime öz saygım var yeni bir ilişkiden çıkıp birini hayatıma almak hem bana hem karşıdakine hemde yaşanmış 3 senelik ilişkiye saygisizlik kendime en kötü bir sene veriyorum sosyal medyayı kapattim sadece kendime odaklanıyorum
En iyisini yapıyorsunuz. Takip etmemeye özen gösterin en azından akıl saglıgınız icin.

Geri döneceğini sanmıyorum çok keskin gitti her yerden engelledi beni

Birincisi bunu özsaygından yapmıyorsun, sadece karşına seni heyecanlandıracak biri çıkmadığı için yalnızsın. Ve bu çok normal. Üç yıllık bir ilişki yani kolay kolay insan unutup hayatına birini alamaz. Tabii bu biz kadınlar için geçerli olan bir durum. Maddi durumunuz iyiyse bir psikoloğa gidin, onun dışında arkadaşlarınizla vakit geçirin yeni bir hobi edinmek de iyi gelebilir. Bu işlerin çaresi sosyalleşmek ve yenilik yapmak. Bazıları saçma bulur ama yeni bir saç rengi yeni kıyafetler falan da iyi gelebilir.

Arkadaşlar onun istemesi ile gerçekleşti ayrilik ve ben zor kabullendim bu iki aylık süreçte çok ağır bir süreç yaşadım ister istemez oradaki harfe şahit olmam beni 2 kat üzdü sonuçta ne kadar ayrilikta olsa 3 yıllık bir iliski var ayrılmamış olsaydık şuan isteme ve söz yapacaktık yikildim yani o harfi gorunce
muhtemelen o kızla siz ayrılmadan önce başladılar
siz ayrılırken o kızı takibe almasının sebebi artık ayrıldığına göre kızla olan ilişkisini saklamak zorunda olmaması büyük ihtimalle
takibe aldığı tarih ilişkinin başladığı veya tanıştıkları tarihtir diye kesin bişey söylemek çok yanlış olur
benim de tanışıklığım hatta yaşanmışlığım oldu halde takipleşmediğim insanlar oldu çünkü
takipleşmek ya da takipleşmemek bişey ifade etmiyor yani

Hayir geride kalana saygı yaa insanı çok değersiz hissettiriyor .sonuçta 3 yıl yaşanmışlık var neyin kafası. Sağlığım bile çok kötü etkilendi bu süreçte birde onu gördüm daha çok yikildim
yani bitmis iki ay da gecmis. o yuzden bjr sey diyemem. kimse bir sey diyemez. sonucta seni aldatmamis, dogru olani yapip ayrilmis. artik bu saatten sonra istedigiyle istedigini yapar.
senin icin ayrilik iki aylık bir surec ama emin ol ayrilan kisi icin cook daha onceye dayaniyor. bir seylerden rahatsiz olunuyor, emin olunuyor, konusmak icin uygun an bekleniyor falan. bazen surec o kadar uzuyor ki ayrilinca degil yas tutmak üstünden büyük bir yük kalkmis gibi oluyor.
zor biliyorum ama ilgilenmemeye calis onunla

X