eski sevgilimin akıl sağlığından şüpheleniyorum

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
Haftadan haftaya facebook a girerim . Doğum günüm bir hafta önceydi . iki gün önce facebooka girdim. İsmini bilmediğim bir hesaptan mesaj gelmiş. Eski sevgilimin olduğunu anladım . Beni 9 aydır sözlü taciz ediyor. Hâlâ yeniden başlamak için ısrar ediyo. Her seferinde Hayır dedim çünkü artık sevmiyorum hatta bu davranışları yüzünden nefret ediyorum.

Gel gelelim asıl konuya. Çok uzun bir mesaj atmış içinde ne ararsanız var küfürler tehditler.. depresyon ilaçları kullandığını kafasının çok bulanık olduğunu onun ahını aldığımı yazmış . Artık ona karşı bir şey hissetmiyordum ailem de istemiyordu ayrıldık aldatsam iki yüzlülük yapsam ahını almış olurum. Aileme özellikle babama çok düşkün olduğumu bilir. Beni bununla tehdit etmiş . Özel bir şey de asla yaşamadık. Liseli sevgililer gibi el tutmadan sarılmadan öteye gitmedi. Ama gelin görün ki beni bununla tehdit ediyor. Zihniyete bakar mısınız ya benimsin ya da kara toprağın mantığında bir insan

Mesajın en sonunda da bir daha rahatsız etmeyeceğini artık umrunda olmadığımı ailemin bunları bilsr çok üzzüleceğini ama o benim gibi kalleşlik yapmayıp aileme söylemeyeceğini yazmış.

Ne yapsaydım elini tuttum diye sevmediğim bi adamla evlenseydim . Bu zihniyette bi insan . Sonra da beni engellemiş . Şimdi içim içimi yiyor cevabını vermek istiyorum nasıl böyle diyebilir bana tapulu malı mıyım ben olmadı yürümedi bitti. Ne yapmalıyım şimdi aileme bire bin katıp anlatmasından çok korkuyorum

çok tutucu bir muhitte mi yaşıyorsunuz o da sen de?

Bu millete ne oluyor ya Allah ıslah etsin akıl fikir versin. Bence karşılık verme cevap filan yazma. Annene söyle bence hatta önce annene söyle gerekirse gidip şikayet edin.

Zihniyetini kötülediğin erkek arkadasinin zihniyetinin yapisinda bi ailen yoksa korkmana gerek yok ayrica boyle bir insana cevap vererek eline ne gececekte icin icini yiyor onu anlamadım

Zihniyetini kötülediğin erkek arkadasinin zihniyetinin yapisinda bi ailen yoksa korkmana gerek yok ayrica boyle bir insana cevap vererek eline ne gececekte icin icini yiyor onu anlamadım

Benim Ailem o çocukla görüşmemi istemiyordu bende buna rağmen bi süre devam ettim. Sonra da bitti. Bunu gururuna yediremiyo annem babam duysa beni böyle tehdit ettiğini bana kızarlar sen nasıl bir insanla sevgili oldun diye

Bu millete ne oluyor ya Allah ıslah etsin akıl fikir versin. Bence karşılık verme cevap filan yazma. Annene söyle bence hatta önce annene söyle gerekirse gidip şikayet edin.

Benim annem ölsede polise şikayet etmez çok korkar böyle işlerden. İki gündür kendimde değilim sevmiyodum bitti 9 aydır böyle. Her yerden engelledim umursamadıö attığı mesajları artık zıvanadan çıkmış psikopatça şeyler dedi. İnsan beni hatırlatıyor diye tüm kıyafetlerini yakar mı ?

Biz sevgiliyken anlatmıştı ablasına da eşi yapmış sevgiliyken. Evinr kadar basmış ailecek psikopatlar. Ben sen istemezsen bırakırım peşini derdi. Tutucu bi insan da değildi. Ama ben tanıyamadım onu gözü kararmış artık.

Kendisi depresyon ilacı kullanıyorum drmiş ya bunu acındırmak için demediğine eminim. Daha önce de çok basit şeyler için kullanmış zaten Melankolik birisiydi en ufak şeylere dünyanın sonu gelmiş gibi üzülür kafa takardı

İnanın şu an çok kötü durumdayım yazdığı küfürler cümleleri yazsam korkarsınız . Sevgilim var şu an ama saklıyorum herkesten onun kulağına gitse delirir. Bana bir keresinde sevgilin olursa onu da döverim seni de di

muhatap almayın.
cevap veriyor oluşunuz onun umutlanmasını sağlayacaktır.

Çamur at izi kalır derler ya bundan korkuyorum işte. Okuyoruz burda da .BBöyle bir şeyin olnası aile bağlarımızı zedeler

bir tane normal insanla karşılaşmamışsınız maşallahdirekt savcılığa gidin daha da beklemeyin artık merak etmeyin kimse duymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…