Eski sevgilimi unutamıyorum...

hcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
226
1
46
Diğer
inat uğrunaa şuan hayatımda 3 gündür başkası varr sırf sen yaptın diyee yaptım sende benim yaptıgımı gööörr diyee benim içimm acıdı yaa seninn de içinn acırr belki diye..
şuan aynı şehirdeyiz akşam duydum ki gelmişsinn..
5 dk aramızz şuan gece hiç uyuyamadımm bana okadar yakındınki..bi okadar daa uzaakk...
öyle özledimki seni sanmaki unuttum seni sanmakii acım dindi...
halaa seviyorumm senii banaa yakınsın yaa şuann bilmiyorum çok tuhafım dayanamadım msj attım sana cvp bile vermedinn..
ben sevgilimlee mutlu olamam ama inş sen olursun!!!
HALA SENİ SEVİYORUM HAALAA SENDEYİMM 3 SENEYİ SİLEMİYORUM UNUTAMIYORUMMMM
:5::5::5:

inat uğrunaa şuan hayatımda 3 gündür başkası varr sırf sen yaptın diyee yaptım sende benim yaptıgımı gööörr diyee benim içimm acıdı yaa seninn de içinn acırr belki diye..
5 dk aramızz şuan gece hiç uyuyamadımm bana okadar yakındınki..bi okadar daa uzaakk...
halaa seviyorumm senii banaa yakınsın yaa şuann bilmiyorum çok tuhafım dayanamadım msj attım sana cvp bile vermedinn..
of çok kötüüüüüüüü

hemde nasıll bugun çıkmadım dışarı sırf görücemm diyee görürürmm diyeee
gördüğümm anı düşünmek bile istemiyorumm :S

hcs bu konuyu ben acsam baska seyler yazamazdim heralde. resmen ayni seyleri yasamisiz. ayni sehirde olup karsilik msj atma da dahil!

kolay degil hele severken ama kacmakla nereye kadar
aranizdaki ayrilik sebebini süreci bilmiyorum ama eger ümit yoksa kendine bu eziyeti etme unutmak icinde cabalama düsünme hayatina kaldigin yerden devam et

gerçekten çok kötü bi durum ama bence ilişkine devam etmemelisin başkasını sevioken onunla olamazsın ona haksızlık olur unutana kadarda biri olmamalı bence hayatında ..:50:

o sana sen başka biriyle çıktın diye mi bunu yaptı hıı?? neden bukadar üzülüyorsun. Onun sen gibi içi yandımı acaba. yanıyor mu?? hiç sanmıyorum. Anılarının yaşadıklarının aklına gelip içinin cız etmesi çok normal ama kendini bu şekilde paralama. Emin ol ki o seni sevseydi biriyle çıkmazdı çıkamazdı. böyle düşün ve kendini telkin et. emin ol karşına senden ayrıldıktan sonra yerine başkası koyamayacaklar çıkacaktır..

Son düzenleme:
yazık ya valla yazık bu ne ya iğrenç iğrenç öffff
o sevmediğin halde sırf inat olsun diye köpek yavrusu gibi oyaladığın intikam almaya çalıştığın adamı oyuncak etme bari,

Canım ya kolay değil tabi hiç bitmeyecek sanıyorsun ve bir anda tüm yaşadıkların sıfırlanıyor.Heran haberleşip görüşürken birden sana yasak oluyor aynı zamanda bir alışkanlık tabi 3 koca yıl Herkesin dediği gibi unutursun geçer demeyeceğim ben gerçekten sevdiysen eger hele bir de şimdi ulaşılmaz ya gözünde daha çok büyüyor.Şöyle bir düşün olumsuz hallerini,huylarını ayy çekemezmişim daha uzun süre de bir süre sonra yara kabuk bağlıyor ama bunu başka erkeklerle çıkarak yapma yarayı daha da kaşırsın karşılaştırma yapacağın için bir süre kimseyi beğenmezsin o yüzden erkek perhizi bir süre kendini ve kafanı çok yoracak işlere dal:65:

Peki suan yanındaki adamın sucu ne ? erkek olması yeterlimi onu kandırman icin..!!
Yasadıgın üzücü gercekten ama inat ugruna böyle seyler yapılmasını onaylamıorum.
İnsallah size olan duyguları gercek degildir ki ayrılmak istediginiz de acı cekmesin cünkü grüyorum ki digerinin bir telefonu sizi ona götürecek.:50:

Back