eski sevgilim :(((((((

preslava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
40
0
96
K.K.T.C.
eski erkek arkadaşımla 3 senelik bir ilişkimiz oldu ve ben ona karşı hep ciddi şeyler düşündügümü ifade ediyordum. ailem ögrendi onu istemediler ben ise o insandan hiç bir şekilde ayrılmadım çok zorluk çektik 3 sene öle yada böle ilişki sürdü ben çok seviyordum ama o bana karşı biraz ilgisizdi ve sonunda 1 hafta boyunca telefonlarımı açmadı ve daha sonra açtı ve çok ilgisiz konuştu beni sevmedigini söledi ben çok kötü oldum agladım vs. resmen deprosyandaydım aradım açtı telefonu dedim bir sorunmu var çözelim sevmemek degil bu dedi evleniyorum yardım edebilecekmisin ve ilişki bitti ben çok kötü oldum hayatımın bitmesi gibiydi şimdi ayrılalı 1.5 sene oldu onun çocugu var evli yolda beni tuttu işde yalvarıo 1 kere konuşalım kbl ettim konuşmayı knştk dediki ben herşei geleceimiz için yaptım çocuk yoktu planda kazayla oldu seni çok seviorm o kadınla vatandaşlık alıp çalıştıgım dükyana ortak olmak için evlilik yaptım dedi hep aklımdasın seni çok seviyorum dedi amacıma ulaştım dedi vatandaşlıgı aldım dedi eşimden boşanıcam dedi kesinlikle dedi bu iliişki yürümez ortada sonuçta bir çocuk var ben onla asla olamam bundan sonra çok zor kesinlikle olmaz eşinle boşanma vs. sizin bir çocugunuz var dedim zaten artık bende sana karşı bişey hissetmiyorum dedim kalbi rahatsızmış arkdş olrk grşeblrz sadece dedim ötesi olmaz (buda kalp hastalıgı geçesiye kdr bişey olmasından korkyrm) ne yapmalıyım karma karışıım ve başka sevdigim bir insan ztn var ama o benisevmio sizce ben bu eski sevgilimle kalp rahatsızlıgı geçesiye kdr arkdş olarak görüşmelimiyim naapmalıyım ???? akıl verin bana karma karışık oldum(((

Çok vicdansız gelebilirim ama kalp hastalığını (gerçekse tabi) sana karşı kullanıyor..Sinir olurum böyle insana..Sağlıklıyken başkalarıyla vakit geçirecek evlenecek,çocuk yapacak..Hastalanınca sana gelecek.. Gitsin karısı baksın bir zahmet..Çocuk istemeden mi olmuş biz de yedik..Hep öyle derler zaten.. Bu erkekler kadınları ne zannediyor ya..

Sen kendi hayatına bak canım.Hem ailen onu önceden de istememiş şimdi boşansa bile çocuklu bir adamı ailen hiç istemez haklı olarak..

Son düzenleme:

Kazayla nasıl cocuk yapılıyormuş onu bir sorsaydın keşke?

1,5 yıl önce bitmiş gitmiş. Daha kurcalama ve uzak dur. Ailen neden istememişti bilmiyorum ama bazen anneler babalar hisseder, senin görmediklerini görürler.
Neyse zaten biten bitmiş, giden gitmiş. Arkadaş bile olma. Asla.

1,5 yıl önce bitmiş gitmiş. Daha kurcalama ve uzak dur. Ailen neden istememişti bilmiyorum ama bazen anneler babalar hisseder, senin görmediklerini görürler.
Neyse zaten biten bitmiş, giden gitmiş. Arkadaş bile olma. Asla.

Kusura bakma ama bu kişiyle "arkadaş olarak" görüşmek tamamen hikaye. "boşanacağım" lafı da çok bayat artık. karakterli bir erkek evli haliyle, eşini sevmese bile, başka bir bayanla görüşmez. eğer ilkeli davranan bir kadına yakışanı yapmak istiyorsan, tüm bağlarını koparmalısın bu kişiyle. Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyebilirsin. Ama buna benzer bir durum yaşadım ve hiç düşünmeden kesin bir çizgi çektim zamanında.
Bence yapman gereken şey çok basit: Bu kişiyi geride bırakıp, önüne bakmak. Ne kısmetler çıkar be şekerim, bırak Allah aşkına. Daha çok şey yazabilirm ama kısa kesiyorum.. Kafa karışıklığın geçmezse bol bol yazabilirm.

