- 8 Eylül 2024
- 27
- -3
- 25
- Konu Sahibi whoareyou01
Kızlar merhaba.İlk defa üye oldum ve size danışmak istediğim bir konu var.Biz ayrılalı 1 sene oldu fakat 1 sene içinde beni yokladığı,git gel yaptığı için fazlasıyla üzüldüm.En son konuşmamızda tam unutmuştum tam işime odaklanmışken karşıma çıktı.Şimdi iş hayatımda yok ve maalesef evdeyim sürekli Gürkan kesici videoları izliyorum nasıl geri döner,nasıl vazgeçilir diye.Eğer git gel yapmasaydı gerçekten unutmuştum.Şimdi iş hayatımda yok ve instagrama bakasım gelmiyor,kimseye yazasım yok kimseyle görüşesim yok.Ailemle bile konuşmuyorum tek yaptığım sürekli aralı ve döner umuduyla dua etmek.Yaptığım yanlış biliyorum ama neden böyle olduğumu bilmiyorum.En son konuşmamızda yani 1 hafta öncesinde ona beni istiyor musun konuşmak istiyor musun dedim.Oda buna sen karar vereceksin,seninle konuşsam bile haftada 1 ayda 1 konuşurum,sevmemelisin sevgi tedavi etmez dedi.Sonra görüşmeyi kestik.Sanırım tamamen bitti ve bu yüzden canım yanıyor.Sürekli bağ kesme videoları izliyorum deli gibi zaten iştende çıktım hep aklım orada.En kötüsü de instagramı kapatmak istiyorum görmemek için,ama ona psikolojik olarak üstünlük ve acınacak halde olduğumu görsün istemiyorum.Beni çoğunuz linçleyeceksiniz ama gerçekten acı çekiyorum.Bana bir yol gösterir misiniz?