Eski sevgilime yazdğm mektup.. :(

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
selam mı demeliyim yoksa küfürlemi başlamalıyom sözlerime karar vermedm.. şuan tatildeyim değilim aslında.. tatilimi cehenneme cevirdin o yüzden cehennemdeyim.. tşkr ederim bana ölmeden cehennemin acısını yaşattığın için.. Ben seni o kadar çok sevdim ki aslında anlatmama gerek yok biliyosun ne kadar sevdiğimi.. bildiğin için bunları yapıyosun ya ztn.. bu kadar acıyı seni bırakamıyacağımı düşündüğün için yaşatysn ya bana.. ne demeliyim ki artık sana çok saçma bi sebebden dolayı terkettn bni yarım bıraktn.. içimde öyle bi boşluk varki şuan anlatamıyorum.. ama seni hala çok seviyorum.. vazgeçemiyorum senden.. seviyorum unutamıyorum.. rüyamda sen gözlerimi açtığım anda seni yaşıyorum.. merak ediyorum sni.. ama sen şuan hngi alemdesin Allah bilir.. Allah belanı versin Mert.. bni bu durumlara soktun ya Allah belanı versn.. senin için yaptığım onca fedakarlıktan snra bana bu yaşatıkların .. hiç mi vicdanınn sızlamadı be adam hiç mi sevmedin bee .. insan sevdiği insanı bu kadr üzermi mert.. Allah belanı versin.. Bn ztn ölmüşm sende öl..geber.. sen sevgi sözcklerni değil ağzıma bile alamyacağm küfürleri hakediyosn aslında.. ama bn okadr düşmedim bee sana küfr edecek kdr düşmedim.. sadecee beddua ediyorum bu duruma sen düşürdün bni.. Şimdi gelsen seni sviyrm desen reddebilirmiyim seni bilmyrm.. bana o yaptklarından snra seni hala seviyrum bee. bn senin için en yakınlarımı sildim defterimdenn .. senn için kndimden vazxgeçtim snn istediğin gibi biri olmaya çalıştm benliğimi kaybetti.m ama değmedi iştee değmedii.. şimdi kimin kollarndasin nerde söndürüysn feneri allah bilir.. hni bna çıkma tklifi ettiğinde kabl edene kdr hergn kapının önnde duruydn yaa istnbla glediğimde rda göreblmk için neler verrdm yine gözlerne bakmak için elini ttmk sana sarılmk için canımı bile verirdm.. değmyceğini bile bile cnmı bile verrdm.. hergn yalvarıyrM Allah a unuttr bna onu diye ama olmuyo unutamıyorum yapamıyorum..bal böceğin eridi öldü kanatları kırıldı uçamıyo artık senn ynna.. ne olur dön ne olur...Snn bna yptğn onca şeyden snra senı hala çok seivyorum.. Dön noLur..

ayrıLdığmzda merte eski sevgilime yazdığım ama vermediğim mektup..ondan kalanları atarken buldum.. Kötü oldum yaa yaşadığım acı günleri hatrladım :1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumben

İyi ki de vermemişsin bak. Dönse kim bilir şimdiye kadar kaç kere daha kırmıştı seni. En önemlisi sen kendini affedebilir miydin sana çektirdiklerinden sonra dön diye yalvardığın için değmeyek birine? Umarım unutmuşsundur artık.

Hayırlısı aşk acısını unutmak sıgarayı bırakmak gıbı ılk gunler hıc aklından cıkmıyor
ama zaman gectıkce unutuyorsun

o bagımlılık azalıyor onsuzda yaşabılecegını anlıyorusn

dılerım bundan sonra senı senden cok seven koruyan bırıyle beraber cok mutlu olursun

erkekler ne olursa olsun bu kadar zayıf olduğumuzu bilmesin. İnanki üzülmezler mutlu olurlar. Çunki onlarla tatmin edilemez bir EGO var. O yüzden iyiki vermemişsin. ama en azından yazarak rahatlamışsındır. Bende öyle yazar yazar silerim. İçimi döker rahatlarım.

Hayırlısı aşk acısını unutmak sıgarayı bırakmak gıbı ılk gunler hıc aklından cıkmıyor
ama zaman gectıkce unutuyorsun

o bagımlılık azalıyor onsuzda yaşabılecegını anlıyorusn

dılerım bundan sonra senı senden cok seven koruyan bırıyle beraber cok mutlu olursun

aynenn öyle.. acısı kalmadı içimde artık... inş. yaa inş. bnde mutlu olablrmm

erkekler ne olursa olsun bu kadar zayıf olduğumuzu bilmesin. İnanki üzülmezler mutlu olurlar. Çunki onlarla tatmin edilemez bir EGO var. O yüzden iyiki vermemişsin. ama en azından yazarak rahatlamışsındır. Bende öyle yazar yazar silerim. İçimi döker rahatlarım.

evet erkeklerin egoları çokkk yüksek yaa eğer verseydim tavan yapmış olcktı biyerlerii...

Bence hic iyi yapmamissin ona bu mektubu yazmakla.
Sanirim onun iyice k...ci kalkacak, kendini birsey sanacak, hatta bulunmaz hint kumasi felan.

Cehennemin dibine kadar yolun var yazsaydin, kendini agirdan satmis olurdun bence. :)

Back