Git açıl az takılın da kankalara sohbet konusu çıksın belki konuları kalmamıştırSelam kizlarrr baslik konusu kotu gozukuyor olabilir ama sevgilim degildi tam olarak sadece o yoldaydik aylar oldu bitireli ama ben suan arkadasindan hoslaniyorum hani hissedersiniz ya karsidaki kisinin dusuncelerini falan bence o da beni begeniyor sadece sosyal medyada ekliyiz ne yapmam lazim
Ya kimse bilmiyor zaten benim hoşlandığımı açılmam zaten o bana gelirse belki konuşurumGit açıl az takılın da kankalara sohbet konusu çıksın belki konuları kalmamıştır
hos degil evet ama gercekten erkek kalmadi hepsi mi ayni olur bana mi yanlislar denk geliyor o dedigim cocugu iyi taniyorum zarar gelicek biri degilHoş değil ya erkek mi kalmadı? Kendini iyice yükseltmeden sal gitsin
Enistecilikle ne alakasi var ben aylar once konustugum cocugun arkadasindan bahsediyorum kiz arkadasimin eski sevgilisinden degil allah korusunenişteciliği bırakman lazım
Arkadaşının eski sevgilisiyle görüşecek biriyse o da çok düzgün değildirhos degil evet ama gercekten erkek kalmadi hepsi mi ayni olur bana mi yanlislar denk geliyor o dedigim cocugu iyi taniyorum zarar gelicek biri degil
dogru yanlisla mi ilgili hislerle mi karar veremiyorum artik cok yoruldum normalde her konuda mantik insaniyim duygusal hareket etmem oyle olsaydi coktan ben yazmistim zaten ona tamamen unutayim mi diyorsunuzArkadaşının eski sevgilisiyle görüşecek biriyse o da çok düzgün değildir
arkadaslar ama eskisi kadar yakin degiller o benim konustugumun da 5 aydir sevgilisi var ilk tanistigimizda ikisinin de beni begendigini anlamistim ama ben salak olani deger bilmeyeni sectim kime gitsem o olurdu simdi arkadasini istiyorum sanirim gercekten konuyu kapatmam lazim ya nasil biseyin icine dustum ahhahahahAy valla bunun benzerini yaşadım. İkisi hala arkadaşsa dikkat et ya seni oltaya düşürmek istiyorlarsa binevi intikam falan?
Bir diğer husus da etik değil baby, sakın hoşlandığını belli etme kapat o konuyu
arkadaslar ama eskisi kadar yakin degiller o benim konustugumun da 5 aydir sevgilisi var ilk tanistigimizda ikisinin de beni begendigini anlamistim ama ben salak olani deger bilmeyeni sectim kime gitsem o olurdu simdi arkadasini istiyorum sanirim gercekten konuyu kapatmam lazim ya nasil biseyin icine dustum ahhahahah
Haberleri bile yok belli de etmedim durduk yere kimse gelip benle konusmak istemedi o kadar aciklama yaptim lutfen okuyup da yorum yapin tesekkurler yine deYaşın küçüktür. Bu yaşlarda seni keklemek istiyor da olabilirler dikkat et