- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- Konu Sahibi ananotherlife
Hic cevap verme yüz göz olma bosver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen annene çıtlat bu konuyu...haberi olsun..birşey yapmaz inşallah..İnşallah tek isteğim bu. Çamur at izi kalır derler ya bana iftira atsa Allah korusun çok zor durumda kalırım.
Hic cevap verme yüz göz olma bosver
sen annene çıtlat bu konuyu...haberi olsun..birşey yapmaz inşallah..
ozaman bir süre bekleyin..başka yapçak birşey yok..Benim annem klasik Türk annesi. Bir şeyi çıtlatsam rahat bırakmaz beni soru sora sora bunaltır aileme bahsetmedim m bu tacizleri.sürekli aklı bende olur
bana da çok benzeri geçen yıl olmuştu. onun yanlış davranışları yüzünden ayrılmıştım. ben de ailem karşı çıktığı için 3 ay daha ailemden gizli devam ettirmiştim. Aylar sonra beni unutamadigini, hep ben ona geri dönerim diye beklediğini, hâlâ beni sevdiğini söyledi. ben de onu sevmediğimi hatta şu an sevgilim olduğunu ve onu sevdiğimi söyleyince fenalık geçirmiş ambulansla hastaneye götürmüşler. işte bundan sonra hakaret ve tehditleri başladı. ben nasıl onu unutur da başkasını severmisim, erkek meraklısı, duygusuz, kaşar ve ek olarak ağır küfürler söyledi. Eğer ona dönmezsem 3 aylık gizli çıkma dönemimizi, yaptığımız şeyleri- ki bayağı ileri gitmiştik, el ele tutusmadan çok daha fazlası- ve onun evinde bıraktığım bazı eşyalarımı, özel konularda mesajlarimizi aileme anlatmakla, göstermekle tehdit etti. Ben de panik oldum ve kızıp bunları yapmasın diye konuşmayı devam ettirdim, sakinleştirmeye çalıştım, kendini uzmemesi için uğraştım konuştum ama sonuç olarak tekrar sevgili olmayacagimizi duydukça tekrar delirdi. yani bu işin sonu yok. O yüzden şu an bütün ilişkimi kestim. aileme de o kadar kanıt olmasına rağmen hiçbir şey anlatmadi.
bence yapman gereken şey bütün ilişkini kesmek. zaten el ele tutusma nedir ki? ailen seni mi tutacak yoksa kafayı yemiş dengesiz ve manyak elalemin oğlunu mu? bana sinirinden yalan söylüyor iftira atıyor desen bile olur, ki buna pek gerek yok, zaten aileni ciddi anlamda kızdıracak bir şey yok elinde.
sakın cevap verme. sen ona bir cevap verirsin o gaza gelir daha çok saydırır. daha çok tehdit eder.
havlasın havlasın sussun. elbet o da anlayacak olmayacağını.
hem ne demişler havlayan köpek ısırmaz. siz yeter ki bulaşmayın..
hiç bulaşma cvp vermeye de çalışma kendi kendine kinini kusmuş rahatlamış aklınca. seni de rahat bırakır artık