eski sevgilimin akıl sağlığından şüpheleniyorum

eebravo. neden kaydetmiyorsun. 9 aydır tehdit ediliyorsun. neden korkuyorsun ayrıca. silince xararmı vermeyor

Birisinin sürekli tacizine uğramak beni de etkiliyor sonuç olarak. O an panikle tüm hesaplarımı kapattım mantıklı düşünemedim. Bana benzettiği insanların peşinden giden bir takıntılı

bir tane normal insanla karşılaşmamışsınız maşallahdirekt savcılığa gidin daha da beklemeyin artık merak etmeyin kimse duymaz

Şu an ki sevgilim biliyor zaten her şeyi anlattım zaten . Siz beni yanlış anladınız takıntılı psikopat duysa şu an bir sevgilimin olduğunu beni ve onu dövmekle tehdit eder

Birisinin sürekli tacizine uğramak beni de etkiliyor sonuç olarak. O an panikle tüm hesaplarımı kapattım mantıklı düşünemedim. Bana benzettiği insanların peşinden giden bir takıntılı
ee iyide facebook kapatılmazki. dondurulur. istersen tekrar girebiliyorsun face ine

Şu an ki sevgilim biliyor zaten her şeyi anlattım zaten . Siz beni yanlış anladınız takıntılı psikopat duysa şu an bir sevgilimin olduğunu beni ve onu dövmekle tehdit eder
işte seni ne demeye dövecekmiş . olayın ciddiyetini anlamadınız sanırım ben size örnekle açıklayayım arkadaşımın teyzesini eski nişanlısı bakın sevgili de değil sırf kız evlendi başkasıyla diye 35 yerinden bıçaklayarak öldürdü sonra ne mi oldu akli dengesi yerinde değil diye ceza bile almadı aklını başına topla o savcılığa da uçarak mı koşarak mı nasıl gideceksen git bir an önce sen kayıtları silmiş olsan da onlar bulurlar

İşte sevgilim olduğu için dövecekmiş ne kadar hastalıklı bir düşüncesi var

İşte sevgilim olduğu için dövecekmiş ne kadar hastalıklı bir düşüncesi var
bende onu diyorum sadece dövmeyle de kalmayabilir neden bekliyorsun ki daha gelip seni dövmesini ya da allah korusun daha kötü şeyler yapmasını mı bekliyorsun ?

Bende atmadım zaten. Ama bana dediği laflar aklıma geldikçe gururuma yediremiyorum.

boşverin.
akıl sağlığı şüpheli biri (sevgiliniz değil bir başkası) farzedelim size yollu dedi, ciddiye alır mısınız?
hadi be aklı başında değil bunun dersiniz, üstünde durmazsınız bile. bu kişi de öyle olsun işte.

Umursamam öyle bir durumda. Ama bu kişi eski sevgilim bir zamanlar güvenipsevdiğim iinsan. Elini tuttuğum için sarıldığım için ben böyle oluyorum da o böyle yaparak acaba adam mı oluyor bunu düşündükçe sinirleniyorum

Sedeff post: 39491683 .!.:
Mümkün tamamen kapatılıyor face

Konu sahibi arkadaşım sen uzak dur sesini çıkarma cevap dahi verme seni kışkırtacak yazman için bu adam sonunda bıkıp gider elbet
Şimdiye kadar cevap vermedim. Vermeyi de düşünmüyorum inşallah bırakıp pes eder.

bence sakın cevap verme..umarım birdaha rahatsız etmez..rahatsız ederse ailene ve polise bildir...

[TE="zelibon, post: 39491926, member: 629208"]bence sakın cevap verme..umarım birdaha rahatsız etmez..rahatsız ederse ailene ve polise bildir...[/QUOTE]
İnşallah inşallah tek isteğim bu iki gündür doğru dürüst kendimde değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…