eski erkek arkadaşımla 3 senelik bir ilişkimiz oldu ve ben ona karşı hep ciddi şeyler düşündügümü ifade ediyordum. ailem ögrendi onu istemediler ben ise o insandan hiç bir şekilde ayrılmadım çok zorluk çektik 3 sene öle yada böle ilişki sürdü ben çok seviyordum ama o bana karşı biraz ilgisizdi ve sonunda 1 hafta boyunca telefonlarımı açmadı ve daha sonra açtı ve çok ilgisiz konuştu beni sevmedigini söledi ben çok kötü oldum agladım vs. resmen deprosyandaydım aradım açtı telefonu dedim bir sorunmu var çözelim sevmemek degil bu dedi evleniyorum yardım edebilecekmisin ve ilişki bitti ben çok kötü oldum hayatımın bitmesi gibiydi şimdi ayrılalı 1.5 sene oldu onun çocugu var evli yolda beni tuttu işde yalvarıo 1 kere konuşalım kbl ettim konuşmayı knştk dediki ben herşei geleceimiz için yaptım çocuk yoktu planda kazayla oldu seni çok seviorm o kadınla vatandaşlık alıp çalıştıgım dükyana ortak olmak için evlilik yaptım dedi hep aklımdasın seni çok seviyorum dedi amacıma ulaştım dedi vatandaşlıgı aldım dedi eşimden boşanıcam dedi kesinlikle dedi bu iliişki yürümez ortada sonuçta bir çocuk var ben onla asla olamam bundan sonra çok zor kesinlikle olmaz eşinle boşanma vs. sizin bir çocugunuz var dedim zaten artık bende sana karşı bişey hissetmiyorum dedim kalbi rahatsızmış arkdş olrk grşeblrz sadece dedim ötesi olmaz (buda kalp hastalıgı geçesiye kdr bişey olmasından korkyrm) ne yapmalıyım karma karışıım ve başka sevdigim bir insan ztn var ama o benisevmio sizce ben bu eski sevgilimle kalp rahatsızlıgı geçesiye kdr arkdş olarak görüşmelimiyim naapmalıyım ???? akıl verin bana karma karışık oldum(((