eski sevgilimin amacı ney ?

mutsuzpapatyacik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
11
2
21
merhabalar. ben 18 yaşındayım . 7 aydır birlikte olduğum bir insan vardı. son zamanlarda sık tartışırdık. aldatma olayları güvensizlik dedikodular derken ayrıldı benden. geçen konuştuğumuzda bana benimle artık katiyen sevgili olamayacağımızı ama beni sevdiğini bu yüzden görüşebilceceğimiizi söyledi. bana güvenmiyor ama beni sevdiğini söylüyor. ve görüşmek istiyor. kabul etmedim. amacı ne neden böyle bir şey söyledi? benle bir daha olamicağını düşündüğü için mi bağları koparmak istemiyor ? ya da beni kullanmak mı istiyor ? pişman olur mu terkettiği için ?

merhabalar. ben 18 yaşındayım . 7 aydır birlikte olduğum bir insan vardı. son zamanlarda sık tartışırdık. aldatma olayları güvensizlik dedikodular derken ayrıldı benden. geçen konuştuğumuzda bana benimle artık katiyen sevgili olamayacağımızı ama beni sevdiğini bu yüzden görüşebilceceğimiizi söyledi. bana güvenmiyor ama beni sevdiğini söylüyor. ve görüşmek istiyor. kabul etmedim. amacı ne neden böyle bir şey söyledi? benle bir daha olamicağını düşündüğü için mi bağları koparmak istemiyor ? ya da beni kullanmak mı istiyor ? pişman olur mu terkettiği için ?
Sevgilinizi mi aldattınız?

gerçekten böyle mi düşünüyordur ? daha yeni oldu sayılır çok iyi düşünemiyorum.
Valla aynen böyle düşünüyor. Henüz yeni gelişmekte olan duygusal zekası ile sizin ciddi ilişki düşünmelik değil takılmalık olduğunuza karar vermiş.

18 yaşındasınız, işine gelince takılır, yapabilirse faydalanır. Sıkılınca yazar eder, kafa dağıtır. Elinin altında olun diye. Kara kaşınıza, gözünüze, böğründe yanan aşk ateşine sebep mi sizinle iletişimi koparmıyor sanıyor ve medet umuyorsunuz?

X