Haftadan haftaya facebook a girerim . Doğum günüm bir hafta önceydi . iki gün önce facebooka girdim. İsmini bilmediğim bir hesaptan mesaj gelmiş. Eski sevgilimin olduğunu anladım . Beni 9 aydır sözlü taciz ediyor. Hâlâ yeniden başlamak için ısrar ediyo. Her seferinde Hayır dedim çünkü artık sevmiyorum hatta bu davranışları yüzünden nefret ediyorum.
Gel gelelim asıl konuya. Çok uzun bir mesaj atmış içinde ne ararsanız var küfürler tehditler.. depresyon ilaçları kullandığını kafasının çok bulanık olduğunu onun ahını aldığımı yazmış . Artık ona karşı bir şey hissetmiyordum ailem de istemiyordu ayrıldık aldatsam iki yüzlülük yapsam ahını almış olurum. Aileme özellikle babama çok düşkün olduğumu bilir. Beni bununla tehdit etmiş . Özel bir şey de asla yaşamadık. Liseli sevgililer gibi el tutmadan sarılmadan öteye gitmedi. Ama gelin görün ki beni bununla tehdit ediyor. Zihniyete bakar mısınız ya benimsin ya da kara toprağın mantığında bir insan
Mesajın en sonunda da bir daha rahatsız etmeyeceğini artık umrunda olmadığımı ailemin bunları bilsr çok üzzüleceğini ama o benim gibi kalleşlik yapmayıp aileme söylemeyeceğini yazmış.
Ne yapsaydım elini tuttum diye sevmediğim bi adamla evlenseydim . Bu zihniyette bi insan . Sonra da beni engellemiş . Şimdi içim içimi yiyor cevabını vermek istiyorum nasıl böyle diyebilir bana tapulu malı mıyım ben olmadı yürümedi bitti. Ne yapmalıyım şimdi aileme bire bin katıp anlatmasından çok korkuyorum