vatandaşlık alması için çoçouk mu yapması gerekiyomuş

aklı 1 buçuk sene sonramı aklına gelmiş

bence aklın felan karışmasın arkana bile bakma değmez çünkü

senin yüzüne bile bakmamiş boşver

evet kızlar haklısınız bencede boşanacagım bayat yaa zaten boşansa bile asla aramızda bişi olmaz ben dedim boşuna boşanarsın asla boşanmalarınıda istemem çocugun suçu ne bnm sadece sormak istedigim kalp hastalıgı geçesie kdr onu üzmemek adına bişi olmasın die yani sadece arkadaş olarakmı görüşsemdi birazcık vijdan meselesi gibi geldi ve çok acı çektini vijdan azabı çektini söledi bana karşı bilemedim napsam ilgilendiniz ve yazdınız için çok teşekkür ederim kafama şimdi dahada ii bişeyler oturdu kesinlikle görüşmiycem onla

Nerde yasiyomuski 1.5 senede vatandaşlık almış düpedüz yalan bende yurtdışında yasıyorum vatandaşlık almak için en az 4 sene evli kalmak gerekiyo kesinlikle yalan bence hem sen hayatından cikarmisken biye tekrar basına bela alicaksinki inanma bence ve sunuda unutma şimdi sınırını koyamazsan ılerde hiç koyamazsin

bence kalbı rahatsız falan degıl, eger oyleyse bıle bunu kullanması cok itici hatta adice..
arkadas olarak bıle gorusme. bırak ne hali varsa gorsun.
sımdıkı ilişkini o guvenılmez adam ıcın zedeleme.

kıbrısta yaşıorz oda burda evlilikle kısa süreçte vatandaşlık alınabiliyor zaten 7 yıldırda burda yaşıor çalışma izni ile vatandaşlık yeni aldı bu evlilikle evet haklısınız bencede yalan gibi geliyor

bence kalbı rahatsız falan degıl, eger oyleyse bıle bunu kullanması cok itici hatta adice..
arkadas olarak bıle gorusme. bırak ne hali varsa gorsun.
sımdıkı ilişkini o guvenılmez adam ıcın zedeleme.

yok zaten şu anda ilşkim yok sadece sevdigim biri var daha önce birlikteydik ama o beni sevememiş bunu söyledi ayrıldık ama ben onu hala seviorm . bencede ne hali varsa görsünde ne bilim çokmu vijdansızım diorm:/

yok zaten şu anda ilşkim yok sadece sevdigim biri var daha önce birlikteydik ama o beni sevememiş bunu söyledi ayrıldık ama ben onu hala seviorm . bencede ne hali varsa görsünde ne bilim çokmu vijdansızım diorm:/

O evli bir adam..EVLİ.. ve çocuğu var. Adam yerinde duramayacağa benziyor orası belli ama bırak bu yuva senden ötürü yıkılmasın. Eğer sen sebep olursan o zaman vicdansız olursun. Bırak ne hali varsa görsün. Ayrılacaksa da ayrılsın. Sana yakışan adama ağzının payını vermek ve görüşmemek.

Yuva yıkanın yuvası olmazmış arkadaşım..

Son düzenleme:
vatandaşlık almak için yapılan evliliklerde insanlar beraber yaşamaz ki

beraber yaşamayı bırak tutup da çocuk yapmazlar

cinsel ilişkiye girmezler yani

bir süre sonra evliliği sonlandırırlar

bu süre kısa olamaz çünkü kısa olursa vatandaşlık almak için evlilik yapıldığı anlaşılır ve vatandaşlık verilmesi engellenir

yeni uygulamalara göre bu böyle

bal gibi evlenmişler karı koca olmuşlar çocukları da olmuş..

eşinden sıkıldı tabi
farklı şeyler arıyor adam belli.

kalp sorunu mu var?
bırak gebersin

o seni bırakırken içi sızlamadıysa
senın amacın nedir?

çantana koyduğun gururunu çıkar ve tavrını takın

allah yolunu açık etsın de
gönder.
neyin muhasebesini yapıyorsun?
-acıyorum,korkuyorum bir şey olur deme sakın
insan sevmediği insana acımaz hele ki, ilişki durumlarında.

ama,,,sen gerçekten istiyorsan orasını bilemem
o kadının yerinde sen de olabilirdin
unutma.

peki kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim haklısınız bencede görüşmemek en dogrusu ben zaten kendimi o kadının yeriğne koyuyorum her zaman hemde ve birdaha asla grşmycm onla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…