- 10 Temmuz 2024
- 20
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi elbetbrgunnh
Adı üstünde eski, boşver artık senle bir bağ kalmamış seni ilgilendirmez isterse alfabe bile yazabilir3 yıllık ilişkim 2 ay once bitti .2ay sonra yeni bir iliski yaptığını öğrendim.insatgaram profiline kızda oda harf koymuş .anlamadığım şekilde 10 gün sonra harfleri kaldırdılar ama hala takiplesiyorlar .Neden olabilir acaba
Size tavsiyem: Bos verin, hic bir sekilde ilgilenmeyin ne yaptigiyla. Hatta bence instagramdan falan engelleyin; kendi huzurunuz icin. O sekilde hem bakmamis olursunuz hemde iyilesme süreciniz hizlanir. Suan aklinizi cok mesgul ediyor; anliyorum ama siz ne kadar az ilgilenirseniz, beyniniz o kadar cabuk adapte olup unutmaya basliyor. Siz kendi hayatiniza bakin. Bu daha saglikli olacaktar. Umarim artik daha mutlu olursunuz. :)3 yıllık ilişkim 2 ay once bitti .2ay sonra yeni bir iliski yaptığını öğrendim.insatgaram profiline kızda oda harf koymuş .anlamadığım şekilde 10 gün sonra harfleri kaldırdılar ama hala takiplesiyorlar .Neden olabilir acaba
Ayrılmışlar. Kız hala oğlanı seviyor oğlan da her erkeğin yaptığı gibi sosyal medyadan silmemiş yeni avlar arıyor olabilir. Her an barisabilirler.3 yıllık ilişkim 2 ay once bitti .2ay sonra yeni bir iliski yaptığını öğrendim.insatgaram profiline kızda oda harf koymuş .anlamadığım şekilde 10 gün sonra harfleri kaldırdılar ama hala takiplesiyorlar .Neden olabilir acaba
Arkadaşlar onun istemesi ile gerçekleşti ayrilik ve ben zor kabullendim bu iki aylık süreçte çok ağır bir süreç yaşadım ister istemez oradaki harfe şahit olmam beni 2 kat üzdü sonuçta ne kadar ayrilikta olsa 3 yıllık bir iliski var ayrılmamış olsaydık şuan isteme ve söz yapacaktık yikildim yani o harfi gorunce3 yıllık ilişkim 2 ay once bitti .2ay sonra yeni bir iliski yaptığını öğrendim.insatgaram profiline kızda oda harf koymuş .anlamadığım şekilde 10 gün sonra harfleri kaldırdılar ama hala takiplesiyorlar .Neden olabilir acaba
Kızın gönderileri acıktı hepsini gizlemiş. Hayır zaten ben gördüm gözüme gözüme soktular gerekeni son kez erkek arkadaşıma yazdım. Bu iki ayda çok ağır şey atlattımAyrılmışlar. Kız hala oğlanı seviyor oğlan da her erkeğin yaptığı gibi sosyal medyadan silmemiş yeni avlar arıyor olabilir. Her an barisabilirler.
NasılKendi aralarında flörtleşiyorlardır
Nazlanarak
Siz takip etmeyi bırakın. Ex kişisi prangadan cikmiscasina uçan kuşa yuruyecek.3 yıllık ilişkim 2 ay once bitti .2ay sonra yeni bir iliski yaptığını öğrendim.insatgaram profiline kızda oda harf koymuş .anlamadığım şekilde 10 gün sonra harfleri kaldırdılar ama hala takiplesiyorlar .Neden olabilir acaba
Eski erkek arkadaşınKızın gönderileri acıktı hepsini gizlemiş. Hayır zaten ben gördüm gözüme gözüme soktular gerekeni son kez erkek arkadaşıma yazdım. Bu iki ayda çok ağır şey atlattım
Bende tam nisanlanacakken ayrildim. Hic gecmiyor saniyor insan o ask acisini ama inanin bana geciyor. Kendizi biraz zorlamaniz lazim. Mesgul etmemeye calisin beyninizi. Beni istemeyeni ben niye isteyeyim deyin kendinize. Hatta öyle hemen biriyle beraber olabiliyorsa, daha sevmiyordur beni der, gecerdim.Arkadaşlar onun istemesi ile gerçekleşti ayrilik ve ben zor kabullendim bu iki aylık süreçte çok ağır bir süreç yaşadım ister istemez oradaki harfe şahit olmam beni 2 kat üzdü sonuçta ne kadar ayrilikta olsa 3 yıllık bir iliski var ayrılmamış olsaydık şuan isteme ve söz yapacaktık yikildim yani o harfi gorunce
Zaten o beni ayrilirken engelledi numarasına kadar degistirdi .Bu kizida benle ayrilirken takibe aldı yikildim ya 2 aydır zor toparladım.hayir tamam ilişkin var niye gözüme sokuyorsunuz daha 40 i çıkmadı yaaSize tavsiyem: Bos verin, hic bir sekilde ilgilenmeyin ne yaptigiyla. Hatta bence instagramdan falan engelleyin; kendi huzurunuz icin. O sekilde hem bakmamis olursunuz hemde iyilesme süreciniz hizlanir. Suan aklinizi cok mesgul ediyor; anliyorum ama siz ne kadar az ilgilenirseniz, beyniniz o kadar cabuk adapte olup unutmaya basliyor. Siz kendi hayatiniza bakin. Bu daha saglikli olacaktar. Umarim artik daha mutlu olursunuz. :)
Hala seviyor musunuz eski erkek arkadaşınızı peki?Kızın gönderileri acıktı hepsini gizlemiş. Hayır zaten ben gördüm gözüme gözüme soktular gerekeni son kez erkek arkadaşıma yazdım. Bu iki ayda çok ağır şey atlattım
Hemde çok özlüyorum olması için çok uğraştım ama o kafada bitirmiş 3 yıl şuan evlilik aşamasında olacaktikHala seviyor musunuz eski erkek arkadaşınızı peki?
Anliyorum, sevdiginiz icin zorunuza gidiyor ama size bu sekil davranan bir adami asil siz hayatinizdan uzak tutun. Hepsi gececek ve bana ne diyeceksiniz. Emin olun. :)Zaten o beni ayrilirken engelledi numarasına kadar degistirdi .Bu kizida benle ayrilirken takibe aldı yikildim ya 2 aydır zor toparladım.hayir tamam ilişkin var niye gözüme sokuyorsunuz daha 40 i çıkmadı yaa
Hayir geride kalana saygı yaa insanı çok değersiz hissettiriyor .sonuçta 3 yıl yaşanmışlık var neyin kafası. Sağlığım bile çok kötü etkilendi bu süreçte birde onu gördüm daha çok yikildimayy en kil oldugum iliski tipi profile bas harf koyanlar:)
once koymuşlardir, sonra bir sebepten kavga edip silmişlerdir, sonra yine barismislardir. yakinda yine eklerler.
ex ellerin olmus artik takip etme sen de. birak gitsin